Horoscop vineri 7 aprilie

Horoscop vineri 7 aprilie, un moment de respiro, de liniște, plin de relaxare. Ne răsfățăm, ne oferim ceva. Vom avea bucurii pentru minte, suflet și simțuri. Ne alimentăm toate palierele ființei.

BERBEC

Vă faceți griji pentru cineva drag care este departe de voi. Această persoană trece prin momente delicate. Astăzi rugăciunea și telepatia funcționează. Nici voi nu sunteți într-o pasă foarte favorabilă și cineva vă ajută. Auziți vorbe de încurajare.

TAUR

Numărătoare inversă pentru o șansă, vreți să mențineți o bucurie vie. Știți că se termină ceva și vă cramponați pentru a păstra senzațiile plăcute. Ceva e pe terminate și nu vreți să se termine.

GEMENI

Aveți o doză de perfecționism în voi și vreți să iasă ireproșabil, este șansa voastră de afirmare. Trageți de timp în beneficiul vostru ca să iasă treaba perfect. Voi de fapt nu trageți de timp ci aveți propriul ritm.

RAC

Trebuie să fiți atent la cineva din anturajul vostru care și-a băgat coada și vă strică apele. V-a păcălit iar acum profită de voi. Are mult tupeu, ca un musafit nepoftit care își ia nasul la purtare. Este un profitor care se folosește de secretele voastre.

LEU

Stați ca pe ghimpi în așteptarea unui răspuns, vă faceți tot felul de griji cu privire la un eveniment/moment din viața voastră. Unii nu dorm noaptea din cauza acestui examen. Are legătură cu un examen, comisii, persoane cu prestanță, aveți mari emoții și stres.

FECIOARA

Ar trebui să începeți ceva astăzi, pe plan profesional, aveți toate datele pentru a reuși. Aveți energia necesară, o să vă prindă, o să fiți foarte implicați. Cu toate acestea, ceva vă ține pe loc, poate un om din anturaj vă pune frâne?

BALANȚA

Se întâmplă ceva în plan sentimental. Puteți lua o decizie importantă pentru viața în doi, alegeți pe cineva, dacă ați stat în cumpănă.

SCORPION

Voi trebuie să clarificați niște lucruri incerte. Ați amânat o decizie și a venit timpul să puneți punctul pe i. Ați supărat multe persoane în acest timp. Primiți un ultimatum.

SĂGETĂTOR

În plan sentimental au loc discuții, s-a cam umplut paharul, se încheie un ciclu. Cineva depinde de această discuție, își cam pierduse încrederea în voi. Voi trebuie să resuscitați relația respectivă.

CAPRICORN

Ziua aduce un succes multașteptat și de voi dar și de altcineva. Ați promis cuiva, ceva. A venit momentul când nu mai puteți amâna, va trebui să ajutați pe cineva.

VĂRSĂTOR

Vă vine o idee de afirmare, de a arăta cine sunteți, de a ieși la lumină. Se naște o competiție în care voi aveți ultimul cuvânt. Aveți energia potrivită pentru a ieși în evidență.

PEȘTI

S-ar putea să aveți un moment de liniște după o perioadă de obsesie și încrâncenare pentru o problemă. Vă detașați de un mediu nociv. Sunteți ZEN și mai relaxați.

Zodiacul Chinezesc: cu cine ești compatibil

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro