Horoscopul iulie 2017 pentru Gemeni: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul iulie 2017 pentru Gemeni indică o creștere în importanță a aspectelor legate de familie și de starea psihologică și emoțională. Casa Familiei va fi în prim plan, în timp ce în Casa Carierei nu se va întâmpla nimic spectaculos.

Horoscopul iulie 2017 pentru Gemeni

Luna aceasta va fi o perioadă de consolidare a deciziilor individuale. Farmecul și capacitatea de adaptare care fac parte din caracteristicile Gemenilor nu-ți vor fi solicitate prea mult. Nu depinzi prea mult de ceilalți, nu e nevoie să faci compromisuri speciale.

Evoluția nefavorabilă a planetelor te va ține pe loc, în aparență. Dar poți face progrese considerabile până pe data de 23.

Planeta Saturn va avea o influență pozitivă asupra intelefctului tău, în sensul rigorii și disciplinei. Este o perioadă favorabilă studiului și demersului academic. Te va atrage îmbunătățirea abilităților de comunicare prin călătorii și educație. Limbile străine constituie un domeniu în care vei putea progresa.

Horoscopul iulie 2017 pentru Gemeni: CARIERĂ

Horoscopul iulie 2017 pentru Gemeni anticipează o perioadă de analiză și bilanț în domeniul profesional. Este momentul pentru consolidare și progres în privința cunoștințelor profesionale.

Chiar dacă pare o stagnare, acumulările de acum îți vor folosi mai târziu, când planetele vor fi favorabile și cariera ta își va recăpăta aspectul dinamic.

Horoscopul iulie 2017 pentru Gemeni: BANI

Influența lui Saturn își arată partea pozitivă în privința strategiilor financiare. Inteligența ta financiară va fi mai puternică decât de obicei și te va ajuta să investești cu cap și să-ți controlezi cheltuielile.

Vei profita de vânzările promoționale și vei avea de câștigat dacă vei intra într-o tranzacție imobiliară: fie vei vinde, fie vei cumpăra la un preț bun pentru tine. Eventual, vei închiria o locuință bună cu o chirie sub nivelul pieței.

Horoscopul iulie 2017 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ești singură, mediul academic sau de perfecționare profesională îți va oferi șansa de a-ți întâlni partenerul.

Oricum, în privința dragostei, perioada care urmează nu este una de soliditate și stabilitate. Un flirt sau chiar o aventură ar putea crea un cutremur în cuplu. Nu este momentul să planifici o căsătorie sau o sarcină.

Vei avea dispute legate de bani cu angajatorii sau cu unii colaboratori. Lucrurile se vor clarifica spre sfârșitul lunii.

Horoscopul iulie 2017 pentru Gemeni: SĂNĂTATE

Cel puțin, cu sănătatea vei sta foarte bine. Chiar dacă vor fi câteva episoade de indispozițe, le vei putea rezolva cu remedii naturale și cu odihnă. Este important să nu sari peste mese, în special peste micul dejun care îți va imprima starea pentru tot restul zilei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop