Horoscop 3 martie 2023, emoții și căutări interioare

Horoscop 3 martie 2023, emoții, furtuni interioare, căutări, tot ceea ce am băgat sub preș iese la iveală.

BERBEC

Aveți temeri și frici, ceva vă pune frână. Excesul de zel se poate întoarce împotriva voastră. Vin piedici, simțiți că ceva nu este în regulă. Luați-o ca pe un avertisment.

TAUR

Se încheie o etapă în viața voastră, dar nu vreți să vă apucați de ceva nou. Simțiți nevoia de odihnă și de relaxare. Ați dus pe umeri o grămadă de sarcini, acum vreți liniște. Nu vreți să vă mai gândiți la nimic.

GEMENI

Un anumit plan, dacă nu viața voastră per ansamblu devine foarte serioasă. Vă este cam frică de viitor, de ce s-ar putea întâmpla, de o etapă nouă. Urmează să dați un examen de viață.

RAC

Un stol de gânduri în mintea voastră, frici și îngrijorări, un stres colosal. Vă simțiți copleșit de tot, s-a aglomerat tot, aveți multe pe cap, multe griji. V-ați luat multe sarcini pe umeri.

LEU

Vă închideți în voi, greu de pătruns, vă izolați, vă comportați bizar, sunteți mai tăcuți. Vă este teamă și simțiți un mediu ostil în jur. Vă simțiți ca un intrus. Îi țineți pe toți la distanță.

FECIOARA

Scăpați de niște griji, dar vin altele, o problemă vă stresează îngrozitor: de sănătate sau de serviciu. Luați la bani mărunți tot ce se întâmplă, sfatul este să nu mai alimentați o sursă de stres.

BALANȚA

O să vă lipsească ceva, se termină o etapă în viața voastră, ceva ce v-a dat sens, entuziasm, bucurie, speranță. Este o dezamăgire la mijloc, trebuie să vă luați rămas bun de la ceva sau cineva.

SCORPION

Simțiți că se încheie o etapă din viața voastră, dar cea care începe este foarte grea, cu multe responsabilități. Vă este frică că nu faceți față, vă blocați în fața noilor provocări.

SĂGETĂTOR

Pregătiți terenul unui nou început, dar până atunci trebuie să închideți ceva greu. Trebuie să luați niște decizii, sunteți ca în intersecție, undeva la mijloc și nu știți ce să alegeți. Aveți de ales între trecut și viitor.

CAPRICORN

O să începeți un tumult al gândurilor și al ideilor, ba vreți, ba nu vreți. Emoții negative și contradictorii, oamenii sunt dificili în jurul vostru. Totul vine taman pe dos… sunteți tulburat și confuz.

VĂRSĂTOR

Ceva e nerezolvat la voi în viață, trebuie să faceți un control amănunțit ca să găsiți punctele fragile. Plătiți-vă datoriile trecutului. Eliberați-vă!

PEȘTI

Vă lipsea un dram de bucurie în viața voastră, primiți un fel de entuziasm și bucurie de viață. Aveți o doză de relaxare și optimism. Este o cură de tinerețe.

Horoscopul lunii MARTIE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop