Horoscopul februarie 2017 pentru Rac: dragoste, carieră, bani, sănătate

Horoscopul februarie 2017 pentru Rac

Horoscopul februarie 2017 pentru Rac indică un interes prioritar față de muncă și carieră comparativ cu viața personală, familia sau distracția. Planetele puternice se situează în jumătatea vestică a hărții tale astrale, deci abilitățile sociale te vor ajuta mult în ceea ce-ți propui.

Horoscopul februarie 2017 pentru Rac

Horoscopul februarie 2017 pentru Rac: DRAGOSTE

Mediul familial este foarte armonios luna aceasta. Partenerul te va susține în demersurile tale privind banii și cariera. Chiar dacă mintea ta va fi mai mult la muncă și studiu, el nu se va simți neglijat pentru că vei ști să-l implici și pe el în planurile tale și să-i recunoști meritul în ceea ce reușești.

Amână deciziile cruciale, cum ar fi aceea de a concepe un copil sau schimbarea locuinței. Contextul astral nu este favorabil.

Horoscopul februarie 2017 pentru Rac: CARIERĂ

Cariera ta va avea o componentă socială pronunțată luna aceasta. Poți să avansezi sau să deschizi noi căi pentru afacerea ta dacă socializezi destul, dacă participi la evenimente cu invitați influenți, dacă mergi să cunoști oameni noi.

Partenerul tău va avea propriul rol de jucat în progresul tău în carieră. Fie cu o idee genială, fie cu introducerea ta într-un mediu nou, fie cu susținerea morală și fiananciară.

Horoscopul februarie 2017 pentru Rac: BANI

Stai bine cu banii, pentru că abilitățile tale în domeniu vor funcționa la cote maxime. Legăturile de familie se vor dovedi foarte utile în această privință.

Vei fi iscusită și în gestionarea unor fonduri care nu-ți aparțin, dar pe care le vei gospodări fie ca atribuție de serviciu, fie la rugămintea unui prieten.

Horoscopul februarie 2017 pentru Rac: SĂNĂTATE

Starea sănătății tale se va îmbunătăți simțitor luna aceasta. O poți îmbunătăți și mai mult printr-o cură de detoxifiere.

Este loc de mai bine în materie de bunăstare psihică: februarie este luna în care ai șanse de reușită dacă încerci să renunți la o adicție, la un obicei dăunător.

Mihaela Serea
foto: shutterstock

Citește și Horoscopul 2017 pentru Zodia Racului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop