Horoscopul iulie 2017 pentru Scorpion: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul iulie 2017 pentru Scorpion remarcă puterea deosebită a Casei Carierei, datorată prezenței a peste 40% dintre planete. Aspectele profesionale vor ocupa primul plan în viața ta.

Horoscopul iulie 2017 pentru Scorpion

Luna aceasta, vor avea loc mișcări planetare majore care vor afecta nativii în Zodia Scorpionului. Satun și Marte vor avea impact asupra vieții private, a celei profesionale și a sănătății.

După data de 22, vei simți că ceilalți sunt rău-voitori cu tine. Iar o caracteristică a Scorpionului este să reacționeze exagerat atunci când se simte trădat sau nedreptățit.

Horoscopul iulie 2017 pentru Scorpion: CARIERĂ

Mediul profesional va fi plin de provocări în luna iulie. Va trebui să te descurci și să faci față așteptărilor pe care le au șefii. Ești pe lista posibilelor promovări și probabil că ți se vor da mai multe responsabilități.

Odată ce le vei îndeplini așteptările, șefii te vor susține. Membrii familiei te vor susține și ei în eforturile tale în plan profesional. Important este să-ți împărtășești grijile și preocupările și să nu fii absentă nejustificat din viața lor.

Horoscopul iulie 2017 pentru Scorpion: BANI

În privința banilor, horoscopul iulie 2017 pentru Scorpion anticipează o situație bună cu perspective de a deveni și mai bună. Jupiter va influența mersul lucrurilor în privința veniturilor. Inteligența ta financiară te va ajuta să-ți construiești un buget solid. Dacă ai o afacere, ai grijă să nu scapi pe lângă lege tentată de un câștig imediat.

Horoscopul iulie 2017 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Pentru că luna aceasta cariera este pe primul plan, asta ar putea intra în conflict cu relațiile de familie. Trebuie să-I faci să înțeleagă de ce, pentru o periaodă, prioritățile tale sun cele care sunt.

Nativii din Zodia Scorpionului care nu sunt într-o relație, vor fi interesați de un parteneriat util în carieră sau în afaceri. Vei merge la petreceri la care vor fi prezenți șefi sau potențiali parteneri de afaceri. O relație profesională s-ar putea transforma într-una intimă. Oricum, nu-ți va rămâne timp să găsești dragostea în altă parte.

Horoscopul iulie 2017 pentru Scorpion: SĂNĂTATE

Fiind într-o perioadă foarte solicitantă, fizic și psihic te pândește extenuarea. Fie îți va scădea imunitatea și te vei simți rău aparent fără cauză, fie vei fi stresată și nervoasă. Pentru acestea, remediul stă în organizare și eficiență, astfel încât să te poți odihni cât trebuie. Folosește-ți mintea logică și gândirea disciplinată!

Dacă ai posibilitatea, delegă-ți unele dintre atribuții, pentru că mai sunt și alții care vor să se afirme. Ei vor prelua cu conștiinciozitate unele dintre sarcinile tale. Găsește-ți timp de petrecut în aer luber, în liniște.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop