Horoscopul iulie 2017 pentru Capricorn: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul iulie 2017 pentru Capricorn înscrie zodia între cele pentru care Casa Carierei este mai puternică luna aceasta.

Horoscopul iulie 2017 pentru Capricorn

Profită de conjunctura planetară și urmează-ți obiectivele profesionale. Aspectele casnice și cele emoționale vor fi puse deoparte deocamdată.

Casa Celorlalți este dominantă luna aceasta. Nu este timpul pentru independență și acțiuni curajoase. De altfel, între caracteristicile Capricornului, prudența și acțiunea ponderată ocupă un loc important. Ca să nu te simți depășită de împrejurări, nu încerca să înoți împotriva curentului. Apelează la ajutor și adaptează-te mediului.

Saturn are o influență serioasă asupra comportamentului și a bunăstării tale luna aceasta. Vitalitatea și prestanța ta vor crește simțitor. Vei conta pe intuiție și pe partea de misticism care să te inspire în acțiuni.

Horoscopul iulie 2017 pentru Capricorn: CARIERĂ

În privința carierei, horoscopul iulie 2017 pentru Capricorn semnalează multe deschideri și avertizează nativii să fie pe fază și să profite.

În timp ce angajatorul va vedea în tine un instrument prețios, tu vei acționa în propriul tău interes. Realizările tale nu vor fi trecute cu vederea. Vei puncta cu fiecare acțiune și, la final, vei culege roadele. Vei fi răsplătită cu o promovare sau o primă. În plus, vei putea, în sfârșit, să ceri o schimbare în condițiile și în fluxul de lucru.

Horoscopul iulie 2017 pentru Capricorn: BANI

Aspectele planetare nu sunt tocmai favorabile pentru Capricorn din punct de vedere financiar. Proiectele tale de achiziții vor suferi întârzieri. Partea bună este că te vei descurca cu niște plăți, în sensul că vei reuși să scapi cu sumele minime posibile.

După data de 21, în urma unei analize pe care vei fi silită s-o faci, vei renunța la niște cheltuieli inutile și vei reduce niște costuri.

Horoscopul iulie 2017 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Nativii în Zodia Capricornului care nu se află într-o relație se vor orienta în căutările lor spre stabilitatea financiară. Poți întâlni dragostea în mediul profesional, la centrele de sănătate sau în instituțiile financiare.

Mediul familial va suferi turbulențe luna aceasta. Vor apărea conflicte între parteneri pe de o parte și alți membri ai familiei pe de altă parte. Mai ales rudele din partea Capricornului vor fi intruzive și acesta va trebui să ia atitudine, solidarizând cu partenerul.

Horoscopul iulie 2017 pentru Capricorn: SĂNĂTATE

Până pe data de 22 iulie, sănătatea ta va fi problematică. Mediul profesional îți va solicita toate rezervele de energie și te vei simți slăbită, cu imunitatea scăzută. Trebuie să ai grijă la alimentație și la timpul de odihnă.

Cu mici schimbări în obiceiurile alimentare, cu remedii naturale și cu ceva exerciții fizice, simple dar consecvente, starea sănătății tale se poate îmbunătăți în ultima parte a lunii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop