Horoscopul iulie 2017 pentru Berbec: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul iulie 2017 pentru Berbec anunță o perioadă în care familia și aspectele psihologice vor prevala. Cooperarea și consensul vor fi importante în luna iulie.

Horoscopul iulie 2017 pentru Berbec

Va trebui să lași deoparte inițiativele individuale. Fii atentă la modul în care interesele tale se pot armoniza cu ale celorlalți. Capacitatea de adaptare îți va fi pusă la încercare. Fiind împotriva firii Berbecului, eforturile de adaptare te vor stresa puțin în perioada următoare.

În luna iulie, mai mult de 40% din planete vor fi retrograde, iar viața va lua un ritm lent. Trebuie să ai răbdare și toleranță.

Horoscopul iulie 2017 pentru Berbec: CARIERĂ

Predicțiile pe care le face horoscopul iulie 2017 pentru Berbec indică mari transformări care vor privi o activitate legată de copii. De asemenea, se prefigurează înnoiriri în privința jobului actual sau al afacerii tale.

În carieră, te vor atrage mai mult provocarea intelectuală și avantura decât banii. Nativii în Zodia Berbecului care caută un job trebuie să fie prudenți după data de 23 iulie. S-ar putea să li se facă promisiuni fanteziste sau să intre în contact cu persoane neserioase.

Horoscopul iulie 2017 pentru Berbec: BANI

Cu toată confuzia și agitația, banii nu vor lipsi luna aceasta. Inteligența ta financiară e la cote bune luna aceasta.

Ești tentată să faci niște investiții speculative sau niște cheltuieli majore. Din nou, în ultima parte a lunii, trebuie să fii prudentă pentru că ai putea fi ținta unor escrocherii.

Horoscopul iulie 2017 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Pentru tine, în această perioadă, dragostea înseamnă mai mult plăcere și distracție. Nativii în Berbec care sunt singuri, vor găsi oportunitatea unei noi relații în vacanță sau la o petrecere. Până pe 23, dragostea nu va fi serioasă. După această dată, va lua o turnură practică, rațională. Este o perioadă bună să rămâi însărcinată, dacă îți dorești asta.

Vei petrece această lună preocupându-te de armonizarea relațiilor în familie. De asemenea, te vei preocupa de rezolvarea unor treburi casnice întârziate. Este un timp ideal pentru redecorarea casei.

Horoscopul iulie 2017 pentru Berbec: SĂNĂTATE

Stresul își va spune cuvântul o bună parte din această lună. Odihna și alimentația corectă vor fi foarte importante. Lucruile se vor schimba în bine după data de 22, când vei reveni în formă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop