Horoscopul lunar august 2017 pentru Pești: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar august 2017 pentru Pești anticipează predominanța Casei Celorlalți. Va trebui să ții cont de interesele celorlalți pentru a-ți putea atinge propriile tale interese, prin cooperare și colaborare.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Pești

Trebuie să dovedești flexibilitate în orice fel de negocieri. Dacă îți dorești cu adevărat ceva, trebuie să-i faci pe ceilalți să fie convinși că ei își doresc lucrul respectiv. Va fi obositor să aplici această tactică până la sfârșitul lunii, dar este unul dintre punctele tale forte, deci vei reuși.

Majoritatea planetelor se deplasează către partea de sus a hărții tale astrale până pe data de 23. Va trebui să dai mai multă atenție aspectelor domestice și familiare până la această dată, după care te poți concentra mai mult pe zona profesională.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Pești: CARIERĂ

Schimbările care au loc în mediul tău profesional te vor implica în mod semnificativ. Nu într-un sens de care să te sperii. Dimpotrivă, schimbările vor aduce noi opurtintăți pentru tine.

Va trebui să abordezi schimbările dintr-o perspectivă pozitivă și să-ți oferi sprijinul imediat celor care urcă la putere. Statutul pe care deja îl deții îți oferă o poziție de start privilegiată. Nu strica ceva prin exrimarea unei îndoieli sau printr-o glumă neinspirată!

Horoscopul lunar august 2017 pentru Pești: BANI

În luna august, situația ta financiară are potențial bun, dar va necesita niște eforturi ca să se concretizeze. Vei putea câștiga dintr-o activitate care aduce câștiguri în primul rând altora.

În activitățile tale aducătoare de venituri vei avea susținerea partenerului tău care este posibil să contribuie direct. Vei ieși foarte bine din reglările cu autoritățile – taxe, impozite, recalculări. Vei beneficia de consiliere din partea cuiva la care nu te aștepți.

Dată fiind situația bună în cele din urmă, vei putea face niște plăți oarecum întârziate și vei putea să-ți achiți datoriile la zi.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Aspectele planetare nu sunt tocmai favorabile dragostei până pe data de 16 a lunii august. Orice decizie care implică gradul de compatibilitate cu actualul sau un potențial partener ar trebui amânată până după această dată. Abia atunci se poate discuta cu folos și despre eventualitatea unei sarcini.

Peștii singuri vor avea multe ocazii să formeze o legătură, inclusiv cu cineva care se află, deja, într-o relație. Niște afinități vechi vor ieși în față și vor căpăta importanță. Asta se va întâmpla în legătură cu un eveniment social sau chiar într-un cerc mai larg de natură profesională. Cerințele tale se vor schimba rapid și vor varia de la simpla dorință de distracție la cela mai abstracte aspirații romantice.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Pești: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar august 2017 pentru Pești avertizează asupra unor mici probleme de sănătate care vor apărea în luna august. Fii atentă la semnalele discrete pe care ți le dă organismul.

Nu trata cu ușurință o durere de cap persistentă sau o indigestie. Asigură-te că ești cu analizele la zi și că ai un comportament alimentar corect. Odihna este foarte importantă în această perioadă de relativă slăbiciune.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop