Horoscopul februarie 2017 pentru Taur: dragoste, carieră, bani, sănătate

Horoscopul februarie 2017 pentru Taur indică o prioritate acordată carierei față de celelalte aspecte ale vieții. Vei trece dintr-o perioadă a flexibilității și consensului într-una a inițiativelor individuale. Este posibilă o schimbare de locuință sau de loc al desfășurării activității profesionale.

Horoscopul februarie 2017 pentru Taur

Horoscopul februarie 2017 pentru Taur: DRAGOSTE

Luna aceasta, dragostea va trece pe planul doi pentru tine. Vei fi preocupată mai mult de socializare, ca mijloc de progres în carieră și de îmbunătățire a situației financiare.

Dacă ești singură, e posibil să-ți găsești dragostea chiar la tine la birou, sau, în orice caz, pe teritoriul profesional.

Căsniciile se pot confrunta cu situații volatile – discuții, dezacorduri. O eventuală sarcină trebuie planificată numai după o discuție serioasă între parteneri, dacă se ajunge la un acord deplin.

Horoscopul februarie 2017 pentru Taur: CARIERĂ

Previziunile pe luna februarie pentru Taur sunt clare: cariera va fi pe primul loc pentru tine. Te poți aștepta la o îmbunătățire de orice fel a statutului tău la locul de muncă.

Fie – în cazul în care ești OK cu actualul job – vei fi apreciată de șefii tăi și luată în considerare pentru o avansare, o mărire de salariu sau alt tip de beneficiu, fie – dacă te gândești la asta – vei avea oportunitatea să-ți schimbi jobul cu unul mult mai bun, pe baza impresiei pe care ai făcut-o de-a lungul timpului unui colaborator extern.

Horoscopul februarie 2017 pentru Taur: BANI

Aspectul planetei Mercur, planeta comunicării, îți este foarte favorabil luna aceasta. Situația ta materială va fi excelentă, iar intuiția financiară te va ajuta să folosești din bani cât trebuie și așa cum trebuie.

Banii vor apărea din mai multe surse – sunt bani pe care îi aștepți, care ți se cuvin. Dacă te gândești să investești, se pare că este un moment bun, în care ai inspirație și mână bună.

Horoscopul februarie 2017 pentru Taur: SĂNĂTATE

Luna aceasta, sănătatea e într-o situație mai delicată decât alte aspecte ale vieții tale. Trebuie să-ți organizezi judicios munca și să-ți economisești pe cât posibil energia. Timpul de odihnă trebuie rezervat doar odihnei, fără întâlniri prelungite până târziu în noapte, fără dosare de lucrat acasă.

Din punct de vedere alimentar, ai nevoie de o dietă mai ușoară, cu mai multe vegetale, și de mese cât de cât regulate. Ferește-te de alcool pentru că ești mai sensibilă ca de obicei!

Mihaela Serea
foto: shutterstock

Citește și Horoscopul 2017 pentru Zodia Taurului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop