Horoscop Urania, 2 – 6 mai: se risipesc temerile, dorință de schimbare

Horoscop Urania, 2 – 6 mai: se risipește energie din Pești, apăsătoare. Se duc temerile. Femeile sunt mai puternice, vor avea o dorință de schimbare, de eliberare.

Horoscop Urania, 2 – 6 mai: se risipesc temerile, dorință de schimbare

BERBEC

În ziua de 2 mai, planeta Venus va intra în zodia Berbecului și, până pe 28 mai, va străbate sectorul casei I, a personalității nativilor, dându-le celor care s-au născut în zodia Berbecului una sau mai multe șanse care pot fi valorificate în contextul vieții curente, inițiative interesante sau profitabile, dar și momente mai șubrede prin nervozitate, nerăbdare, superficialitate, tendința de a exagera ieșirile necontrolate ale unor interlocutori.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 30 aprilie – 6 mai

TAUR

În ziua de 2 mai, planeta Venus va intra în zodia Berbecului și, până pe 28 mai, va străbate sectorul lucrurilor mai puțin clare și lesne de înțeles și va introduce posibilitatea aflării unor date importante și explicații necesare pentru evenimentele în jurul cărora persistă o umbră de nesiguranță, o enigmă sau o taină. Între 5 mai, după ora 1:05, și 6 mai, dezinteres pentru dialogurile care nu se axează pe subiecte importante, care vehiculează fleacuri sau bârfe ori care distorsionează adevărul.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 30 aprilie – 6 mai

GEMENI

Între 2 mai, după ora 12:47, și începutul zilei de 5 mai, stare generală trupească și sufletească relaxată (veselie, destindere, optimism, bună capacitate de a comunica, imaginație, idei interesante, originalitate).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 30 aprilie – 6 mai

RAC

Între 2 mai, după ora 12:47, și începutul zilei de 5 mai, mental bun, imaginație, fantezie, ideație bogată, tendința de a despica firul în patru, detașare de aspectele greoaie, neplăcute, obositoare ale vieții curente.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 30 aprilie – 6 mai

LEU

Între 2 mai, după ora 12:47, și începutul zilei de 5 mai, unii nativi s-ar putea afla în apropierea unor persoane cu care să poarte o conversație utilă ori care să le facă plăcere prin nivelul de înțelegere, modul de abordare, viziunea acelora despre lume. În ziua de 2 mai, planeta Venus va intra în zodia Berbecului și, până pe 28 mai, va străbate sectorul conștiinței și al proiecțiilor personale legate de progres și de evoluție personală.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 30 aprilie – 6 mai

FECIOARA

Între 2 mai, după ora 12:47, și începutul zilei de 5 mai, răstimp favorabil unor luări de cuvânt în contextul unor ședințe, întruniri, intervenții mediatizate; Fecioarele se pot bucura de o „presă bună' și de comentariile laudative ale prietenilor, ale colegilor, ale anturajului sau ale specialiștilor în domeniul în care activează.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 30 aprilie – 6 mai

BALANȚA

Între 2 mai, după ora 12:47, și începutul zilei de 5 mai, vești de tot felul, comunicare intensă, posibile scurte deplasări pentru a rezolva o chestiune concretă. În ziua de 2 mai, planeta Venus va intra în zodia Berbecului și, până pe 28 mai, va străbate sectorul relațiilor parteneriale, oferind șansa unor întâlniri și dezbateri necesare, dar va tulbura apele bunei înțelegeri prin excesul de zel al unora sau al altora, prin exagerări, prin insistențe obositoare sau prin subiectivism.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 30 aprilie – 6 mai

SCORPION

În ziua de 2 mai, planeta Venus va intra în zodia Berbecului și, până pe 28 mai, va străbate sectorul sănătății curente, oferind destul de multă protecție față de accidente și riscuri corporale, dar va împinge spre reacții mai puțin armonice (enervări frecvente, instabilitate afectivă, iritabilitate, superficialitate, nerăbdare).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 30 aprilie – 6 mai

SĂGETĂTOR

În ziua de 2 mai, planeta Venus va intra în zodia Berbecului și, până pe 28 mai, va străbate sectorul relațiilor sentimentale, dându-le tuturor, indiferent de vârstă, chef de aventură, dorința de a trăi (mai) intens în registrul afectiv, de a se bucura de plăcerile vieții uneori, însă, cu exagerări și cu manifestarea unui individualism deranjant pentru cei din jur.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 30 aprilie – 6 mai

CAPRICORN

În ziua de 2 mai, planeta Venus va intra în zodia Berbecului și, până pe 28 mai, va străbate sectorul casei (locuință, regim imobiliar sau funciar) și al relațiilor de familie, oferind șansa rezolvării rapide a unei teme curente (administrative, domestice, gospodărești), dar va crea și premisele unor momente de enervare sau de revoltă față de imposibilitatea de a se înțelege cu o rudă (părinte) care acționează imprudent. Între 5 mai, după ora 1:05, și 6 mai, nu este indicat să se programeze întâlniri, deja cunoscută Capricornilor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 30 aprilie – 6 mai

VĂRSĂTOR

În ziua de 2 mai, planeta Venus va intra în zodia Berbecului și, până pe 28 mai, va străbate sectorul comunicării, dându-le Vărsătorilor posibilitatea să afle multe lucruri utile, să învețe, să se întâlnească și cu persoane cu care să aibă un schimb de impresii (consultări) necesar în vederea desfășurării activităților comune (publice, oficiale, instituționale). Între 5 mai, după ora 1:05, și 6 mai, posibile sensibilități digestive.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 30 aprilie – 6 mai

PEȘTI

Între 2 mai, după ora 12:47, și începutul zilei de 5 mai, Peștii vor simți nevoia confirmării unor convingeri pe baza documentelor sau a opiniilor venite din partea unor autorități în domeniu (specialiști). Numeroase preocupări practice menite să pună ordine în gospodărie sau în spațiul unde își desfășoară activitatea profesională. În ziua de 2 mai, planeta Venus va intra în zodia Berbecului și, până pe 28 mai, va străbate sectorul banilor câștigați din muncă sau prin efort personal.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 30 aprilie – 6 mai

Foto Arhiva Avantaje

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop saptamanal