Horoscop Urania, 29 aprilie – 5 mai

Horoscop Urania, iată de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

Între 4 mai, după ora 17:33, și 5 mai, angajare astrală a celor două case ale banilor și ale bunurilor din perspectiva efectului pe care îl va avea Luna Plină în Scorpion, din seara zilei de 5 mai (20:34); aceasta va pune în evidență procedurile incorecte, manevrele oneroase sau măsluirea adevărului pentru a-l păcăli pe câte un nativ.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 29 aprilie – 5 mai 2023

TAUR

Relații de muncă destinse, conjunctură favorabilă pentru o mică schimbare de statut sau de venit salarial. În ziua de 2 mai, Pluton va intra în mișcare retrogradă și, până pe 11 octombrie 2023, când își va relua traseul în mișcare directă de la 27°53 Capricorn, va introduce vibrații noi care vor putea fi resimțite, mai ales că lunga retrogradare îi va permite să consolideze tendințele manifestate în sectorul carierei.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 29 aprilie – 5 mai 2023

GEMENI

Între 4 mai, după ora 17:33, și 5 mai, axa celor două case ale sănătății va sta sub semnul major al Lunii Pline în Scorpion, din seara zilei de 5 mai (20:34), când se pot activa sau agrava micile infecții tratate incorect sau neglijate, sinuzitele, consecințele neplăcute ale unor interveniții stomatologice majore, disfuncțiile mai vechi genitale, renale sau urinare. În schimb, universul interior va fi consolidat și greu de destabilizat de factorii externi. Posibil eveniment neplăcut la locul de muncă. Stare de spirit agitată și refractară la orice soluție.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 29 aprilie – 5 mai 2023

RAC

Între 2 mai, după ora 9:09, și 4 mai, după-amiaza, relații amabile, plăcute cu membrii familiei din care nativul provine; comportament grijuliu pentru a nu compromite bruma de înțelegere la care s-a ajuns. În ziua de 2 mai, Pluton va intra în mișcare retrogradă și, până pe 11 octombrie 2023, când își va relua traseul în mișcare directă, de la 27°53 Capricorn, va introduce vibrații noi, care vor putea consolida tendințele conturate în ultimele două-trei luni în sectorul intereselor financiare și patrimoniale majore.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 29 aprilie – 5 mai 2023

LEU

Sectorul conștiinței și al opțiunilor majore în baza unei scări de valori și convingeri personale va fi însă în mijlocul unor tensiuni născute din contradicțiile între ceea ce crede și ceea ce dorește un nativ și ofertele momentului ori curentul de opinie general al mediului în care își desfășoară activitatea și interesele acelui grup cu care Leul nu se mai simte solidar ca la începutul colaborării.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 29 aprilie – 5 mai 2023

FECIOARA

În ziua de 2 mai, Pluton va intra în mișcare retrogradă și, până pe 11 octombrie 2023, când își va relua traseul în mișcare directă, de la 27°53 Capricorn, va introduce vibrații noi, care vor putea fi resimțite mai ales că lunga retrogradare îi va permite să consolideze tendințele manifestate în ultimele două-trei luni în segmentul muncii și al activității profesionale curente. Între 4 mai, după ora 17:33, și 5 mai, sectorul comunicării va fi influențat de Luna Plină în Scorpion, din seara zilei de 5 mai (20:34).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 29 aprilie – 5 mai 2023

BALANȚA

Atenție la aspectul (i)legal al unor demersuri, tranzacții sau înțelegeri care au ca miză banii cash sau un câștig material (în natură). Întreaga săptămână va continua să opereze o relație dizarmonică între Marte (casa carierei) și Chiron (casa alianțelor și a parteneriatelor), indicând posibile conflicte între nativi și colaboratorii lor ori neînțelegeri care pleacă de la felul în care este respectat un contract.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 29 aprilie – 5 mai 2023

SCORPION

Moment al conștientizării. În acest răstimp se vor realiza multe cuadraturi și opoziții pe cele patru brațe ale Crucii Fixe, creând premisele multor ipostaze dificile, greu de înțeles, de acceptat și de gestionat la nivel partenerial (contractual, conjugal, procesual).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 29 aprilie – 5 mai 2023

SĂGETĂTOR

Între 4 mai, după ora 17:33, și 5 mai, cele două case ale sănătății vor fi influențate de încărcătura astrală a fazei de Lună Plină în Scorpion, din 5 mai; ea va produce tulburări în planul gândirii și al activității psihice (rostogoliri de gânduri și amintiri, reevaluări fără sfârșit, lanț de ipoteze și frecvente eliberări de idei și de oamenii despre care s-au convins că nu le-au făcut deloc bine). Influența Lunii Pline va avea însă un efect contrar, în ceea ce privește sănătatea (stabilizare și plus de rezistență fizică) sau în planul relațiilor de muncă pe care, teoretic, le va consolida.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 29 aprilie – 5 mai 2023

CAPRICORN

În ziua de 2 mai, Pluton va intra în mișcare retrogradă și, până pe 11 octombrie 2023, când își va relua traseul în mișcare directă, de la 27°53 Capricorn, el va permite consolidarea tendințelor afirmate în primul trimestru al acestui an cu privire la bani, muncă, venituri, economii, plasamente și riscuri financiare sau patrimoniale neluate în calcul până acum, dar evidențiate de acest traseu dificil. Între 4 mai, după ora 17:33, și 5 mai, relațiile de prietenie și cele bazate pe afecțiune se vor afla sub cupola influențelor fazei de Lună Plină în Scorpion din 5 mai.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 29 aprilie – 5 mai 2023

PEȘTI

În ziua de 2 mai, Pluton va intra în mișcare retrogradă și, până pe 11 octombrie 2023, când își va relua traseul în mișcare directă, de la 27°53 Capricorn, va permite consolidarea pe termen lung a premiselor care privesc trecutul nativilor, moștenirile lor subtile, genetice sau karmice, sănătatea, vindecările neconvenționale, transformările de personalitate prin salturi calitative.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 29 aprilie – 5 mai 2023

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop saptamanal