Horoscopul iulie 2017 pentru Săgetător: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul iulie 2017 pentru Săgetător atrage atenția asupra Casei Carierei care va deveni foarte puternică de pe data de 23 a lunii.

Horoscopul iulie 2017 pentru Săgetător

Aspectele planetare nu sunt favorabile familiei și aspectelor emoționale ale vieții Săgetătorului. Acestea vor avea de așteptat puțin până să le acorzi mai multă atenție.

Majoritatea planetelor se află în jumătatea vestică a hărții tale astrale, în fază descendentă. Nu trebuie să-ți risipești energia încercând să te opui curentului. Independența și muca asiduă nu vor da rezultate grozave, deși stau în firea Săgetătorului. Cooperarea și lucrul în echipă vor fi de mare ajutor. Abilitățile sociale și capacitatea de adaptare vor fi decisive.

Planetele retrograde îți vor încetini ritmul de evoluție în iulie, dar vor lucra în avantajul tău pe termen lung. Influența lui Saturn va avea un impact pozitiv asupra sănătății tale și a finanțelor.

Horoscopul iulie 2017 pentru Săgetător: CARIERĂ

Pe Săgetătorii care au o afacere, horoscopul îi sfătuiește să-și promoveze produsele sau serviciile prin strategii de marketing bine gândite. Ar trebui să se folosească și de relațiile sociale.

În carieră, nativii în Zodia Săgetătorului trebuie să profite de momentul favorabil și să depună toate efortului pentru a nu rata șansa de promovare pe care o au acum. Luna aceasta, Săgetătorul poate să-și ajute prietenii în plan profesional și poate să profite la rândul său de ajutorul acestora.

Horoscopul iulie 2017 pentru Săgetător: BANI

Până pe data de 22 iulie, situația financiară va fi incomodă, cu provocări. Va trebui să te străduiești mai mult pentru a obține aceiași bani. Întoarce situația în favoarea ta, examinându-ți planul de cheltuieli și eliminând scurgerile inutile. Dă prioritate lichidării datoriilor purtătoare de dobânzi și penalități.

Situația se va îmbunătăți în ultima parte a lunii și chiar vei putea să te revanșezi pentru perioada de austeritate, cu puțină distracție sau cu o călătorie.

Horoscopul iulie 2017 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Așa cum se spune, când e rău cu banii, e bine cu dragostea și invers. Luna asta, pentru Săgetători, e rândul dragostei să meargă bine. Cel puțin, până pe data de 23. Spre sfârșitul lunii, va apărea instabilitatea, cauzată de impactul planetar. Încă nu lua decizii majore în privința relației și a copiilor.

Dacă ești singură, nu vei avea probleme în a-ți găsi un partener. Până pe 8 iulie, dragostea va fi ușor de găsit în preajma casei, printre prieteni și vecini. După această dată, este mai probabil să-ți găsești dragostea în mediul religios sau spiritual pe care-l frecventezi. Sau în mediul academic. Ar putea fi vorba chiar despre un străin. După data de 27, mediul profesional este locul în care vei avea ocazia să te îndrăgostești.

Horoscopul iulie 2017 pentru Săgetător: SĂNĂTATE

În sprijinul carierei tale pline de șanse și provocări, vei avea o stare de sănătate excelentă! Cel puțin, fizic. Psihic, emoțional, vei avea ceva stres. Trebuie să-ți rezervi timp pentru a te rupe complet de mediul profesional provocator dar și de cel familial nemulțumit și să faci ceva doar pentru tine. Poate să fie o tură cu bicicleta, un meci de tenis, de fotbal sau orice ai posibilitatea să faci. Chiar dacă te va obosi fizic, te va regenera intelectual.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop