Horoscopul iulie 2017 pentru Leu: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul iulie 2017 pentru Leu anticipează o schimbare a centrului de greutate de la aspectele profesionale către cele emoționale și cele legate de casă și familie. Armonia în familie va susține și realizările profesionale.

Horoscopul iulie 2017 pentru Leu

Specificul Leului este să-și îndeplinească obiectivele prin acțiune independentă și îndrăzneață. Dar luna aceasta ești limitată de aspectul retrograd a mai mult de 40% dintre planete.

Progresul tău în viață va fi constant, dar ușor cam lent pentru gusturile tale. Poți înainta cu planurile tale dacă te sprijini pe colaborarea cu alții. Prezența lui Saturn în semnul tău va asigura rigoarea în acțiunile tale.

Luna iulie este o perioadă bună pentru introspecție și contemplare. Este momentul să-ți clarifici poziția în tabloul general din care faci parte și să-ți redefinești strategiile. Inspirația va veni cu siguranță.

Horoscopul iulie 2017 pentru Leu: CARIERĂ

Parcursul pe tărâm profesional, așa cum îl descrie horoscopul iulie 2017 pentru Leu, va deveni oarecum haotic spre sfârșitul lunii. Progresul poate veni din perfecționarea profesională și din călătorii făcute cu acest scop.

Pnru nativii în Zodia Leului care sunt în căutarea unui job oportunitățile vor fi puține dar importante și vor presupune o reorientare profesională. Pregătirea de bază va fi decisivă, dar va trebui completată cu abilități noi sau cu cunoștințe dobândite mai demult și nefolosite.

Horoscopul iulie 2017 pentru Leu: BANI

Luna aceasta, configurația planetelor va fi favorabilă pentru progresul financiar al Leului. Deciziile majore legate de bani ar trebui luate cu puțin timp înainte, în ultimele zile ale lunii iunie. Altfel, fie vei pierde oportunități, fie vei lua decizii pripite, din teama de a nu le pierde.

Vei avea sentimentul de prosperitate materială, iar asta te va împinge la cheltuieli care, totuși, depășesc îți posibilitățile. Un calcul realist se impune înainte de orice decizie. În plus, nu strică să lași o rezervă pentru perioade mai puțin favorabile.

Horoscopul iulie 2017 pentru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Aspectele planetare nu sunt favorabile relațiilor existente. Acestea vor fi puse la încercare. Luna iulie nu este o perioadă bună pentru decizii majore, gen căsătorie, divorț sau o sarcină. Lucrurile se vor așeza cu timpul, dar trebuie să ai puțină răbdare și să nu acționezi sub impulsul emoțiilor.

Nativii în Zodia Leului care sunt singuri, sunt pregătiți să intre într-o relație. Se pare, însă, că energia și hotărârea Leului sperie și îndepărtează potențialul partener. Acționează discret și cu tact!

Horoscopul iulie 2017 pentru Leu: SĂNĂTATE

În iulie, sănătatea ta este la cote foarte bune. Vei dispune de multă vitalitate – de fapt, chiar de prea multă, vei cu adevărat agitată. Asta te predispune la greșeli și accidente. Va trebui să faci exerciții de respirație, să meditezi și să reduci cafeaua și dulciurile.

Planeta Venus, prezentă în semnul tău până pe 23, te va face fermecătoare, irezistibilă. Ai grijă să nu transmiți semnale greșite!

După data de 23, te vor tenta petrecerile și călătoriile, ceea ce iarăși trebuie abordat cu prudență și fără excese.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop