Horoscopul anual 2019 pentru Scorpion. Previziunile astrale pentru carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul anual 2019 pentru Scorpion

Horoscopul anual 2019 pentru Scorpion plasează nativii zodiei într-un proiect nou, de oarecare anvergură. Rolul tău este unul esențial, recunoscut de toți participanții. Află previziunile complete!

Horoscopul anual 2019 pentru Scorpion, în funcție de decan

Primul decan: 24 octombrie-22 noiembrie. Decanul este patronat de Marte. Principala direcție de succes în noul an va fi cea a banilor.

Al doilea decan: 2 noiembrie-12 noiembrie. Decanul este patronat de Soare și Marte. Se prefigurează dispute cu partenerul. Este posibil să apară o altă persoană în viața romantică a nativilor din acest decan.

Al treilea decan: 13 noiembrie-22 noiembrie. Decanul este patronat de Marte și Venus. Dragostea va fi pe primul plan. Nativii din acest decan care sunt singuri vor întâlni, probabil, marea lor dragoste.

Horoscopul anual 2019 pentru Scorpion: CARIERĂ ȘI BANI

În februarie se vor petrece niște schimbări în jurul tău. Acestea vor privi mai ales persoanele cu care lucrezi. Oportunutatea pentru un nou job va apărea între sfârșitul lui iunie și începutul lui octombrie. Poate să fie vorba inclusiv despre un nou proiect, sau o schimbare de job în cadrul aceleiași companii.

Este important comportamentul tău față de bani și câștiguri în aprilie și mai. Ai ocazia să dai o lovitură sau un mare rateu. Evită să investești sau să faci mari achiziții în perioadele 4-7 aprilie și 1-13 mai. Luna septembrie este cea mai potrivită pentru asemenea cheltuieli.

Horoscopul anual 2019 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII.

În privința relațiilor de tot felul, vor fi multe schimbări pe tot parcursul anului. În februarie, cele mai importante schimbări vor avea loc în sfera profesională. În viața privată, de la mijlocul lunii mai până la începutul lunii iunie sunt de așteptat schimbări de tot felul.

În viața de cuplu, vor fi reconsiderate bazele relației și renegociate condițiile alianței. Pentru păstrarea relației este imperios necesar compromisul. Nu se mai poate continua în condițiile în care unul singur cedează de fiecare dată.

Horoscopul anual 2019 pentru Scorpion: SĂNĂTATE

În aprilie, s-ar putea să ai neplăceri de ordin respirator. Bronhiile sunt sensibile la praf și la fumat. Alergiile de sezon, la polen, ar putea să se manifeste, de asemenea. Pierderea în greutate s-ar putea dovedi anevoioasă pe parcursul anului 2019.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop