Horoscop Urania: 9 -13 ianuarie

Horoscop Urania: 9 -13 ianuarie, iată de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

Din 8 ianuarie, Luna Neagră va părăsi zodia Racului și va intra în zodia Leului, pe care o va tranzita până pe 3 octombrie a.c., ceea ce anunță o perioadă (mai) complicată în plan sentimental nu doar la nivelul tulburărilor afective interioare, ci chiar la nivelul evenimentelor din viața curentă (certuri, despărțiri, necazuri ale unuia dintre parteneri). În următoarele nouă luni, copiii pot ridica probleme majore părinților.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 7 – 13 ianuarie 2023

TAUR

În ziua de 8 ianuarie, Luna Neagră va părăsi zodia Racului și va intra în zodia Leului, pe care o va tranzita până pe 3 octombrie a.c., introducând factori destabilizatori atât în relațiile interumane, cât și în legătura acestora cu instituțiile care le solicită anume soluții, decizii sau inițiative; conflicte de interese, manifestări ostile față de propunerile nativilor, care nu se vor putea descurca (prea ușor) cu tendințele individualiste ale rudelor sau ale părinților.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 7 – 13 ianuarie 2023

GEMENI

În ziua de 8 ianuarie, Luna Neagră va intra în zodia Leului, pe care o va tranzita până pe 3 octombrie, răstimp în care va genera numeroase confuzii care vor pleca de la dezinformări, de la trunchierea adevărului, de la prezentările propagandistice sau de la răstălmăciri.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 7 – 13 ianuarie 2023

RAC

Între 10 ianuarie, după ora 17:15, și dimineaţa zilei de 13 ianuarie, dialoguri banale, dar cumpătate în formulări și replici, deplasări de scurtă durată pentru rezolvarea unor chestiuni concrete (administrative, de cele mai multe ori, sau strict gospodărești).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 7 – 13 ianuarie 2023

LEU

În ziua de 8 ianuarie, Luna Neagră va intra în zodia Leului. Până pe 3 octombrie, ea se va plasa în casa I a personalității celor despre care vorbim acum și le va (cam) încurca viața prin tot felul de ipostaze (piedici, ipostaze delicate, atacuri nejustificate, evenimente pe care nu le vor putea controla).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 7 – 13 ianuarie 2023

FECIOARA

Între 10 ianuarie, după ora 17:15, și dimineaţa zilei de 13 ianuarie, relații parteneriale corecte și, uneori, chiar eficiente sau destinse. Din 13 ianuarie, după ora 4:57, dubii cu privire la un gest financiar, dar și griji legate de evoluția unei chestiuni patrimoniale cu componentă juridică (partaje în instanță, procese de moștenire, expertize și evaluări).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 7 – 13 ianuarie 2023

BALANȚA

Între 10 ianuarie, după ora 17:15, și dimineaţa zilei de 13 ianuarie, evoluție normală a stării de sănătate. Din 13 ianuarie, după ora 4:57, Luna va traversa zodia Balanței și va spori farmecul personal al celor despre care vorbim acum, amplificând forța ori valoarea calităților lor intelectuale. La sfârșitul zilei de 13 ianuarie, Marte va reveni la mersul direct în zodia Gemenilor, pe care o va traversa într-o mișcare lentă, până pe 25 martie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 7 – 13 ianuarie 2023

SCORPION

Între 10 ianuarie, după ora 17:15, și dimineaţa zilei de 13 ianuarie, relațiile de prietenie vor evolua într-un registru firesc, mai ales dacă Scorpionii vor fi legați de unii apropiați prin proiecte comune, în derulare. Din 13 ianuarie, după ora 4:57, destule motive de stres, de enervare, de epuizare nervoasă și de (supra)solicitare fizică provocate de sarcinile de serviciu sau de un volum de muncă sporit.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 7 – 13 ianuarie 2023

SĂGETĂTOR

Între 10 ianuarie, după ora 17:15, și dimineaţa zilei de 13 ianuarie, echilibru în deciziile importante, muncă asiduă, hărnicie, nevoie de ordine și disciplină în activitatea curentă. Din 13 ianuarie, după ora 4:57, efort de diplomație pentru a păstra în termeni confortabili una sau mai multe relații de prietenie; în schimb, stres, reacții vehemente și nepotrivite, prin ton și intensitate, în relațiile sentimentale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 7 – 13 ianuarie 2023

CAPRICORN

Atenție cu ce persoane vă aliați pentru rezolvarea acestor pricini. Între 10 ianuarie, după ora 17:15, și dimineaţa zilei de 13 ianuarie, informații, modeste ca importanță, dar care vor ajunge la timp și care vor putea fi folosite în demersurile curente. Din 13 ianuarie, după ora 4:57, efort de a contracara efectul unei situații tulburi pe care nativul a alimentat-o din lipsă de experiență ori la mânie și care acum îi grevează credibilitatea.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 7 – 13 ianuarie 2023

VĂRSĂTOR

Din 13 ianuarie, după ora 4:57, abilități de comunicare în plan socio-profesional, în contexte oficiale (publice), dar capacitate restrânsă de a face față conversațiilor stupide și afirmațiilor fără rost care li se pot părea chiar o provocare adresată lor. Pe 13 ianuarie, Marte va reveni la mersul direct în zodia Gemenilor și, până pe 25 martie, va introduce un aer de detașare, de independență și de nesupunere în planul relațiilor sentimentale, ceea ce le poate „volatiliza' pe cele neserioase și efemere.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 7 – 13 ianuarie 2023

PEȘTI

Între 8 ianuarie, după ora 4:40, și după-amiaza zilei de 10 ianuarie, axa celor două case ale sănătății va fi influențată pe direcția cardio-vasculară, ceea ce va impune un mod de viață protectiv și cumpătat. În ziua de 8 ianuarie, Luna Neagră va intra în zodia Leului și, până pe 3 octombrie, va destabiliza procesul muncii și activitatea profesională.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 7 – 13 ianuarie 2023

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop saptamanal