Horoscop 14 martie 2023, decizii grele, schimbări de direcție

Horoscop 14 martie 2023. Suntem încă în marea aliniere planetară, deși mâine se risipesc energiile. Universul va surâde unora...

BERBEC

Ai nevoie de puțină singurătate, de momente petrecute doar cu tine. Învață să meditezi și să te concentrezi asupra lucrurilor importante din viața ta. Pune frână tăvălugului de gânduri haotice.

TAUR

Trebuie să-și încarci bateriile. Așa că dacă ai o invitație din partea unui prieten, amic sau cunoscut, ieși și socializează. Vorbește despre cărți și filme, despre vacanțe sau noile evenimente internaționale. Dar nu sta singur(ă).

GEMENI

De câteva luni te simți prins(ă) într-o capcană de unde pare că nu scapi, asemeni unei curse de șoareci. Ei bine, scapi din această cursă fără final, dar în loc să te liniștești, tot cauți aceeași agitație. Relaxează-te și pornește pe alt drum.

RAC

Ești dezinteresat(ă) de lucrurile la care alții sunt entuziasmați și nu înțelegi de ce. Nu e nimic în neregulă cu tine, doar că plictiseala ta proverbială este astăzi la cele mai înalte cote. Tu nu vibrezi la orice muzică….

LEU

Astăzi ai mintea clară și judecata limpede, merită să iei decizii importante și să reflectezi asupra planurilor de viitor. Vezi lucrurile într-o lumină impecabilă, fără să adaugi exagerări sau negativisme.

FECIOARA

Există o amintire neplăcută care este adânc ascunsă în sufletul tău și care nu te lasă să fii cu adevărat fericit(ă). Nu mai lăsa pe nimeni din anturajul tău să-ți aducă în permanență aminte de această rană neînchisă. Mergi mai departe.

BALANȚA

Se întâmplă ceva ciudat cu persoana iubită, nu strică să fii puțin atent(ă). Poate are ceva pe suflet, poate ascunde o depresie, poate vrea să-ți comunice o veste. Pune-te în gardă. Dar pregătește-te pentru orice tip de discuție…

SCORPION

Primești o veste importantă care îți dă viața peste cap. Nu e neapărat o surpriză pentru că o aștepți demult. Emoția este copleșitoare, te simți ca și cum ai fi îndrăgostit…

SĂGETĂTOR

Cei dragi au astăzi nevoie de sfaturile sau de prezența ta. Fii alături de ei cu o vorbă bună și adu-ți aminte că oamenii dragi sunt mereu lângă tine când ai nevoie de ei. Întoarce acest gest divin.

CAPRICORN

Nu te simți în largul tău, nu ești în elementul tău, ești iritat și nervos, nimic nu-ți convine. Viața ta nu e tocmai organizată, de aceea astăzi ar putea fi un moment prielnic pentru curățenie interioară.

VĂRSĂTOR

O ceartă mai veche, un conflict sau o neînțelegere se poate repara astăzi prin dorința de a face lucrurile bine. Echilibrând lucrurile nu faci decât să aduci lumină în zonele umbroase ale existenței tale.

PEȘTI

Astăzi dacă ești atent(Ă) poți câștiga niște bani, trebuie doar să nu lași norocul să treacă pe lângă tine. Joacă la loto, joacă-ți toate șansele, casa banilor este foarte bine aspectată.

Foto: 123rf

Horoscop Urania, 9 – 15 martie

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop