Horoscop Urania, 18 – 23 decembrie, momente de magie și mister, se îndeplinesc dorințele

Horoscop Urania, 18 – 23 decembrie, o mulțime de evenimente: vești bune, scrieți o scrisoare de intenții pe data de 23 decembrie. Luna Nouă în Capricorn. Jupiter va intra în zodia Berbec.

BERBEC

Între 19 decembrie, după ora 5:31, și 21 decembrie, „spaime' financiare amplificate de fluctuațiile unor prețuri și de consecințele unor măsuri generale în plan fiscal sau comercial care le vor impune nativilor reticență când va fi vorba de plăți sau de modificarea unor înțelegeri anterioare cu privire la activitățile retribuite.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 17 – 23 decembrie 2022

TAUR

Între 21 decembrie, după ora 9:13, și 23 decembrie, dorința de a aborda corect și legal chestiunile materiale; posibilă consultare a unui prieten cu privire la abordarea juridică a unei probleme financiare sau patrimoniale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 17 – 23 decembrie 2022

GEMENI

Pe 20 decembrie, Jupiter va intra în zodia Berbecului și, până pe 16 mai 2023, va tranzita sectorul relațiilor de prietenie, cărora le va imprima un parcurs vehement. Între 21 decembrie, după ora 9:13, și 23 decembrie dimineața, relațiile parteneriale vor cunoaște o reală eliberare de stresul conflictelor verbale pe fondul intrării Soarelui în zodia Capricornului.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 17 – 23 decembrie 2022

RAC

Între 21 decembrie, după ora 9:13, și 23 decembrie dimineața, casa relațiilor parteneriale va deveni un loc important, în care se vor petrece evenimente, de mai mică sau de mai mare importanță, pe fondul activării ei în urma intrării Soarelui în zodia Capricornului, în ziua de 21 decembrie; până pe 20 ianuarie 2023, acesta va crea cadre pentru discuții și decizii corecte, oneste, necesare, dar rigide prin condițiile impuse de ambele părți ori prin raportarea respectivei probleme ce-i reunește la masa discuțiilor din punct de vedere juridic, economic și chiar moral, temă în care artificiile nu vor fi acceptate și nici posibil de plus în aplicare.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 17 – 23 decembrie 2022

LEU

Pe 20 decembrie, Jupiter va intra în zodia Berbecului și, până pe 16 mai 2023, va tranzita sectorul conștiinței, al proiecțiilor profesionale importante, al atașamentelor bazate pe idei comune, al convingerilor (culturale, religioase, morale, sociale, politice) pe care le-a pus în prim-planul existenței lor cu prilejul primei treceri a planetei prin acest semn zodiacal în prima parte a anului 2022.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 17 – 23 decembrie 2022

FECIOARA

Între 21 decembrie, după ora 9:13, și 23 decembrie dimineața, argumente principiale, corecte pe fond, chiar dacă nu suficient de convingătoare în relațiile Fecioarelor cu părinții sau rudele lor; chestiuni curente administrative (locative sau funciare, cel mai adesea de natură contractuală); iluzii cu privire la o relație partenerială complicată sau deteriorată.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 17 – 23 decembrie 2022

BALANȚA

Între 21 decembrie, după ora 9:13, și 23 decembrie dimineața, posibile deplasări necesare (pe relația nativilor cu una sau mai multe instituții ale statului). Comunicarea cu cei din străinătate va fi greoaie și confuză, presărată cu neînțelegeri și erori de toate tipurile. Pe 21 decembrie, Soarele va intra în zodia Capricornului și, până pe 20 ianuarie 2023, va străjui sectorul relațiilor de familie și al chestiunilor legate de administrarea și exploatarea unor locuințe sau bunuri patrimoniale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 17 – 23 decembrie 2022

SCORPION

Pe 20 decembrie, Jupiter va intra în zodia Berbecului și, până pe 16 mai 2023, va tranzita sectorul sănătății, constituind un factor de învigorare, dar va insufla uneori agitație și consum de energie. În planul relațiilor de muncă, el va permite soluții corecte, cu condiția ca nativii să nu se grăbească în luarea unor decizii sub impresia momentului (spaimă de consecințe, frică de viitor sau ofertă aparent convenabilă).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 17 – 23 decembrie 2022

SĂGETĂTOR

La sfârșitul zilei de 21 decembrie, Soarele va intra în zodia Capricornului și, până pe 20 ianuarie 2023, va străbate sectorul banilor câștigați prin efort personal (muncă, activități colaterale), și va instaura un regim de supraveghere strictă a veniturilor și a cheltuielilor în vederea obținerii unei economii, dar și a raționalizării costurilor vieții curente ori logica unor investiții. Luna Nouă în Capricorn, din 23 decembrie, va sublinia logica și importanța acestei atitudini printr-un mesaj direct, fără echivoc, legat de parcursul vieții curente.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 17 – 23 decembrie 2022

CAPRICORN

Pe 20 decembrie, Jupiter va intra în zodia Berbecului și, până pe 16 mai 2023, va tranzita sectorul domiciliului, al posesiunilor locative sau financiare ori patrimoniale și al relațiilor de familie; el s-a mai aflat o dată în această postură, în prima parte a anului 2022; acum, va reedita disputele pe chestiuni juridice sau morale, mai puțin materiale, ale unor drepturi de folosință, de administrare sau de primire a beneficiului de pe urma folosirii lor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 17 – 23 decembrie 2022

VĂRSĂTOR

Între 21 decembrie, după ora 9:13, și 23 decembrie dimineața, dialoguri mai mult sau mai puțin „sonore', în funcție de tema abordată și educația fiecăruia dintre prietenii unui Săgetător. Pe 21 decembrie, Soarele va intra în zodia Capricornului și, până pe 20 ianuarie 2023, va controla sectorul lucrurilor ascunse: o taină nu se va lăsa dezlegată. Luna Nouă în Capricorn, din 23 decembrie, va consolida nevoia de certitudini a nativilor și mecanismele profunde de gândire.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 17 – 23 decembrie 2022

PEȘTI

Pe 21 decembrie, Soarele va intra în zodia Capricornului și, până pe 20 ianuarie 2023, va impune un regim sever și exigent exercitat de către Pești asupra relațiilor lor de prietenie. În plus, pe 23 decembrie, tot în acest sector, se va produce Luna Nouă în Capricorn, care va reprezenta un bun prilej pentru nativi să tragă o concluzie în deplină cunoștință de cauză cu privire la natura umană șubredă a unora dintre cunoștințele lor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 17 – 23 decembrie 2022

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop