Horoscop Urania 9 – 13 mai: o săptămână importantă, urmează ceva nou în viața noastră

Horoscop Urania 9 – 13 mai: o săptămână importantă, surprize, noutăți, energie pentru a începe ceva nou. Întâlniri providențiale.

BERBEC

Între 10 mai, după ora 0:54, și dimineața zilei de 12 mai, starea de spirit și universul interior ar putea fi influențate de o stare organică trecătoare, dar mai puțin armonică. Poate că unora li se va părea ciudată afirmația, dar mulți dintre Berbeci vor avea nevoie în acest răstimp mai mult de o „hrană spirituală' decât de una materială, alimentară.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 7 – 13 mai

TAUR

Între 10 mai, după ora 0:54, și dimineața zilei de 12 mai, trăiri interioare filtrate de rațiune și logică. La începutul zilei de 11 mai, Jupiter va intra în zodia Berbecului pe care o va tranzita, parțial, până pe 29 octombrie, timp în care va traversa sectorul casei a XII-a, permițând devoalarea unor secrete, limpezirea unor nedumeriri prin cercetări amănunțite ori grație circumstanțelor favorabile care le vor permite nativilor accesul la adevărul îndelung căutat.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 7 – 13 mai

GEMENI

Gemenii vor avea tăria opiniilor, vor da dovadă de echilibru interior, nelăsându-se intimidați de preopinenți sau de cei plasați în tabăra opusă ca scop și viziune asupra respectivei teme. Între 10 mai, după ora 0:54, și dimineața zilei de 12 mai, activități domestice asumate cu resemnare, dar efectuate cu atenție la detalii (ordine, igienă, funcționalitate, reparații).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 7 – 13 mai

RAC

Pe 11 mai, Jupiter va intra în zodia Berbecului, pe care o va tranzita, parțial, până pe 29 octombrie 2022, timp în care va străbate sectorul casei a X-a, unde va juca un rol excepțional, Marele Benefic și Protector fiind un adevărat scut pentru carieră, pentru ascensiunea socio-profesională, pentru succes sau pentru construirea imaginii publice. Contextul este activ și eficient mai ales în cazul celor care au în prezent 46-47de ani, pentru că Jupiter va veghea asupra lor și în timpul celei de-a doua treceri prin zodia Berbecului (20 decembrie 2022 – 16 mai 2023).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 7 – 13 mai

LEU

Între 10 mai, după ora 0:54, și dimineața zilei de 12 mai, atenție concentrată pe nevoile bănești ale momentului: administrare de fonduri, cumpărături, investiții, plăți, încasări, înțelegeri contractuale. Pe 11 mai, Jupiter va intra în zodia Berbecului, pe care o va tranzita, parțial, pană pe 29 octombrie, timp în care va străbate casa a IX-a a convingerilor superioare, a argumentelor care stau la baza credințelor și a opțiunilor majore și a planurilor importante de viață.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 7 – 13 mai

FECIOARA

Între 7 mai, ora 13:50, și începutul zilei de 10 mai, axa cardiovasculară va fi discret solicitată de tranzitele momentului. Se impune prudență în regimul de viață curentă; nativii, familia sau anturajul acestuia, dacă îl știu pe nativ sensibil sau purtător de afecțiuni în acest registru, vor trebui să-l menajeze de surprizele (vești, ipostaze neplăcute, alarmante, solicitante, periculoase) care i-ar supune cordul și sistemul arterial unui stres intens și brusc.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 7 – 13 mai

BALANȚA

Între 10 mai, după ora 0:54, și dimineața zilei de 12 mai, evoluție normală a stării de sănătate; echilibru organic, fiziologie corectă (în funcție de vârstă sau de tablou clinic), psihic bun. Pe 11 mai, Jupiter va intra în zodia Berbecului, pe care o va tranzita, parțial, până pe 29 octombrie, timp în care va susține introducerea corectitudinii și a legalității, a moralității și echității, a dreptății și reabilitării în toate demersurile parteneriale făcute de către nativi.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 7 – 13 mai

SCORPION

Între 10 mai, după ora 0:54, și dimineața zilei de 12 mai, relații echilibrate cu prietenii sau cu persoanele apropiate alături de care desfășoară activități în plan personal sau de interes public. Pe 11 mai, Jupiter va intra în zodia Berbecului, pe care o va tranzita până pe 29 octombrie, timp în care va proteja sectorul sănătății, inducând forță fizică, rezistență la accidente, la operații, la suferințele intense asociate cu complicații (febră, inflamații, congestii, pusee de hipertensiune, afectare cerebrală), permițând recuperarea rapidă și vindecarea „ca prin minune'.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 7 – 13 mai

SĂGETĂTOR

La începutul zilei de 11 mai, Jupiter va intra în zodia Berbecului, pe care o va tranzita, parțial, până pe 29 octombrie, timp în care va influența sectorul relațiilor sentimentale. Jupiter nu va insufla tandrețe și duioșie, dimpotrivă, el va fi un factor de vitalitate și de orgoliu ori de principialitate care îi va face pe Săgetători să caute logica, rațiunea și dreptatea în multe dintre întâmplările care vor avea un ecou asupra sufletului lor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 7 – 13 mai

CAPRICORN

Unii Capricorni, deși maturi, se vor hotărî să-și completeze pregătirea profesională prin studii care să le ofere competențe suplimentare sau un câmp mai larg de înțelegere a problemelor cu care se confruntă în exercitarea meseriei. Pe 11 mai, Jupiter va intra în zodia Berbecului, pe care o va tranzita, parțial, până pe 29 octombrie, timp în care acesta va străbate sectorul casei, al averii sau al moștenirilor spirituale și culturale primite de la familie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 7 – 13 mai

VĂRSĂTOR

Pe 11 mai, Jupiter va intra în zodia Berbecului, pe care o va tranzita, parțial, până pe 29 octombrie, timp în care va străbate sectorul comunicării. Cea mai valoroasă postură a Marelui Benefic va fi legată însă de învățare/învățătură, de studii, de absolvire, de obținerea unor diplome sau certificate de studii.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 7 – 13 mai

PEȘTI

Posibilă discuție cu un superior pe teme de muncă. Între 10 mai, după ora 0:54, și dimineața zilei de 12 mai, relațiile parteneriale vor fi destul de comode prin gradul de normalitate al abordării, prin atitudinea corectă și, mai ales, prin dorința părților de a coopera și a nu se șicana dacă, în trecutul lor, au trăit și episoade mai tensionate. Pe 11 mai, Jupiter va intra în zodia Berbecului, pe care o va străbate, parțial, până pe 29 octombrie, timp în care va susține sectorul banilor câștigați din muncă proprie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 7 – 13 mai

Foto: arhiva Avantaje

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop saptamanal