Horoscopul iulie 2017 pentru Taur: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul iulie 2017 pentru Taur evidențiază puterea planetelor din jumătatea sudică a hărții tale astrale. Casa Familiei va fi dominantă, eclipsând Casa Carierei.

Horoscopul iulie 2017 pentru Taur

Cum aspectele planetare nu sunt favorabile carierei, va trebui să te concentrezi asupra casei și familiei. De asemenea, vei avea de lucru asupra aspectelor emoționale ale profesiei.

Majoritatea planetelor se deplasează spre sectorul vestic al hărții tale astrale, pe o traiectorie descendentă, până pe 22. Consecința este schimbarea de la independență la consens și colaborare.

Planetele Saturn și Marte execută mișcări majore în semnul tău, în luna iulie. Agresivitatea lui Marte este contracarată de influența restrictivă a lui Saturn. Se pare că vei reuși să te concentrezi asupra lucrurilor importante și să dai la o parte mărunțișurile. Energia caracteristică a Taurului se va canaliza după regulile eficienței.

Horoscopul iulie 2017 pentru Taur: CARIERĂ

Fără să fie spectaculoasă, cariera ta va merge lent, dar solid înainte. Este o perioadă de acumulări, de îmbunătățire a abilităților profesionale. Vei avea oportunități și dispoziție pentru studiu. Totodată, scăzând puțin ritmul și intensitatea, vei avea o comunicare mai bună cu cei din mediul profesional.

Horoscopul iulie 2017 pentru Taur: BANI

În privința banilor, horoscopul iulie 2017 pentru Taur se bazează pe momentul de ascensiune al lui Mercur. Banii pot veni din surse diverse luna aceasta.

Până pe data de 8, ai putea să câștigi / să economisești profitând de unele promoții. Până pe 28, proprietățile ar putea să-ți aducă bani. După această dată, principala sursă de venit va fi profesia sau o ocupație conexă, temporară.

Nativii în Taur vor cheltui pentru certificări în educație dar și pentru a socializa sau pentru a-și spori confortul acasă. In fluența restrictivă a lui Saturn te vor împiedica să-ți asumi riscuri sau să cheltuiești peste măsură.

Horoscopul iulie 2017 pentru Taur: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Horoscopul iulie 2017 pentru Taur calculează că după data de 22 vei avea mai mult succes în îndeplinirea sarcinilor legate de casă. Până atunci, ai timp să-ți armonizezi relațiile cu familia, în special, cu părinții.

Dragostea va înregistra o dinamică deosebită și îți va aduce mari satisfacții. Vei atrage partenerul, iar dacă nu ai unul, vei fi ținta flirturilor și a campaniilor de cucerire.

Pentru Taur, este o perioadă foarte bună pentru căsătorie și pentru decizia de a avea un copil.

Horoscopul iulie 2017 pentru Taur: SĂNĂTAE

Starea sănătății tale va fi satisfăcătoare până pe data de 22. După această dată, vei manifesta slăbiciune și oboseala își va spune cuvântul. Programează-ți o scurtă vacanță și totul va fi bine.

O săptămână liberă te va ajuta să-ți reglezi obiceiurile alimentare și să ieși din obișnuința de a mânca pe fugă și nesănătos.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop