Horoscop vineri 15 martie: dezamăgiri și relații defectuoase

Horoscop vineri 15 martie, începe să se instaleze nebuloasa care va avea loc pe la sfârșitul lunii, va fi un eveniment unicat. liniștea noastră ne va fi dată peste cap. Dezamăgiri, iluzii, relații defectuoase, vorbe urâte.

BERBEC

Ieșiți din zona de relaxare, ceva se întâmplă cu voi, oamenii din jur nu merită încrederea voastră, se aprind niște intuiții, vedeți cine nu e sincer cu voi. Experiența de viață își spune cuvântul.

TAUR

Vă pregătiți pentru ceva important, vine o persoană foarte dragă în drumul vostru. Aveți o nerăbdare, emoții, trac, vreți să schimbați ceva în viața voastră, să reorganizați totul.

GEMENI

Parcă ați face ceva, parcă n-ați face. Vreți să vă implicați într-un proiect nou, ceva legat de carieră. Vă uitați în trecut la acțiunile în care ați fugit după himere, astea sunt lecții importante.

RAC

Era echilibru și armonie la voi în viață, până mai ieri. Cineva și-a băgat coada, o persoană care stătea în umbră, poate fi o persoană din familie sau din cercul foarte apropiat. Dușmănie, vorbe urâte.

LEU

Puteți avea un moment de bucurie a sufletului și a inimii. Vă întâniți cu cineva, jubilați, cântă inima în voi, dar nu prea vreți să credeți ce vi se întâmplă.

FECIOARA

Un moment delicat pentru voi, mai ales în relația de cuplu. Un moment de romantism, o seară în doi sau un plan de viitor se destramă. Tensiuni destabilizatoare în cuplu.

BALANȚA

Se așază lucrurile, v-ați trezit la timp, este ca și cum s-a ridicat ceața de pe strada voastră ca să evitați o situație neplăcută. O intervenție a destinului vă salvează, o intuiție fantastică…

SCORPION

Un refuz de astăzi se va transforma într-un lucru pozitiv, aveți tendința de a lua lucrurile personal, sunteți iritat, emoțional nu sunteți bine. O să treacă.

SĂGETĂTOR

Ceva se încheie cu brio, viața voastră intră un carusel care vă provoacă foarte tare, amintirile nu vă lasă în pace, vă întorc pe dos. Din fericire, înțelegeți ceva important din lecțiile acestea.

CAPRICORN

Spre seară intră Luna la voi în zodie, vă preocupă ceva, vreți să terminați ceva. Chiar pe ultima sută de metri, descoperiți ceva.

VĂRSĂTOR

S-ar putea să vă doriți un moment de… pauză, să nu faceți nimic. Este perioada de relaxare absolută. Vreți să închideți toate obloanele și să nu vorbiți cu nimeni și nimic. Vreți să faceți ceva pentr voi, o liniște terapeutică.

PEȘTI

Ceva miraculos se poate întâmpla, un balsam pentru sufletul vostru. S-ar putea să vă fie pusă la încercare ambiția. Sunteți favoriții zilei de azi.

O femeie a murit de cancer de colon la 40 de ani. Ce simptome a ignorat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop