Horoscop Urania 7 – 12 august

Horoscop Urania 7 -12 august, Lună Plină în Vărsător. Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

În ziua de 11 august, planeta Venus va intra în zodia Leului și, până pe 5 septembrie, va avea un rol pozitiv în viața sentimentală, intensificând pasiunea, oferind satisfacția unor relații noi, provocatoare, a unor aventuri sau a unor secvențe de viață „ca-n filme'.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 6 – 12 august 2022

TAUR

Între 8 august, după ora 21:39, și seara zilei de 10 august, comunicare dificilă cu întreruperi, cu neînțelegeri care creează confuzii ori care vor sta la baza unor interpretări deformate ale realității. Posibile incidente pe parcursul unor deplasări, indiferent de natura lor (circulație curentă, cotidiană, călătorie, excursie) și indiferent de mijloacele de transport.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 6 – 12 august 2022

GEMENI

În schimb, în sectorul casei a IX-a (conștiință, aspirație, proiecte, activitate profesională importantă) se poate vorbi de o adevărată provocare a Lunii Pline în Vărsător, din 12 august, care, împreună cu Saturn, va crea un cadru ostil, plin de blocaje și de amânări, de reticențe sau de limitări brutale ale posibilității nativilor de a se exprima.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 6 – 12 august 2022

RAC

În sectorul banilor câștigați din muncă va apărea o nouă condiționare astrală introdusă de intrarea în acest sector a planetei Venus, care va străbate zodia Leului, între 11 august și 5 septembrie, timp în care va crea culoare favorabile unor rezolvări importante, unor oportunități ce trebuie să fie onorate și valorificate fără întârziere.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 6 – 12 august 2022

LEU

Între 10 august, după ora 21:45, și 12 august, chestiunile de viață personală precum și relațiile parteneriale vor sta sub semnul influenței energice a Lunii Pline în Vărsător, din 12 august, doar că acestea se vor manifesta diferit pentru fiecare sector calitativ.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 6 – 12 august 2022

FECIOARA

Între 10 august, după ora 21:45, și 12 august, axa celor două case ale sănătății va fi influențată în mod diferit de tranzitele momentului. Pe 11 august, planeta Venus va intra în zodia Leului și, până pe 5 septembrie, va introduce note favorabile, protective pentru universul interior de gânduri și trăiri, de reprezentări și determinări speciale și va tempera influxurile puternice ale Soarelui.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 6 – 12 august 2022

BALANȚA

Între 10 august, după ora 21:45, și 12 august, casa relațiilor sentimentale va fi tulburată de vibrațiile astrale puternice ale Lunii Pline în Vărsător care, consolidată în efectele ei de către Saturn, va impune niște limite într-o relație. Confruntări ale părinților născuți în Balanță cu copiii lor, indiferent de vârstă, informații de la aceștia sau în legătură cu evoluția lor, mai ales dacă unii dintre ei ﹘ părinții sau copiii ﹘ trăiesc la distanță unii de alții.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 6 – 12 august 2022

SCORPION

În ziua de 11 august, planeta Venus va intra în zodia Leului și, până pe 5 septembrie, va străbate sectorul carierei, al succesului profesional și al imaginii publice. Planeta Venus va introduce un factor de succes, va chema una sau mai multe șanse în plan socio-profesional și le va netezi unora drumul spre o afirmare rapidă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 6 – 12 august 2022

SĂGETĂTOR

Între 10 august, după ora 21:45, și 12 august, casa a III-a a comunicării între nativi și cunoscuții ocazionali sau a Săgetătorilor cu frații, vecinii, participanții la întruniri publice se va asocia cu un eveniment care îi va impresiona pe nativi și îi va pune în situația să reevalueze repede și obiectiv raportul de forțe nou creat ,care „face valuri' în mediul său de apropiați, de colegi sau în public, pe fondul Lunii Pline în Vărsător din 12 august.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 6 – 12 august 2022

CAPRICORN

Între 10 august, după ora 21:45, și 12 august, casa banilor câștigați printr-un efort personal (muncă) va sta sub semnul Lunii Pline în Vărsător, care se va produce, în acest sector, în ziua de 12 august; ea poate să genereze niște tulburări, o dezordine în regimul plăților, discuții cu diferite persoane pe teme financiare (nu salariale însă), legate de rate, datorii, dobânzi, care par a schimba destul de drastic balanța veniturilor acestor persoane.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 6 – 12 august 2022

VĂRSĂTOR

Între 10 august, după ora 21:45, și 12 august, Luna va traversa casa I a personalității celor despre care vorbim acum și se va afla, în ziua de 12 august, în ipostaza de Lună Plină în Vărsător, oferindu-le nativilor un minunat spectacol care le-ar mai putea oferi surprize de tot felul, evenimente provocatoare, situații care le vor stimula imaginația și capacitatea de a găsi soluții.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 6 – 12 august 2022

PEȘTI

Mai tulburat va fi universul interior și echilibrul sistemului neuro-vegetativ. În casa a VI-a a sănătății de fiecare zi, pe 12 august, își va începe tranzitul prin zodia Leului planeta Venus. Ea va contribui la refacerea atitudinii față de boală (dacă este cazul), față de un mod de viață normal, față de abordările terapeutice și față de nevoia de conservare a energiei fizice. Timp de trei săptămâni, acest tranzit va avea un efect pozitiv și asupra funcțiilor inimii.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 6 – 12 august 2022

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop