Horoscop 4 mai, exagerări în domeniul relațiilor personale, ne aprindem repede

Horoscop 4 mai, a început o lună absolut fantastică. Ziua de 4 mai ne pregătește pentru eclipsa de mâine și ceva o să dispară din viața noastră. Îndrăgosteli rapide, abur mult.

BERBEC

Vă bazați pe cineva și asta nu e foarte ok. Vă aduceți aminte de o situație similară din trecut. Ar fi bine să realizați că totul e minciună. Peste câteva zile veți descoperi că totul a fost praf în vânt.

TAUR

Apare ceva la orizont și e o mare dorință la mijloc. Ține bine cârma, dar nu depune eforturi mari pentru că e doar miraj. Alergați după ceva imposibil, poate fi vorba de o iubire sau speranțe profesionale.

GEMENI

Este o zi foarte bună, mai ales în plan profesional. Cumva, toate ideile bune se vor transforma repede în bani sau aprecieri. Astfel, cei din jur, mulțumiți, te vor lăsa în pace.

RAC

Pentru tine, apropierea eclipsei va însemna o lună de răsfăț, de încredere în sine și bucurie de viață. Astăzi partenerul tău va fi fericit și mereu receptiv la ideile tale.

LEU

Astăzi vei avea o mulțime de confirmări și vei avea ocazia să-ți iei revanșa pentru unele neplăceri suferite în trecut, în domeniul profesional. Pe plan personal, săptămâna aceasta te vei detașa de toată lumea.

FECIOARĂ

Un vânt de înnoire și multă independență va caracteriza perioada în care te afli. Mercur îți dă putere și multă inspirație. Calmul tău îi va molipsi și pe cei din jur.

BALANȚĂ

Jupiter și Venus îți sunt favorabile mai ales din punct de vedere profesional și al banilor. Te bucuri de succes, dar și de independență. Eforturile îți vor fi răsplătite cât de curând.

SCORPION

Astăzi norocul îți surâde atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental. În ambele privințe, șansa se leagă de o călătorie pe care o vei face singură în curând.

SĂGETĂTOR

Asocierea, colaborarea, diplomația și relațiile sunt decisive pentru succesul tău astăzi. Poți să te relaxezi lăsându-i pe ceilalți să iasă în față, la acțiune.

CAPRICORN

Astăzi vei avea mai puțin spor la bani, dar mai mult noroc în dragoste. Ceva se mișcă, în sfârșit, din loc, în direcția dorită de tine. Aria profesională te va plictisi și vei fi tentată să tragi chiulul, ca niciodată.

VĂRSĂTOR

Uranus, îndrumătorul tău, te ție în corzi. Confruntările nu-ți vor aduce nimic bun; mai bine părăsește terenul de luptă. Dacă îți propui schimbări, vei reuși de minune.

PEȘTI

Păstrează unele idei pentru mai târziu. Nu-ți juca acum toate cărțile bune. Ziua este perfectă pentru tine, ți se vor îndeplini dorințele înainte de a apuca să le formulezi.

Foto: 123rf

Citeste și:

Există dovadă: Nostradamus a prezis PANDEMIA și ce-o să urmeze după

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop