Horoscopul februarie 2017 pentru Fecioară: dragoste, carieră, bani, sănătate

Horoscopul februarie 2017 pentru Fecioară prevede o temperare a interesului în carieră, în timp ce aspectele psihologice și familiale vor avea întâietate.

Horoscopul februarie 2017 pentru Fecioară

Horoscopul februarie 2017 pentru Fecioară: DRAGOSTE


Dacă ești singură, chiar în prima săptămână a lunii februarie există o poartă spre o relație romantică. Dacă n-o sesizezi sau nu-ți convine, vor urma apoi câteva oportunități care se vor suprapune și te vor zăpăci puțin.

Dacă ești într-o relație permanentă, aceasta va înflori. Veți fi foarte activi social, veți merge la ceva petreceri și veți participa la niște evenimente sociale. Este o perioadă excelentă să rămâi însărcinată.

Horoscopul februarie 2017 pentru Fecioară: CARIERĂ

Mesajul este clar. Proiectele personale nu vor fi profitabile. Folosește-te de abilitățile sociale ca să-ți atingi scopurile. Luna aceasta colaborarea va fi pentru tine calea spre reușită.

Altfel, se arată o schimbare: fie te vei reprofila în cadrul aceleiași organizații, fie vei schimba jobul și angajatorul.

Dacă îți cauți job, fii activă, pentru că vor exista câteva oportunități reale.

Horoscopul februarie 2017 pentru Fecioară: BANI

Planeta Venus este responsabilă cu banii și ea va avea grijă de tine luna aceasta. Chiar foarte mare grijă. Vor veni ceva bani și, uneori, din surse neașteptate.

Intuiția financiară excelentă a Fecioarei nu se va dezminți: vei fi creativă și cu reflexele agere în privința posibilităților de a câștiga. Și vei ști să folosești banii cu cap.

Horoscopul februarie 2017 pentru Fecioară: SĂNĂTATE

Ar fi bine să-ți limitezi deocamdată călătoriile, deoarece planeta Marte, planeta pasiunii, are o influență puternică asupra ta și te predispune la decizii impulsive și la accidente.

În privința sănătății, se întrevede mai degrabă un interes din partea ta, în sensul că vei citi, vei studia ceva pe tema asta, sau vei merge la evenimente având în centrul lor teme legate de sănătate.

Mihaela Serea
foto: shutterstock

Citește și Horoscopul 2017 pentru Zodia Fecioarei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop lunar