Horoscopul iulie 2017 pentru Rac: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul iulie 2017 pentru Rac indică o importanță sporită a aspectelor legate de familie și de starea psihologică și emoțională. Profesia va crește și ea în importanță datorită influenței lui Marte în Casa Carierei.

Horoscopul iulie 2017 pentru Rac

Racul va fi provocat luna aceasta să găsească echilibrul între casă, familie și carieră. Succesul tău depinde de abilitatea de a le stăpâni pe ambele luna aceasta. Nu va fi greu, pentru că asta este una dintre principalele abilități ale Racului.

Între 13 și 24 iulie, vei depinde de ceilalți și va trebui să fii flexibil. În afara acestei perioade, îți vei putea permite independență în decizii și acțiune. Profită și urmează-ți planurile.

Mai mult de 40% dintre planete sunt retrograde în zodia ta după data de 23. Asta nu îți va afecta progresul, dar te va determina la discreție, la acțiune în liniște, fără a te da în spectacol.

Horoscopul iulie 2017 pentru Rac: CARIERĂ

Horoscopul iulie 2017 pentru Rac atrage atenția asupra provocărilor din cariera ta. Compania ta luptă să reziste pe piață și să se impună în fața concurenței. Dincolo de seriozitatea și talentul tău, dacă vei avea și câteva idei noi, creative, poziția ta în companie se va consolida.

Horoscopul iulie 2017 pentru Rac: BANI

Urmează o perioadă bună din punctul de vedere al banilor. Vei avea tot felul de oportunități de câștig, modeste în sine, dar importante dacă le însumezi. Vei avea șansa unei asocieri profitabile, iar partenerul tău te va susține în acest demers.

Ca o consecință, vei simți nevoia să cheltuiești pe ceva luxos pentru tine. În acest timp, nu trebuie să uiți de ceilalți care sunt implicați în activitatea aducătoare de venituri. Este posibil ca un asociat să se afle într-o situație financiară delicată. Dacă îi cedezi acestuia o parte din muncă și din venit, vei avea de câștigat pe termen lung.

Horoscopul iulie 2017 pentru Rac: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Luna aceasta, planetele îți pregătesc o combinație inedită, între dragoste și prosperitate financiară. Vei fi în formă maximă, foarte atrăgătoare, vei arăta bine.

Dragostea o poți întâlni în mediul financiar, dacă ești dingură. Dacă ești într-o relație stabilă, partenerul tău va înregistra un mare succes financiar iar asta va oferi relației satisfacții importante. Cuplurile care intenționează să aibă un copil trebuie să aștepte să treacă perioada de exaltare ca să poată planifica rațional.

Horoscopul iulie 2017 pentru Rac: SĂNĂTATE

Datele privind sănătatea sunt bune. Doar că, în această perioadă, ești tentată să faci niște excese, fie de muncă, fie de distracție. Ideea este să faci atât cât îți este la îndemână și să te oprești înainte de a face un effort inutil. Dacă te simți obosită, este preferabil să refuzi invitațiile la petreceri și să te oprești din muncă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop