Horoscop Urania: 24 – 28 ianuarie

Horoscop Urania: de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

În ziua de 24 ianuarie, Marte va intra în zodia Capricornului și va traversa sectorul vieții publice, ipostazelor executive, funcțiilor, ridicării în rang sau succesului. Până pe 6 martie, această planetă nu va grăbi lucrurile; dimpotrivă, ea va introduce un fel de frânare, de încetinire utilă nativilor, pentru că-i va obliga să nu se mai grăbească, să analizeze atent, să observe și să tragă concluziile necesare.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 22 – 28 ianuarie

TAUR

Taurii nu vor intra în jocul destabilizator al veștilor, comentariilor, părerilor cu privire la viitorul instituției și al locului lor de muncă; asta nu înseamnă că vor fi liniștiți sau indiferenți, ci doar că nu vor avea o abordare alarmistă și insuficient motivată.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 22 – 28 ianuarie

GEMENI

Între 25 ianuarie, după ora 5:35, și dimineața zilei de 27 ianuarie, nemulțumiri și enervări trecătoare la locul de muncă. Între 27 ianuarie, după ora 9:35, și 28 ianuarie, o persoană poate să exercite presiuni asupra unui nativ, să devină insistentă, exasperantă sau chiar abuzivă în dorința și pretențiile ei.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 22 – 28 ianuarie

RAC

Cei născuți în zodia Racului vor încerca să-și protejeze familia de stresul problemelor lor contractuale, procesuale, parteneriale prin discreție, neimplicare afectivă, restrângerea comentariilor la strictul necesar pe o temă ce poate genera îngrijorarea, tristețea, panica sau enervarea rudelor apropiate.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 22 – 28 ianuarie

LEU

volum mare de muncă, activitate solicitantă, efort susținut fizic și psihic, responsabilitate majoră, confruntare cu termene rigide de predare a unor lucrări, dar și al sănătății, unde va amplifica durerile articulare, crizele reumatice sau va provoca traumatisme osoase și intervenții chirurgicale (entorse, fracturi, luxații).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 22 – 28 ianuarie

FECIOARA

Casa a V-a a sentimentelor, a creativității și a relațiilor între părinți și copii va fi bogat aspectată, doar că toate aceste influxuri vor avea ca formă de exprimare sobrietatea, teama de a nu greși sau de a nu exagera, interiorizarea, seriozitatea, responsabilitatea, dar și determinarea sau profunzimea, ori de câte ori nativii își vor analiza gândurile, intențiile și emoțiile.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 22 – 28 ianuarie

BALANȚA

Balanțele vor găsi energia interioară pentru a le oferi o rezolvare. În schimb, când va fi vorba de relațiile între nativi și părinții acestora, lucrurile se vor complica pentru că aceștia nu vor mai fi la fel de îngăduitori ca până acum sau poate că, mânați de același spirit care îi mobiliza să facă ordine în casă, vor face ordine și în relațiile care nu funcționează corect.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 22 – 28 ianuarie

SCORPION

Nativii vor da dovadă de o mare putere de izolare de factorii de stres, de ignorare a solicitărilor care le mănâncă timpul și nu le oferă nici un beneficiu sau vreo satisfacție; de aceea, Scorpionii își vor dori să se cufunde în gândurile și preocupările importante în economia existenței lor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 22 – 28 ianuarie

SĂGETĂTOR

În ziua de 24 ianuarie, Marte va intra în zodia Capricornului și, până pe 6 martie, va traversa sectorul banilor câștigați prin muncă și efort personal. Va urma o perioadă de efort, de mici sau, de la caz la caz, de mari sacrificii personale în favoarea unor activități profitabile prin plata care, la un moment dat, va fi onorată.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 22 – 28 ianuarie

CAPRICORN

Tărie de caracter, rezistență fizică și psihică remarcabilă, capacitate de a controla o situație conflictuală, de a face față împrejurărilor ostile sau defavorabile lor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 22 – 28 ianuarie

VĂRSĂTOR

Ecou negativ asupra conștiinței Vărsătorilor a unor evenimente publice care îi vizează direct sau indirect. Între 27 ianuarie, după ora 9:35, și 28 ianuarie, relația cu un prieten sau cu un grup de apropiați pare nesigură, oferă motive de îndoială sau se constituie chiar ca un avertisment pentru viitor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 22 – 28 ianuarie

PEȘTI

Lucrurile se vor complica și radicaliza și prin revenirea planetei Mercur în Capricorn, în ziua de 26 ianuarie, care va introduce, până pe 14 februarie, un accent puternic de inflexibilitate în fața unor tentative de împăcare sau de „îndulcire' a situației. Peștii vor rămâne fideli principiilor lor, nu vor face concesii și nu vor accepta compromisuri.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 22 – 28 ianuarie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop