Horoscopul lunar 2019 pentru Rac. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar 2019 pentru Rac

Horoscopul lunar 2019 pentru Rac

Horoscopul lunar 2019 pentru Rac anticipează o perioadă productivă pentru tine. Va fi un echilibru între viața profesională și cea socială, ceea ce îți va asigura confortul psihic necesar. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar 2019 pentru Rac: CARIERĂ ȘI BANI

Este destulă agitație la locul de muncă, dar va fi și mult amuzament. Colegii se întorc bine dispuși din vacanță. Vei fi susținută de partener și de familie în eforturile tale profesionale. La rândul lor, aceștia vor avea propriile lor interese profesionale sau educaționale. Astfel, vă veți fi utili unii altora cu sfaturi și cu câte o mână de ajutor.

În privința banilor, poate că nu va fi cea mai lejeră lună. Dar va exista armonia necesară în stabilirea cheltuielilor prioritare. Astfel încât banii vor părea mai mulți.

Horoscopul lunar 2019 pentru Rac: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Caracterizate de liniște și armonie, relațiile romantice și cele de familie nu vor aduce nimic spectaculos luna aceasta. Dar nativii din Zodia Racului nu depind de senzațional. Armonia este exact ceea ce își doresc.

În societate nu vei ieși pera mult și nu se arată noi cunoștințe și relații la orizont. Însă vechile prietenii vor fi în siguranță. Este posibil să vină la tine cineva pentru sfaturi și consolare.

Horoscopul lunar 2019 pentru Rac: SĂNĂTATE

Un vei avea incidente importante în legătura cu sănătatea. Poate o lipsă de energie, mai ales în ultima săptămână a lunii. Vigoarea fizică nu va la cele mai înalte cote. O ușoară somnolență, din când în când, este, de asemenea, posibilă. Dacă ai o bilă leneșă, respectă regimul alimentar care știi că te protejează de neplăceri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop