Horoscop vineri 22 iulie, ne bate inima mai tare pentru cineva

Horoscop vineri 22 iulie, suntem plini de energie și optimism, ne îndrăgostim și ne bate inima mai puternic pentru cineva.

BERBEC

Intrarea soarelui în Leu deschide o nouă etapă în viața voastră, planificați viitorul, concediile. Se iau decizii foarte tonice și entuziasmate pe care abia așteptați să le puneți în aplicare. Este un foc care mistuie pe interior, aveți o stare de nerăbdare.

TAUR

O schimbare radicală în viața voastră, s-a schimbat ceva și porniți motoarele din nou, de la capăt. Este o metodă nouă dar care va da rezultate. Reîncepeți ceva ce altădată s-a poticnit.

GEMENI

Sunteți plini de energie și pasiuni noi. S-ar putea să înceapă ceva pe nepusă masă. Poate fi o aventură complet nouă dar foarte palpitantă. Sunteți entuziasmat la maximum.

RAC

Gata, s-a terminat o poveste în viața voastră. Ați trecut prin suișuri și coborâșuri, respirați ușurați. Ați avut multe sarcini de dus la îndeplinire, au dat năvală peste voi amintirile și regretele. În ultima perioadă ați fost ca o mașinărie. Acum vă încărcați bateriile.

LEU

Este momentul vostru de glorie, arătați cine sunteți și ce puteți. Este o mare dorință de schimbare în viața voastră, vreți să închideți un capitol, să abandobați un lucru, va fi un nou început în trombă. Aveți curaj să faceți marea schimbare. Sunteți pregătit pentru asta.

FECIOARA

Abandonați o situație care nu-și mai are rostul. Nu se mai poate, a ajuns la final, v-ați dat seama că nu mai are rost. Spuneți STOP JOC, nu mai investiți nimic. Încheiați acest trecut care era o sursă de nefericire. Vă duceți spre noi orizonturi.

BALANȚA

Vă uitați peste umăr, recapitulați ce ați făcut. Unii sunteți mulțumiți, alții nu. Vă gândiți că ați obținut foarte puțin. Sunteți dezamăgiți, nesatisfăcuți. Cumva treaba asta vă demotivează, dar nu renunțați.

SCORPION

Vreți să vă răzbunați, să dați cu toată lumea de pământ. Vreți să arătați ceva celor din jur, este o ambiție imensă. Apelați la toate mijlocele, energia este foarte negativă.

SĂGETĂTOR

Soarele care intră în Leu vă determină să luptați pentru principiile voastre. Cineva vrea să desființeze valorile voastre, prin atacuri, ironii, controverse.

CAPRICORN

Începe o zi tenebroasă, vin multe temeri și semne de întrebare pe un anumit plan al vieții voastre. Începe să se facă lumină acolo unde nu aveați răspuns, vedeți clar ceea ce era ascuns.

VĂRSĂTOR

Se termină o poveste iar finalul este ca o eliberare de stres. Se poate să primiți bani, să trageți niște concluzii. Este o decepție și dezamăgire la mijloc.

PEȘTI

Sunteți în fața unei noi aventuri, vreți mai mult, sunteți entuziasmați, încrezători. Puneți punct și începeți altceva nou, poate fi ceva pe plan sentimental.

Citeste și:

Compatibilitățile Scorpionului cu celelalte zodii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop