Horoscop Urania: 28 martie – 1 aprilie, se găsesc soluții pentru problemele de cuplu

Horoscop Urania: evenimente importante, se găsesc soluții pentru problemele de cuplu. Un nou început.

Berbec

Sectorul vieții sufletești și al activității psihice va fi frumos susținut de cele trei planete în tranzit prin zodia Peștilor, care vor tempera multe dintre pornirile excesive ale Berbecilor, care, astfel, se vor putea odihni sau reface mai bine după o perioadă de uzură mentală, de stres sau de tensiune nervoasă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 26 martie – 1 aprilie

Taur

Vehemența nu e o soluție, spiritul critic exacerbat va atrage antipatii, iar acțiunile temerare pe cont propriu nu vor fi bine privite. Între 29 martie, după ora 6:32, și 31 martie, relații plăcute, marcate de bună înțelegere, spirit de cooperare, armonie și solidaritate între un nativ și unul sau mai mulți prieteni de-ai săi.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 26 martie – 1 aprilie

Gemeni

Dialoguri ciudate, vești destabilizatoare, modificări ale unor planuri de viață pe fondul unor evenimente care impun revizuirea unei deplasări (altă perioadă, altă locație, altă șansă, alt context, altă cheltuială).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 26 martie – 1 aprilie

Rac

Între 29 martie, după ora 6:32, și 31 martie se va menține interesul pentru domeniile de viață spirituală, religioasă, culturală, artistică, intelectuală. Multe persoane născute în acest semn zodiacal își vor dori să trăiască într-un registru controlat de o scară de valori nobile, ca un refugiu într-un univers complementar care să le dea satisfacții și să-i protejeze de asaltul fleacurilor cotidiene lipsite de strălucire care le consumă energia.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 26 martie – 1 aprilie

Leu

Posibile dispute între partenerii de contract sau de afaceri care se pot solda prin despărțire sau abandonarea proiectului de către una dintre părți. Între 29 martie, după ora 6:32, și 31 martie, peisajul astral va fi favorabil soluțiilor materiale avantajoase pentru nativi. Unele persoane se pot reface spectaculos după încercări majore sociale sau personale (sănătate).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 26 martie – 1 aprilie

Fecioara

Putem anticipa că vor urma câteva zile în care surescitarea nervoasă va fi intensă și epuizantă. Unora dintre nativi, peisajul astral le poate pregăti schimbări în plan profesional sau în regimul contractual (muncă/salarizare, postură profesională, atribuții și sarcini).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 26 martie – 1 aprilie

Balanța

Între 29 martie, după ora 6:32, și 31 martie, se va menține starea de bine organic care s-a instaurat cu niște săptămâni (luni) în urmă; în acest răstimp, vor funcționa niște ipostază de viață și niște senzații care îi vor surprinde pe nativi pentru că, unii, poate, nu le-au mai trăit (inspirație, sensibilitate, stări telepatice, percepții extrasenzoriale).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 26 martie – 1 aprilie

Scorpion

Mulți tineri pot trece prin tulburări interioare; trecutul, moștenirea, apartenența la o familie, limbă, neam, li se vor părea unora o povară sau o barieră în calea afirmării lor. Între 29 martie, după ora 6:32, și 31 martie, căldura sufletească le va permite Scorpionilor să viseze, să-și dorească un anume tip de relații, de trăiri, de univers sentimental.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 26 martie – 1 aprilie

Săgetător

Posibile călătorii care se transformă într-o adevărată aventură, presărate cu întâmplări neprevăzute; unele interesante sau chiar plăcute, altele costisitoare sau deranjante. Călătorii asociate și cu risc de accidente ori de stricare a utilajelor cu care se face deplasarea.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 26 martie – 1 aprilie

Capricorn

Între 29 martie, după ora 6:32, și 31 martie, șansa de a se înțelege chiar și cu persoanele ostile lor, refractare la dialog sau care sunt motivate de interese contrare lor. Șansa de a învăța, de a se „șlefui' alături de un maestru, un profesor, un specialist atât pentru cei mai tineri, în plin proces de consolidare profesională, cât și pentru cei maturi. Posibilă călătorie la capătul căreia nativii să aibă o realizare, o satisfacție, o bucurie culturală, spirituală sau de cunoaștere.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 26 martie – 1 aprilie

Vărsător

Se vor acumula vibrații de la cele patru planete în tranzit prin zodia Berbecului, conturând un peisaj relațional tensionat, agresiv, intolerant și conflictual; la toate acestea, în ziua de 1 aprilie, se va adăuga impactul puternic al fazei de Lună Nouă în Berbec care va da un accent special; unele relații se pot sfârși brusc, pe fondul unui conflict verbal, alteori, disputele se pot prelungi întreaga lună, ori, prin consecințele lor ,pot trena, fără nici o șansă de rezolvare, un an întreg, adică până în primăvara lui 2023, cînd se vor stinge de la sine.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 26 martie – 1 aprilie

Pești

Între 29 martie, după ora 6:32, și 31 martie, Luna se va afla în tranzit prin semnul Peștilor și le va da un binefăcător sprijin, introducând calm și liniște în organismul tulburat de tranzitele solicitante din Vărsător. Va fi timpul vindecării, al recuperării, al odihnei, al tihnei, al bucuriei, al cufundării în activități relaxante care să le dea satisfacții după puterea vârstei și a educației ori a înclinațiilor lor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 26 martie – 1 aprilie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop