Horoscop Urania 7 – 12 mai

Horoscop Urania 7 – 12 mai, Planeta Venus va intra în zodia Racului. Iată de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

Pe 7 mai, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 5 iunie, va susține nevoia nativilor de a-și securiza relațiile și interesele de familie, de a se ocupa de latura practică a treburilor gospodărești, de a trăi în atmosfera benefică a sentimentelor firești de apartenență la o familie înțeleasă ca un context socio-uman necesar pentru evoluția și nevoia de identificare a fiecărui individ prin apartenența la un grup definit prin anumite trăsături, iar nativii din Berbec vor simți nevoia căldurii afective pe care le-o oferă părinții și rudele mai în vârstă și a suportului pe care acestea li-l pot oferi necondiționat.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 6 – 12 mai 2023

TAUR

Între 9 mai, după ora 2:33, și 11 mai, dimineața, axa celor două case ale comunicării își va schimba vibrația și, prin asta, va genera alte influențe în urma intrării planetei Venus, în ziua de 7 mai, în zodia Racului. Până pe 5 iunie, ea va susține conversațiile obișnuite, schimbul de impresii și informații, receptarea unei știri, memorarea unui conținut citit sau studiat în cadrul pregătirii școlare, liceale, universitare sau pentru propriul progres.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 6 – 12 mai 2023

GEMENI

Situații incomode născute din antipatii și dispute pe teme importante și reprezentative pentru părțile implicate: cultură, crez religios, spiritualitate, morală, justiție, progres, putere, cunoaștere. Deplasări presărate cu peripeții; surprize de tot felul în timpul călătoriilor curente sau pe distanțe (mai) mari; imprudențe costisitoare.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 6 – 12 mai 2023

RAC

Între 11 mai, după ora 5:06, și 12 mai, abordări uneori ingenioase, alteori doar hazardate și riscante, în plan material sau financiar; nu vă luați după sfaturile și argumentele prietenilor care nu pot fi obiectivi sau care nu sunt suficient de bine informați pe respectiva temă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 6 – 12 mai 2023

LEU

Atenție la efectul terapeutic folositor sau destabilizator al sentimentelor în funcție de natura și intensitatea cu care acestea vor fi trăite. Între 11 mai, după ora 5:06, și 12 mai, stres în relațiile parteneriale, episoade bizare, stupide, care pot deteriora dialogul sau cooperarea care funcționa până atunci cât de cât eficient. Ambele părți vor comite erori și derapaje, pentru că nimeni nu va avea puterea să se abțină.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 6 – 12 mai 2023

FECIOARA

Între 11 mai, după ora 5:06, și 12 mai, axa celor două case ale sănătății se va confrunta cu aceleași provocări din ultima perioadă, cu precizarea că acum va interveni și tranzitul Lunii, care poate crea secvențe organice resimțite peste zi în mod neplăcut. Posibilă confruntare directă de viziuni, de interese sau de simpatie și de opțiuni politice cu ecou asupra sectorului muncă sau cu implicații ideologice asupra unui traseu profesional curent (sarcini de serviciu).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 6 – 12 mai 2023

BALANȚA

Între 9 mai, după ora 2:33, și dimineața zilei de 11 mai, sectorul carierei se va colora în chip special în urma intrării planetei Venus în zodia Racului, în ziua de 7 mai. Micul Benefic va estompa tumultul instaurat în acest sector de Marte și va permite, până pe 5 iunie, un spor de simpatie și de susținere afectivă din partea celor cu care nativii se vor întâlni în varii condiții fie și numai pentru câteva ore (la o ședință, o conferință, un spectacol).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 6 – 12 mai 2023

SCORPION

Între 11 mai, după ora 5:06, și 12 mai, ecou neplăcut al evenimentelor cu care se confruntă părinții nativilor; încurcături domestice; condiții dificile de împăcare a activității socio-profesionale cu cele familiale sau personale. Relațiile parteneriale pot evolua în cadrul deja trasat de la o vreme: rigiditate, indisponibilitate pentru dialog deschis și concesii, ambiții, neînțelegere a realității (răstălmăciri).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 6 – 12 mai 2023

SĂGETĂTOR

Între 11 mai, după ora 5:06, și 12 mai, informații cu aer alarmist sau care conțin un sâmbure de adevăr, care îi pot face pe nativi să intre în panică, mai ales dacă ceea ce aud sau citesc are o legătură logică cu ceea ce se petrece într-unul din sectoarele vieții lor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 6 – 12 mai 2023

CAPRICORN

În relația lor cu un partener însă se vor produce schimbări: peisajul care a fost valabil în ultimele săptămâni se va modifica în urma impactului pe care îl va avea intrarea planetei Venus în casa a VII-a asupra relațiilor parteneriale, care se va produce pe 7 mai. Până pe 5 iunie, planeta Venus va elimina stridențele și posturile rigide până la absurd ale unora dintre Capricorni ori de câte ori a fost vorba, până acum, de o abordate, personală sau oficială, a unui conflict de interese.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 6 – 12 mai 2023

VĂRSĂTOR

Alimentația va trebui supravegheată pentru a nu fi doar o îndestulare sau un răsfăț culinar, ci modalitatea prin care organismul să primească factorii nutritivi și terapeutici; la fel, medicamentele ori tratamentele naturiste vor trebui abordate cu încredere și consecvență. Între 11 mai, după ora 5:06, și 12 mai, Luna va traversa zodia Vărsătorului, fiind un factor suplimentar de susținere astrală în această perioadă, doar că, atenție, pe mulți îi va face prea reactivi, prea impulsivi, prea spontani și prea puțin supravegheați.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 6 – 12 mai 2023

PEȘTI

Atragem atenția asupra unei dimensiuni mai greu de suportat de către cei dragi unui nativ din Pești pentru că acesta s-ar putea arăta fie prea posesiv, fie excesiv de romanic și sentimental, de unde și un aer vag de incredibil, de exagerare sau de cramponare de o relație. Între 11 mai, după ora 5:06, și 12 mai, axa celor două case ale sănătății va fi din nou supusă unui factor de stres astral pe direcția cardiovasculară, cu un accent mai pronunțat pe latura sistemului nervos central și periferic (mai ales tulburări de mers, de echilibru și de orientare).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 6 – 12 mai 2023

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop