Horoscopul lui Paracelsus. Află cum poți evita probleme serioase în anul 2019, cum îți poți spori șansele în afaceri, dragoste, familie ori carieră

Un horoscop unic, vechi de câteva sute de ani și al cărui autor se pare că este celebrul alchimist Paracelsus, este cel al metalelor încărcate cu energie astrală, considerate „carnea' zeilor.

Bazat pe numerologie și pe radiația activă corespondentă cu planetele sistemului solar, „horoscopul alchimic' îți permite să afli care este „metalul destinului' tău, cum poți evita probleme serioase în anul 2019 sau cum îți poți spori șansele în afaceri, dragoste, familie ori carieră.

Citeste si Horoscop 2019. Ce zodii sunt favorizate de astre în anul care vine

Numerologie

Trebuie să aduni cifrele datei de naștere până ce le reduci la un singur număr, de la 1 la 10. De exemplu: dacă ești născută pe 10 iulie (07) 1986, 1+7+1+9+8+6= 32 (primul rezultat e peste 10, deci se adună din nou: 3+2 =5, iar cifra nașterii tale este sub semnul Staniului).

Pentru predicțiile anului 2019 se face la fel: 2019: 2+1+9=12, încă o dată: 1+2=3, deci anul este sub influența Mercurului. Iar pentru a corela cele două metale, anul care te interesează (din trecut, prezent sau viitor) cu persoana, adună cifra nașterii cu cea a anului cercetat, adică (în exemplul nostru): 5+3=8, deci: Nichel.

Previziuni 2019

1 ARGINT – SENSIBILITATE ȘI SEDUCȚIE

Folosește-ți șarmul și magnetismul, iar 2019 te va favoriza în a face ușor „victime' printre bărbați. În intimitate, fii romantică, sensibilă și senzuală, dar în viața socială lasă să pari oarecum distantă. Dacă îți vei folosi atent imaginația, intuiția și energia, poți cunoaște succesul într-o carieră în sport,
actorie sau medicină. Atenție la siluetă și la problemele de sănătate! Alege alimentația naturistă. Planeta corespondentă: Luna.

Citeste si Prezicerile lui Nostradamus pentru 2019

2 FIER – DRAGOSTE RAȚIONALĂ

Ai o personalitate puternică, adesea fascinantă sau insuportabilă, ești atrasă de acțiune și risc și în 2019 poți excela sub semnul armelor. Te regenerezi psihic cu ușurință, dar franchețea ta excesivă, tenacitatea și duritatea vor atrage adesea invidii și răutăți. Mai lucrează la partea diplomatică. Anul acesta te vei convinge că dragostea reprezintă pentru tine rațiunea existenței. Planeta corespondentă: Marte.

3 MERCUR – EXCES EMOȚIONAL

Puncte forte pentru 2019: comunicarea, energia debordantă și aptitudinile oratorice. Rezultat: îți vei face repede prieteni. Puncte slabe: nerăbdarea și
excesul de emoții. O realizare se prefigurează, fie în lumea afacerilor, fie într-un loc în care să poți comunica – o carieră publică sau în învățământ. Sănătatea ta ar putea fi afectată de probleme hepatice sau renale. Planeta corespondentă: Mercur.

4 ZINC – ECHILIBRU BINE DOZAT

Ești o persoană veselă și sociabilă, iar acesta va fi anul care va favoriza inteligența strălucitoare de care dispui, dar nu te lăsa prea mult atrasă de ideile
abstracte. Uneori, vei avea schimbări bruște de stare și va trebui să dai dovadă de mult echilibru în relații ca să eviți eventuale complicații. Va fi anul
călătoriilor, dar sănătatea ta este un pic fragilă. Conservă-ți cât de mult energia și nu te epuiza. Planeta corespondentă: Neptun.

5 STANIU – INFLUENȚE NEGATIVE

În 2019 vei avea nevoie de stimulare în tot ceea ce faci, iar atenția ta se va îndrepta către cei cu care ai ceva în comun. Deși poți fi afectată de alergii
sau afecțiuni digestive, ele nu vor fi grave și sănătatea ta va fi bună. Încearcă să elimini din viața ta influențele negative și pe cele ce te devalorizează, căci vei traversa perioade de declin urmate de înălțare și optimism. Planeta corespondentă: Jupiter.

6 PLUMB – TIMIDITATE DEPĂȘITĂ

Ai tendința de a te izola și de a te interioriza, ca o reacție de apărare, din teama de a nu fi rănită. Lucrează mai mult la armonizarea propriilor emoții și
sentimente. Vei avea parte de multă înțelegere și încurajări pentru a da tot ce ai mai bun. Sănătatea îți poate fi afectată de episoade de depresie sau de  afecțiuni reumatice. Planeta corespondentă: Saturn.

7 PLATINA – ȘTIINȚĂ ȘI ARTĂ

Ești sub influența unui metal rar, iar acest lucru te va plasa sub o stea norocoasă ce va favoriza, anul acesta, îndeosebi talentul și eleganța native. Imaginația și creativitatea te vor recomanda atât în domeniul artistic, cât și științific. Echilibrul psihic și sănătatea sunt excelente. Urmează-ți originalitatea, exuberanța și ideile utile. Planeta corespondentă: Pământ.

Citeste si Baba Vanga, previziuni îngrijorătoare pentru anul 2019

8 NICHEL – POEZIA SENTIMENTELOR

Ești înzestrată nativ cu mult tact și diplomație, iar anul acesta îți poate aduce în viață un metal complementar, care îți va motiva acțiunile, îți va face
ordine în sentimente și alături de care vei putea face planuri. Urmează-ți inspirația, cultivă-ți umorul și spontaneitatea și mergi până la capăt, cu încredere și sinceritate. Planeta corespondentă: Uranus.

9 AUR – GENEROZITATE PERICULOASĂ

Metalul căutat veacuri întregi de alchimiști îți va aduce simpatia tuturor, iar cei apropiați vor beneficia de norocul pe care îl porți. Va trebui însă să fii foarte atentă cu sentimentele tale pasionale, ca și cu generozitatea, de care unii pot încerca să abuzeze, mai ales în dragoste și în relațiile de prietenie. Toleranța ta exagerată poate deveni o vulnerabilitate. Ai un potențial creativ uriaș și 2019 se poate dovedi decisiv pentru a excela în domeniul pe care ți-l alegi. Planeta corespondentă: Soare.

10 CUPRU – PRIETENII BENEFICE

Nativ ești o solitară, născută în zodie benefică. Caută-ți prietenii, devino punctul de gravitație al vieții lor și vei avea parte de mulți suporteri dornici să
te ajute. Dacă îți vei cultiva optimismul și vei persevera în scopurile tale, 2019 îți va rezerva realizări de invidiat. Planeta corespondentă: Venus.

Autor: Adrian Cîlțan

Foto: shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop