Horoscop, vineri 22 aprilie, o zodie norocoasă scapă de un mare ghinion

Horoscop vineri 22 aprilie, planuri ratate pentru nativii unei zodii de foc, dar o zodie evită un dezastru.

Berbec

Vă înconjurați de oamenii dragi, părinți și copii. Comunicați mult, vă doriți să stați cât mai mult în preajma lor, faceți lucruri împreună, socializați. Există posibilitatea de a cunoaște pe cineva astăzi, se poate naște un flirt cu fluturi în stomac.

Taur

Există mici tensiuni în familie, în cuplu, părinți și copii, soț și soție. Vă ciondăniți de la orice, din nimicuri. Atmosfera se tensionează, devine stresantă, ați uitat de armonie și înțelegere.

Gemeni

Nu sunteți în apele voastre, suteți bosumflat, decepționat, singur, obosit. Dacă sunteți mai atent puteți vedea că în jur sunt multe lucruri care vă ppt face fericiți, dar voi vă uitați la partea goală a paharului. Vă izolați de ceilalți dar asta nu vă face bine.

Rac

Nu vă convine nimic, criticați totul în jur, aveți o atitudine negativistă. Lilith e la voi în zodie și nu vă aduce nimic bun. Noroc cu cei din jur că vă tolerează atitudinea dificilă. Sunteți capricioși. O să vă treziți din acest spirit de revoltă cât de curând.

Leu

Vi se schimbă niște planuri, iar asta o să vă dea peste cap. Ceva se schimbă și se sucește în ultima clipă iar pe voi vă scoate din minți lucrul acesta. Nu aveți planuri de rezervă. Sufletește sunteți dărâmat… v-ați făcut speranțe în van.

Fecioara

Vreți să vi se dea dreptate într-o chestiune și ați făcut din asta o luptă de principii. Consumați multă energie inutil pentru niște certuri mici și nesemnificative. Vă comportați infantil și aveți mult orgoliu.

Balanța

Primiți o veste și nu e tocmai bună. Există riscul să faceți o alegere greșită, prin calea voastră trece o ispită. Vă simțiți vinovați de multe greșeli și încercați să faceți ceva în compensație.

Scorpion

Sunteți preocupați de bani, de investiții, bugete. Unii s-ar putea să primiți niște bani, alții vă gândiți să faceți o investiție solidă. Ziua de astăzi e legată de bani.

Săgetător

O zi bună, cu vești bune, faceți planuri importante cu toată familia. Este o zi cu iz festiv, sunteți optimist, încărcat de energie.

Capricorn

Se strică niște planuri, se schimbă intențiile, au loc surprize neplăcute. Are loc un blocaj total pe anumite planuri. Sunteți uimit și supărat, căutați alternative. Aveți un sentiment profund de dezamăgire, vă simțiți abandonați.

Vărsător

Sunteți încă preocupați de muncă, nu puteți ieși din atmosfera de muncă. Emoțional sunteți afectat de o situație de la job, nu ați reușit să terminați ceva de zilele trecute, iar acum sunteți sub stres.

Pești

Ați evitat un dezastru pentru că ați găsit pe ultima sută de metri o soluție salvatoare. Norocul o să scoată din situații neplăcute, situațiile critice vor fi depășite cu ajutorul acestei forțe venite de nicăieri.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop