Horoscopul iulie 2017 pentru Fecioară: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul iulie 2017 pentru Fecioară indică prezența majorității planetelor în jumătatea superioară a hărții tale astrale. Ele sunt într-un proces descendent.

Horoscopul iulie 2017 pentru Fecioară

Toate proiectele profesionale aflate în derulare ar trebui finalizate în luna iulie. După aceasta, Fecioara ar face bine să intre într-un proces de analiză și evaluare a carierei de până acum.

Puterea planetară se află în jumătatea estică a hărții tale astrale. Asta înseamnă că este timpul să iei decizii importante și să acționezi. Nici nu ai nevoie să ceri ajutor sau să te conformezi pretențiilor și fanteziilor altora. Planetele retrograde vor reduce ritmul dezvoltării în viața Fecioarei, dar nu vor opri procesele.

Creativitatea și spiritualitatea caracterizează în mod obișnuit Zodia Fecioarei, însă luna aceasta, vei depăși cotele obișnuite. Vei fi atrasă de activitățile filantropice și de întrunirile religioase sau de altă natură spirituală.

O vacanță într-un mediu retras, prielnic meditației, este ceea ce te-ar putea remonta și energiza. Vei fi predispusă la discuții lungi, profunde cu persoane pe care abia dacă le cunoșteai până acum. Este posibil să găsești o (nouă) formă de expresie artistică.

Horoscopul iulie 2017 pentru Fecioară: CARIERĂ

Horoscopul iulie 2017 pentru Fecioară vede ca probabilă o avansare în domeniul profesional prin contribuția contactelor sociale. Sprijinul îți va fi oferit din considerente spirituale și afective.

Nativii în Zodia Feciaorei care se află în căutare de muncă vor beneficia, la rândul lor, de relațiile pe care și le-au făcut în mediul spiritual pe care îl frecventează, fie că este vorba de biserică, fie că e vorba despre alt fel de întruniri.

Horoscopul iulie 2017 pentru Fecioară: BANI

Luna aceasta, veniturile vor fi în strânsă dependență de mersul carierei și vor înregistra o încetinire de ritm. Dacă nu ai un salariu fix, s-ar putea să asiști la o scădere a câștigurilor.

Pentru a profita într-un fel de această perioadă, încearcă să-ți analizezi bugetul de venituri și cheltuieli și să-l faci mai eficient. Vor avea prioritate cheltuielile de familie.

Horoscopul iulie 2017 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Influența lui Venus în zodia ta se va face simțită în felul în care arăți și în care te îmbraci. Vei fi inspirată și te vei descurca cu bani puțini, grație viziunii tale artistice.

Dragostea nu este, încă, gata să intre în viața ta și nu trebuie să te grăbești și să intri într-o relație pe care nu ți-o dorești. Dacă ești într-o relație stabilă, nu lua hotărâri majore privind oficializarea relației sau conceperea unui copil.

Horoscopul iulie 2017 pentru Fecioară: SĂNĂTATE

Nu vei avea probleme importante de sănătate. Doar că, aflându-te într-o perioadă de acalmie, s-ar putea să-ți umpli o parte din timp mâncând. Luna aceasta, ești predispusă să acumulezi niște kilograme în plus. Compensează mâncatul cu multă activitate fizică.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop