Horoscop Urania: Mercur intră în mișcare retrogradă

Horoscop Urania: Mercur intră în mișcare retrogradă. Se întorc foștii iubiți sau noi suntem cei care ne întoarcem în trecut.

BERBEC

Între 29 decembrie, după ora 12:36, și 30 decembrie, Luna va traversa zodia Berbecului și se va afla în casa I a celor care s-au născut în acest semn, dându-le un suflu nou, energie, o bună capacitate de mobilizare, dar și posibile surescitări. Jupiter îi va motiva și le va răscoli sacul de proiecte și soluții de viață pentru viitor, făcându-i să se cupleze la probleme importante ale existenței lor, în funcție de vârstă și de statut social.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 24 – 30 decembrie 2022

TAUR

Între 27 decembrie, după ora 9:34, și 29 decembrie, atmosferă plăcută, destinsă între nativi și unii dintre prietenii lor; comunicare caldă, bună înțelegere, armonie, amabilitate. Între 29 decembrie, după ora 12:36, și 30 decembrie, sectorul lumii interioare va fi tulburat de provocările de peste zi, de agitația cotidiană, de activitățile care se suprapun, de oboseală, stres și agitație.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 24 – 30 decembrie 2022

GEMENI

Între 29 decembrie, după ora 12:36, și 30 decembrie, nu toate dialogurile și întâlnirile cu prietenii Gemenilor vor fi pe placul acestora. Unele secvențe s-ar putea să-i enerveze, altele să nu le ofere nici o bucurie; posibile dispute verbale sau motive de dezacord plecând de la un gest, o atitudine, un fel de a fi și a gândi al unui apropiat. Jupiter va sublinia dizarmonia între prieteni și va grăbi formularea unei impresii care, până acum, nu a fost rostită.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 24 – 30 decembrie 2022

RAC

Între 29 decembrie, după ora 12:36, și 30 decembrie, activități mărunte, necesare, dar fără să le dea vreo satisfacție celor care le vor pune în practică; Racii vor fi uneori exasperați de câte „mărunțișuri' vor cădea în sarcina lor în locul unde desfășoară o activitate profesională sau de utilitate publică.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 24 – 30 decembrie 2022

LEU

Între 29 decembrie, după ora 12:36, și 30 decembrie, în funcție de vârstă, de mediul în care trăiește și își desfășoară activitatea, câte un Leu ar putea fi scos din sărite de opiniile unei persoane cu care se întâlnește pe coordonatele unei activități oficiale și în al cărui discurs va constata derapaje cu care nu va putea fi de acord.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 24 – 30 decembrie 2022

FECIOARA

În ziua de 30 decembrie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 17 ianuarie 2023, va străbate sectorul relațiilor sentimentale, dar și al creativității, fiind, în această ipostază din urmă, un factor util celor care desfășoară activități de creație sau de interpretare, făcându-i pe cei născuți în zodia Fecioarei harnici, muncitori, eficienți, dedicați cauzei, atenți la detalii, autocritici și deloc grăbiți să predea o lucrare numai ca să scape de o grijă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 24 – 30 decembrie 2022

BALANȚA

Între 29 decembrie, după ora 12:36, și 30 decembrie, o relație partenerială poate să strice buna desfășurare a activităților curente; poate fi vorba de răspunsul pe care îl vor primi de la o parte angajată, alături de ei într-un proiect (un draft de contract ce conține clauze care îi deranjează pe Scorpioni ori care nu sunt corecte (legale).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 24 – 30 decembrie 2022

SCORPION

Între 29 decembrie, după ora 12:36, și 30 decembrie, posibile solicitări venite de la locul de muncă; enervări, agitație; risc de accidente provocate de factorul căldură: arsuri, opăriri dar și tăieturi cu sângerare ori chiar lovituri la cap, mai ales dacă, în acest răstimp, Scorpionii vor practica sporturi periculoase, își vor propune să demostreze că au curaj ori vor participa la concursuri fără să fie pregătiți corect și antrenați corespunzător.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 24 – 30 decembrie 2022

SĂGETĂTOR

Pe de altă parte, nativii trebuie să țină cont de un context astral care va debuta pe 30 decembrie, când Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, și, până pe 17 ianuarie 2023, va crea tot felul de repuneri în discuție a unor înțelegeri și termeni contractuali; va patrona răzgândirile, și de-o parte și de alta, și neîncrederea într-o serie de propuneri pe care, până la acea dată, nativii se bazau.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 24 – 30 decembrie 2022

CAPRICORN

Între 27 decembrie, după ora 09:34, și 29 decembrie, una sau mai multe mesaje care le vor face plăcere, o vizită în care se vor simți bine, ambianță plăcută care îi va destinde. Între 29 decembrie, după ora 12:36, și 30 decembrie, posibil stres născut dintr-o relație de familie șubredă care creează tensiuni la tot pasul chiar dacă, în realitate, nu există un motiv real și justificat. Posibilă discuție (neavenită), născută dintr-un cuvânt răstălmăcit, dintr-o țâfnă mai veche, dintr-o nemulțumire de moment nerostită deschis dar „plasată' aluziv.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 24 – 30 decembrie 2022

VĂRSĂTOR

Mentalul lor va lucra intens; inteligența va fi la cote mari în beneficiul tuturor problemelor cu care se vor confrunta nativii mai ales dacă unii dintre ei (aflați la 28/29, 41/41 sau 57/58 de ani) trec prin crize de maturizare și de adaptare la noua condiție a vârstei pe care o au care le impune noi atitudini față de viață, sănătate, bani, fericire. Între 27 decembrie, după ora 09:34, și 29 decembrie, context favorabil unui beneficiu, unei normalizări financiare sau a unei surprize plăcute ori a unei rezolvări fericite.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 24 – 30 decembrie 2022

PEȘTI

Între 27 decembrie, după ora 09:34, și 29 decembrie, Luna se va afla în tranzit prin zodia Peștilor și le va da celor despre care vorbim acum (mai) multă sensibilitate și o mai mare capacitate de a asimila informațiile neconvenționale care vor veni spre ei. Între 29 decembrie, după ora 12:36, și 30 decembrie, gânduri, pregătiri, strategii, inițiative legate de dorința nativilor de a face o schimbare în plan financiar. Deocamdată, este vorba de mobilizare interioară.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 24 – 30 decembrie 2022

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop saptamanal