Horoscop Urania 23 – 28 aprilie

Horoscop Urania 23 – 28 aprilie. Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă. Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

Între 27 aprilie, după ora 9:30, și 28 aprilie, nu toți Berbecii vor trăi în armonie din punct de vedere sufletesc: cei tineri, mai fără experiență și fără o înțelegere superioară a lucrurilor, se vor grăbi se reacționeze imediat și de cele mai multe ori disproporționat față de motivul care le suscită revolta interioară și protestele sonore; moment al subiectivismului și al exagerărilor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 22 – 28 aprilie 2023

TAUR

Între 27 aprilie, după ora 9:30, și 28 aprilie, relativă dizarmonie între nativ și unele rude, în unele cazuri nativii vor trebui să se implice energic în rezolvarea unei chestiuni casnice sau domestice, dar asta nu fără enervări și stres. Atenție, nu toate inițiativele în acest sector sunt utile, necesare sau inspirat puse în practică. Nu luați decizii hazardate sub impulsul mâniei de moment în plan profesional.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 22 – 28 aprilie 2023

GEMENI

Între 27 aprilie, după ora 9:30, și 28 aprilie, sunt de evitat persoanele certărețe, contextele profesionale delicate sau întâlnirile în care se vor aborda teme enervante, care vor spori gradul de ostilitate; nu intrați în dispute; risc de conflicte cu funcționarii statului puși să aplice legea (să dea amenzi, să sancționeze, să pună în aplicare o decizie).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 22 – 28 aprilie 2023

RAC

Între 24 aprilie, după ora 21:59, și dimineața zilei de 27 aprilie, Luna va traversa zodia Racului și prin asta se va afla într-o postură puternică (domiciliu), ceea ce îi va permite să răsfrângă asupra nativilor funcții utile (sensibilitate, receptivitate, inteligență emoțională) și să le sporească farmecul specific. Între 27 aprilie, după ora 9:30, și 28 aprilie, enervare provocată de o încurcătură (neregulă) bănească (fiscală).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 22 – 28 aprilie 2023

LEU

Între 24 aprilie, după ora 21:59, și 27 aprilie dimineața, discrete stări organice deranjante, trecătoare, greu de explicat și care privesc, în general, aparatul digestiv, funcțiile metabolice ori cele pancreatice. Posibilă criză de ulcer, de gastrită, spasme la stomac pe fond neuro-vegetativ, reacții de respingere a unui medicament (alergii), intoleranță la un aliment.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 22 – 28 aprilie 2023

FECIOARA

Între 24 aprilie, după ora 21:59, și 27 aprilie dimineața, relații încordate cu una sau mai multe persoane apropiate pe fondul desfășurării unor activități comune (de plăcere, de recreere) sau în alte scopuri decât cele comerciale – de ajutor umanitar, cultural, social, religios. Diferența de viziune, de interese și modul de a pune în practică niște obiective comune vor naște controverse.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 22 – 28 aprilie 2023

BALANȚA

Balanțele fie deschid un front de discuții dar, pentru asta, trebuie să fie sigure că sunt în stare să facă față unor întrebări și au răspunsuri convingătoare, fie își pot face un „plan de luptă' meticulos și, înarmându-se cu răbdare, să-l pună în aplicare când contextul astral va fi mai favorabil decât cel prezent, care le permite unora abuzuri și exagerări (exces de zel). Între 27 aprilie, după ora 09:30, și 28 aprilie, un prieten le va oferi Balanțelor un motiv de enervare sau de nemulțumire.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 22 – 28 aprilie 2023

SCORPION

Între 27 aprilie, după ora 09:30, și 28 aprilie, context astral care privește îndeosebi latura publică a activității profesionale și succesul și care poate fi umbrit de împrejurări care nu sunt rezultatul unei greșeli personale dar care se reflectă neplăcut asupra nativului care, la rândul lui, va trebui să se mobilizeze, să se disculpe sau să risipească zvonurile care circulă în jurul persoanei sale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 22 – 28 aprilie 2023

SĂGETĂTOR

Între 27 aprilie, după ora 09:30, și 28 aprilie, unii Săgetători s-ar putea afla în situația să-și apere vehement un punct de vedere ori s-ar putea confrunta cu opiniile divergente ale unor persoane în ciuda faptului că nu vor dori să intre în dispută cu aceia din respect pentru statutul profesional, prestigiul și vârsta lor sau din datoria morală și admirația ce le-o poartă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 22 – 28 aprilie 2023

CAPRICORN

Între 27 aprilie, după ora 09:30, și 28 aprilie, secvență enervantă, alarmantă sau doar stupidă, legată de evoluția unei chestiuni financiare sau patrimoniale (vești care pun pe jar, afirmații care vor ridica nivelul de conflict, demersuri obositoare, nereguli născute din erori mai vechi descoperite abia acum).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 22 – 28 aprilie 2023

VĂRSĂTOR

Între 27 aprilie, după ora 09:30, și 28 aprilie, context astral care ar putea răscoli orgolii personale, vanități profesionale și ar putea leza mândrii și interese personale în mod real sau doar în închipuirea unora care vor avea reacții exagerate sau vor formula acuzații nedrepte. Atenție la evoluția dezavantajoasă pentru Vărsători a relațiilor lor cu reprezentanții instituțiilor statului. A se evita întâlnirile care au toate datele ca ele să se transforme într-un conflict.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 22 – 28 aprilie 2023

PEȘTI

Între 27 aprilie, după ora 09:30, și 28 aprilie, discretă solicitare a funcțiilor inimii. Moment dezagreabil la locul de muncă (încurcătură, întârziere, neregulă, dezordine, greșeală imputabilă, neatenție). Între 26 și 30 aprilie, posibilă constrângere financiară; Peștii ar putea fi obligați să acopere o pagubă sau să facă o plată substanțială pentru a repara (rezolva) un neajuns provocat de un copil sau de o persoană dragă lor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 22 – 28 aprilie 2023

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop saptamanal