Horoscop Urania, 21 – 25 martie, am intrat în zodia Berbecului, toate zodiile vor simți asta

Horoscop Urania, 21 – 25 martie, am intrat în zodia Berbecului. Dorință imensă de schimbare.

Berbec

Dorință de înnoire, dar și de uitare a secvențelor din trecutul lor, mai apropiat sau mai îndepărtat, care le provoacă numai tristețe sau nemulțumire, ceea ce, pe fond, este o atitudine constructivă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 19 – 25 martie

Taur

Taurii vor fi mai motivați, capabili să abordeze aspectele de viață personală pe care au evitat să le conștientizeze sau să le rezolve din lipsa energiei interioare. Dorință de a proceda la unele schimbări de atitudine și de comportament în urma constatării aspectelor șubrede din conduita sau mentalitatea lor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 19 – 25 martie

Gemeni

Gemenii vor avea tendințe evazioniste, fugind de relațiile prea complicate, de situațiile care impun decizii radicale sau atitudini clare ori asumarea unei răspunderi. Cel mai mult le va plăcea acestora să se joace cu sentimentele, cu cuvintele, cu emoțiile, să se prezinte în anumite ipostaze, dar nu pentru a face din acele întâlniri și emoții logica unei relații serioase.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 19 – 25 martie

Rac

nativii vor avea tendința să se izoleze de persoanele care îi supără, îi întristează, îi pun în situații neplăcute, le fac morală, îi ceartă, încearcă să-i manipuleze ori care s-au dovedit nesincere și incorecte. Între 22 martie, după ora 20:59, și sfârșitul zilei de 24 martie, stări organice marcate de instabilitate la nivel arterial ori hepato-biliar.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 19 – 25 martie

Leu

Nativii se vor enerva, se vor îngrijora sau vor încerca să depășească această etapă printr-un gest autoritar, de voință personală. Va începe un răstimp al revoltei și al nemulțumirii față de una sau mai multe stări de fapt, în varii domenii de viață personală, profesională sau publică.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 19 – 25 martie

Fecioara

Dialoguri morocănoase, momente mai puțin agreabile ca efect al unor informații care se va dovedi că le-au fost comunicate eronat (cu sau fără voie), trunchiat sau prea târziu.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 19 – 25 martie

Balanța

Nativii pot reedita cunoscutele stări de spirit neplăcute provocate de complicațiile bănești curente, deși, teoretic, acestea nu ar trebui să provină de la relațiile salariale, pentru că acelea sunt protejate; firește, în viața reală, până la un punct. S-ar mai putea contura și o altă ipostază: pe de o parte, să se altereze o relație muncă/plată și alta să se contureze, ca o compensare, ca o rezolvare fericită.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 19 – 25 martie

Scorpion

Între 22 martie, după ora 20:59, și sfârșitul zilei de 24 martie, atenție la posibilele nereguli care pot apărea în regimul unor plăți, transferuri bancare, facturi, chitanțe, ordine de plată.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 19 – 25 martie

Săgetător

Nativii vor avea un pronunțat spirit de inițiativă, care, însă, dacă nu va fi atent cenzurat și cântărit, le poate prejudicia o relație partenerială, provocând supărare, enervare și atrăgând de partea lor observații, antipatie sau contrarietate. Între 25 și 26 martie, posibilă cumpătare sau restricții în modul de viață curent, generat de nevoia de a face economii.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 19 – 25 martie

Capricorn

Gânduri și analize pe fondul unor discuții sau evenimente care s-au petrecut între un nativ și un prieten de-al său ori cu fiul/fiica acestuia. Capricornul va simți nevoia să se calmeze pentru a înțelege ce s-a întâmplat (ce se întâmplă) cu adevărat, intuind că la mijloc este vorba de un fapt de viață ascuns, de o intenție tăinuită ori de o activitate de care este ținut, „strategic', la distanță.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 19 – 25 martie

Vărsător

Risc de conflicte interumane în spații publice. Comportamentul nativilor va mai fi marcat de nerăbdare, agitație, stres și nesomn.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 19 – 25 martie

Pești

Din 20 martie, pentru Pești, în plan bănesc, timpul nu va mai avea răbdare și atunci, oferta de care vorbeam, chiar dacă nu reprezintă idealul, se va dovedi a fi o soluție acceptabilă sau singura soluție.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 19 – 25 martie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop