Horoscop Urania, 18 – 22 aprilie, pericolele săptămânii

Horoscop Urania, 18 – 22 aprilie. De ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Berbec

Nota generală va fi de presiune externă sau de constrângere, Berbecii neputând să rostească cu glas tare ceea ce nu le convine, fiind nevoiți să accepte ceea ce li se impune fără să aibă posibilitatea să se apere, să explice ori să se opună inițiativelor care nu le convin ca premisă publică. Stare bună psihică întreaga săptămână.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 16 – 22 aprilie

Taur

Între 21 aprilie, după ora 6:52, și 22 aprilie, Taurii se pot convinge că au avut dreptate într-o chestiune care, chiar dacă nu le va conveni, nu poate fi evitată sau ignorată și care privește convingerile, părerile pe teme curente de viață sau de atitudinile unor persoane cu care nativii se intersectează în timpul activităților pedagogice sau în timpul unor călătorii și care nu vor ezita să-i contrazică, deși, mai discreți și mai protectori, Taurii nu le vor da apă la moară.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 16 – 22 aprilie

Gemeni

Posibilă schimbare de atitudine, de program de viață ori de reguli pe care părinții le vor instaura în relația lor cu copiii. Între 17 aprilie, după ora 3:23, și 19 aprilie, dimineața devreme, axa celor două case ale sănătății pare extrem de solidă, iar această stabilitate vine ca un paradox din sectorul enigmelor și al situațiilor mai puțin înțelese sau lesne explicabile.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 16 – 22 aprilie

Rac

Între 21 aprilie, după ora 6:52, și 22 aprilie, Racii vor aborda o atitudine refractară de propunerile, tentativele de rezolvare a unei probleme parteneriale dacă acestea nu întrunesc toate condițiile agreate de ei, pentru că nu vor avea disponibilitatea să cedeze, să negocieze ori să facă jocul cuiva care le-a încurcat destul timp viața cu șicane, piedici și refuzuri.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 16 – 22 aprilie

Leu

Între 19 aprilie, după ora 5:07, și 21 aprilie, dimineața, evoluție a vieții afective în nota obișnuită; poate că cei maturi, între 48 și 50 de ani, vor dori să se lămurească cu privire la un detaliu care să le dezvăluie o latură importantă a caracterului unei persoane dragi sau motivația și interesul din spatele unor dispute în plan sentimental.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 16 – 22 aprilie

Fecioara

Spectaculos va funcționa, întreaga săptămână, sectorul relațiilor parteneriale care le-ar putea deschide nativilor drumul spre rezoluții dintre cele mai puțin obișnuite și mai rapide sau mai favorabile lor. Nota generală sau cheia pentru a specula aceste influențe astrale favorabile este diplomația, superioritatea mentală, „domnia', alungarea egoismelor și a tendințelor demonstrative.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 16 – 22 aprilie

Balanța

Între 19 aprilie, după ora 05:07, și 21 aprilie, dimineața, răstimp mai puțin clar din punct de vedere astrologic: evoluție firească, în nota obișnuită, a comunicării, a dialogurilor, a deplasărilor și a contactelor umane.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 16 – 22 aprilie

Scorpion

Între 19 aprilie, după ora 05:07, și 21 aprilie, dimineața, context normal, fără evenimente în plan financiar. În ziua de 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și, până pe 21 mai, va susține tot ceea ce ține de punerea bazelor sau de consolidarea unor relații între soți, între colaboratorii unui proiect, între asociații în afaceri, între semnatarii unor contracte, între părțile unui litigiu (proces).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 16 – 22 aprilie

Săgetător

În ziua de 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și, până pe 21 mai, va permite ieșirea din conul de umbră și neșansă în care unii trăiesc în planul muncii și salarizării. Până pe 21 mai, Soarele va deschide porți spre o rezolvare onestă dar se va afla, cu fiecare zi, tot mai aproape de o relație dizarmonică cu Saturn: vești destabilizatoare cu privire la viitorul loc de muncă sau cu privire la un statut educațional (școală, admitere, absolvire, examene, obținere a diplomelor și certificatelor).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 16 – 22 aprilie

Capricorn

Între 19 aprilie, după ora 05:07, și 21 aprilie, dimineața, tranzitul Lunii prin Săgetător le va da multora optimism și chef de relaxare ori un mental predispus spre abordarea activităților ludice care să le alunge stresul, durerile de cap și preocupările serioase. Între 21 aprilie, după ora 06:52, și 22 aprilie, Luna va traversa zodia Capricornului și le va da celor care s-au născut în acest semn echilibru, logică, apel la rațiune, cumpătare și strategii corecte.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 16 – 22 aprilie

Vărsător

Între 21 aprilie, după ora 06:52, și 22 aprilie, discrete stări de spirit anevoioase; mici disfuncții organice la nivelul aparatului digestiv; oboseală, lene, somnolență, putere de muncă redusă, incapacitate de a se concentra sau de a face efort pe termen lung în planul exercitării profesiei.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 16 – 22 aprilie

Pești

Între 19 aprilie, după ora 05:07, și 21 aprilie, dimineața, tranzit slab ca influență dar nu lipsit de efect în planul echilibrării unor aspecte șubrezite în ultima vreme în relația unor nativi cu superiorii, cu colegii sau cu publicul. Recuperare de imagine și/sau de încredere.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 16 – 22 aprilie

Foto: Arhiva Avantaje

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop