Horoscopul lunar 2019 pentru Gemeni. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar 2019 pentru Gemeni

Horoscopul lunar 2019 pentru Gemeni

Luna nouă de pe 6 ianuarie va fi pentru tine un moment de clarificare asupra obiectivelor din acest an. Horoscopul lunar 2019 pentru Gemeni anticipează o perioadă în care independența în acțiune îți va fi mai utilă decât asocierea. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar 2019 pentru Gemeni: CARIERĂ ȘI BANI

Ți se va cere să faci lucruri multe și diverse. Nu numai că nu te atrag toate și nu sunt toate la nivelul calificării tale. Dar, în felul acesta, nu vei apuca să faci nimic așa cum trebuie. Explică-le asta șefilor tăi. Cu capacitatea de comunicare și de convingere de care beneficiezi luna aceasta, mai mult ca sigur că vor înțelege.

Deși ai ieșit din sărbători cu bugetul într-o stare onorabilă, ceva te împinge să faci în continuare economie. Cumpătarea ta este vecină cu zgârcenia și nu este nevoie de asta.

Horoscopul lunar 2019 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Un coleg sau un prieten vrea să fie pentru tine mai mult de atât. Dacă ești dispobnibilă, ia-l în considerare.

În cuplu, vei avea agitație și ciondăneală. Fiecare dintre voi vrea să-și impună opțiunile. Pentru mai multă siguranță, amânați-le. Așteptați o perioadă în care măcar unul dintre voi va fi destul de calm și obiectiv.

Horoscopul lunar 2019 pentru Gemeni: SĂNĂTATE

Sănătatea va fi mai delicată după data de 18. Va trebui să te odihnești mai mult și să te relaxezi cât mai des peste zi. Altfel, mușchii spatelui și ai gâtului îți vor face probleme. De asemenea, ochii. Dacă n-ai fost recent la un control oftalmologic, ar fi indicat s-o faci în ianuarie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop