Horoscop Urania: 31 ianuarie – 4 februarie

Horoscop Urania:

BERBEC

Posibil conflict minor între un nativ și un funcționar în exercițiul funcțiunii. Încurcături și inconveniente în condițiile unui interviu, test profesional, examinare. Stare interioară specială (calm, liniște, cufundare în preocupări care aduc satisfacție sau compensare).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 29 ianuarie – 4 februarie

TAUR

O atmosferă plăcută, senină, caldă, de bună înțelegere cu prietenii ori de activitățile comune care le vor da satisfacții reale (activități în plan social, cultural, artistic, religios, educativ). Din 4 februarie, după ora 16:57, și, ulterior, pe 5 și 6 februarie, motive de îngrijorare sau preocupări curente, dar enervante.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 29 ianuarie – 4 februarie

GEMENI

Atenție în cazul celor maturi (41/42 sau 49/50 de ani) care pot fi puși în situația de a-și reconfigura profilul profesional. Între 2 februarie, după ora 13:00, și după-amiaza zilei de 4 februarie, moment agreabil: felicitări, nominalizări, premii, prețuire publică, succes în activitate sau într-o competiție. Din 4 februarie, după ora 16:57, și, ulterior, pe 5 și 6 februarie, motive de enervare din cauza unui prieten sau a unei activități comune care nu funcționează corect sau eficient.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 29 ianuarie – 4 februarie

RAC

Între 2 februarie, după ora 13:00, și după-amiaza zilei de 4 februarie, ipostaze speciale, când sufletul și mintea nativilor vor fi luminate de o surpriză fericită, de o experiență utilă formării lor mentale, spirituale sau culturale. Din 4 februarie, după ora 16:57, și, ulterior, pe 5 și 6 februarie, solicitări urgente, situații presante în plan socio-profesional.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 29 ianuarie – 4 februarie

LEU

Nu este exclus ca Leii să primească un cadou, să aibă un câștig, un beneficiu sau să se bucure de o circumstanță favorabilă dezvoltării personale. Din 4 februarie, după ora 16:57, și, ulterior, pe 5 și 6 februarie, contradicții în planul convingerilor și al conștiinței; delimitare față de unele circumstanțe de viață profesională, publică ori oficială.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 29 ianuarie – 4 februarie

FECIOARA

Între 2 februarie, după ora 13:00, și după-amiaza zilei de 4 februarie, evoluție favorabilă în planul relațiilor parteneriale: surpriză plăcută, împăcare, concesii reciproce, revenire la sentimente (mai) bune. Din 4 februarie, după ora 16:57, și, ulterior, pe 5 și 6 februarie, stare de alertă cu privire la regimul banilor, al plăților, al datoriilor, al eventualelor litigii pe teme patrimoniale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 29 ianuarie – 4 februarie

BALANȚA

Între 2 februarie, după ora 13:00, și după-amiaza zilei de 4 februarie, perioadă calmă, fără provocări pentru sănătate, de care nativii ar trebui să profite, îngrijindu-și trupul și sufletul, abordând o serie de proceduri și terapii menite să valorifice forța tămăduitoare a acestui context astral și pentru a da forță organismului și strălucire spiritului lor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 29 ianuarie – 4 februarie

SCORPION

Posibil eveniment în familia nativului ori în gospodăria acestuia; ar putea fi vorba de o situație delicată prin care trece ruda unui Scorpion sau de o avarie domestică ce trebuie remediată.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 29 ianuarie – 4 februarie

SĂGETĂTOR

Între 31 ianuarie, după ora 11:43, și 2 februarie, la prânz, informație șocantă, surpriză, eveniment neașteptat legat de frați, de cunoscuții ocazionali sau de vecini care îl implică și/sau îl afectează pe un Săgetător.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 29 ianuarie – 4 februarie

CAPRICORN

Posibilă situație inedită în regimul banilor, al plăților și al încasărilor, al onorării unui contract, dar și al unor posibile sancțiuni (amenzi, imputări, rețineri salariale, recalculări soldate cu nevoia de a returna o sumă primită anterior), declanșată sau amplificată de Luna Nouă în Vărsător, din 1 februarie. Capricornii vor trebui să acționeze rapid, după o evaluare corectă a tuturor datelor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 29 ianuarie – 4 februarie

VĂRSĂTOR

Între 31 ianuarie, după ora 11:43, și 2 februarie la prânz, răstimp care va influența casa I a personalității acestor nativi și care va sta sub semnul și influența intensă a Lunii Noi în Vărsător din 1 februarie, ceea ce va reprezenta începutul unui ciclu nou de premise personale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 29 ianuarie – 4 februarie

PEȘTI

Între 31 ianuarie, după ora 11:43, și 2 februarie, la prânz, perioadă delicată pentru starea de sănătate care va fi supusă unui factor de stres astral introdus de Luna Nouă în Vărsător, din 1 februarie care, alături de Soare și Saturn, se va reflecta în fiziologia sistemului nervos, a sistemului venos, a circulației periferice și a mentalității nativilor care va fi profund răscolită de evenimentele curente sau de amintiri.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 29 ianuarie – 4 februarie

Foto: Avantaje

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop saptamanal