Horoscopul anual 2019 pentru Săgetător. Previziunile astrale pentru carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul anual 2019 pentru Săgetător

Horoscopul anual 2019 pentru Săgetător semnalează intrarea lui Jupiter în fază retrogradă de pe 4 ianuarie până pe 5 mai. Trebuie să-ți drămuiești energia și să-ți notezi ideile bune pentru periaoda care va veni. Află previziunile complete!

Horoscopul anual 2019 pentru Săgetător, în funcție de decan

Primul decan: 23 noiembrie-2 decembrie. Decanul este patronat de Mercur și Jupiter. Domeniul în care vei excela în 2019 va fi cel profesional. Axează-te pe domeniul tău de expertiză și pune-ți în practică ideile geniale.

Al doilea decan: 3 decembrie-12 decembrie. Decanul este patronat de Lună și Jupiter. Nimic nu va merge foarte ușor anul acesta. Dar cu multă muncă, vei avea și rezultate.

Al treilea decan: 12 decembrie-21 decembrie. Decanul este patronat de Saturn și Jupiter. Anul acesta vei avea oportunități de a călători. Va fi în interes profesional, dar ar putea fi vorba și de călătorii spirituale.

Horoscopul anual 2019 pentru Săgetător: CARIERĂ ȘI BANI

Jupiter îți va influeța cariera până spre sfârșitul lunii septembrie. Primele patru luni ale anului sunt rezervate restructurării carierei. De asemenea, deprinderii de noi cunoștințe și abilități profesionale. Schimbările de profesie sunt mai probabile pentru cei născuți în prima parte a zodiei. Acestea vor apărea în august sau septembrie.

Venus va avea influență asupra banilor care-ți vor trece prin mână. Parteneriatele profesionale vor fi cele care îți vor aduce câștig. Mai și iunie te vor favoriza într-o problemă legală și te vor ajuta să pui capăt unei datorii.

Horoscopul anual 2019 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII.

Dragostea este un domeniu important anul acesta, dată fiind influența lui Venus în Gemeni, zodia relațiilor tale. Din aprilie până în august, această influență se va reflecta în intensitatea vieții tale de cuplu.

În legătură cu relațiile sociale, vei înregistra o dinamică în creștere. Este posibil să primești cadouri importante și pline de semnificație. Le vei primi ca recompensă și ca semn de recunoștință. Aceasta se va întâmpla între sfârșitul lui iunie și începutul lui august.

Horoscopul anual 2019 pentru Săgetător: SĂNĂTATE

Zona pelviană și partea superioară a picioarelor sunt zonele tale sensibile. Sunt posibile afecțiuni și accidentări în aceste zone. În martie și în iunie trebuie să manifești prudență atât în activitățile fizice cât și în regimul alimentar. Zahărul ar trebui redus semnificativ din dietă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop