Horoscop Urania 5-10 martie

Horoscop Urania 5 -10 martie, iată de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

Este nevoie să fie atenți la funcțiile aparatului digestiv sau la starea de funcționare a organelor legate de asimilarea hranei, a digestiei, precum și la regimul alimentelor și al medicamentelor (tratamente curente).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 4 – 10 martie 2023

TAUR

Tot pe 7 martie, Saturn va intra în zodia Peștilor și, până pe 14 februarie 2026, va tria prieteniile, va introduce noi criterii de selecție a acestora, dar le va putea scoate în cale, indiferent de vârsta pe care o vor avea, una sau mai multe persoane (profesori, mentori, modele, antrenori) care vor contribui esențial la dezvoltarea lor spirituală, la formarea unor aptitudini, convingeri și intenții care să le permită o afirmare superioară pe toate planurile vieții personale sau socio-profesionale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 4 – 10 martie 2023

GEMENI

Dialoguri stridente prin ton și conținut, evenimente care deturnează scopul unor ședințe și întruniri, puncte de vedere cu care nativul nu poate fi de acord și pe care le va contesta cu voce tare, întâmplări care strică buna dispoziție pe parcursul unor deplasări (călătorii). Între 6 martie, după ora 5:39, și 8 martie după-amiaza vor avea loc două evenimente astrologice. Primul va fi Luna Plină în Fecioară, din 7 martie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 4 – 10 martie 2023

RAC

Nota generală va fi de punere în ordine a știrilor, de triere a soluțiilor de viață curentă, nativii alegându-le pe cele mai stabile economic și pe cele mai potrivite statutului lor prin vârstă, educație, profesie, nivel de competență, aspirații, disponibilitate financiară, ceea ce va spori temeiul unor decizii și opțiuni.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 4 – 10 martie 2023

LEU

Între 6 martie, după ora 5:39, și 8 martie după-amiaza, axa celor două case ale banilor și ale avantajelor materiale va sta sub semnul unor interesante și importante evenimente astrologice. Primul dintre ele va fi legat de casa a II-a a banilor câștigați prin efort personal (muncă, în principal) în care se va plasa faza Lunii Pline în Fecioară, din 7 martie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 4 – 10 martie 2023

FECIOARA

Pe 7 martie, Saturn va intra în zodia Peștilor și, până pe 14 februarie 2026, va sta de strajă felului în care se va pune o problemă partenerială, se va rezolva un conflict, se va încheia un contract sau se va tranșa o chestiune importantă pe cale oficială (juridică). Între 8 martie, după ora 16:44, și 10 martie, chestiuni de abordare financiară care trebuie analizate în funcție de legislație, de codurile de procedură (cod civil, fiscal, penal) în orice tip de revendicare sau tranșare între nativ și alte persoane.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 4 – 10 martie 2023

BALANȚA

Între 6 martie, după ora 5:39, și 8 martie după-amiaza, cele două case ale sănătății vor sta sub semnul unor evenimente semnificative. Primul dintre ele va avea loc în ziua de 7 martie, când se va produce faza de Lună Plină în Fecioară; aceasta, plasându-se în sectorul bolilor lungi și cronice, ar putea permite aflarea cauzei, ascunsă până acum, a unei suferințe organice.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 4 – 10 martie 2023

SCORPION

Între 6 martie, după ora 5:39, și 8 martie după-amiaza, axa relațiilor personale va sta sub semnul unor evenimente astrologice interesante, dar inegale ca semnificație și durată. Mai întâi va fi vorba de Luna Plină în Fecioară, care se va produce în ziua de 7 martie și care se va reflecta în felul în care Scorpionii vor reacționa în cazul derapajelor unor prieteni și apropiați în fața cărora el se va vedea obligat să intervină ca să reechilibreze contextul tulburat (conversația, cooperarea, buna înțelegere în planul ideilor, a gusturilor și a opiniilor sau a simpatiilor și modalităților de a rezolva o secvență de viață curentă).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 4 – 10 martie 2023

SĂGETĂTOR

În sfârșit, unii dintre cei maturi, care activează în grupuri de studiu, inițiativă și acțiune, în afara responsabilităților curente profesionale salarizate, se pot trezi în mijlocul unui conflict alcătuit din orgolii, vanități și interese în care nu au de ce să se implice de partea cuiva, dar prin asta nu vor mai avea susținerea nici uneia dintre părți.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 4 – 10 martie 2023

CAPRICORN

Saturn va aduce maturizare, seriozitate, nevoie de stabilitate și de responsabilitate atât în ceea ce-i privește pe nativi, cât și pe cei cu care aceștia vor intra în contact. Între 8 martie, după ora 16:44, și 10 martie, echilibru și abilitate în a evita dificultățile și piedicile profesionale (chestiuni oficiale), dar și nevoie de a se implica direct, activ în chestiunile de familie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 4 – 10 martie 2023

VĂRSĂTOR

Între 8 martie, după ora 16:44, și 10 martie, dinamica va fi secvența dialogurilor oficiale sau a conjuncturilor în care nativii se vor afla și în care vor trebui fie să-și susțină un punct de vedere, fie să se apere, fie să demonstreze valoarea și nivelul pregătirii lor profesionale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 4 – 10 martie 2023

PEȘTI

Sunt de așteptat transformări de personalitate (maturizarea celor tineri sau limpezirea celor maturi), abordări într-o nouă cheie a chestiunilor majore de viață și rescrierea altei scări de valori la care să se refere atunci când vor lua decizii esențiale. Între 8 martie, după ora 16:44, și 10 martie, context astral favorabil în care vor funcționa, în chip protectiv, cei doi Benefici.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 4 – 10 martie 2023

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop