Horoscop Urania 23 – 29 septembrie 2023

Horoscop Urania, 23 – 29 septembrie, Soarele intră în zodia Balanței și vom avea Lună Plină în Berbec. Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

Pe 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și, până pe 23 octombrie, va influența în chip pozitiv casa a VII-a a relațiilor parteneriale; timp de o lună, el va crea premise utile nativilor în vederea atenuării unor conflicte, reconfigurării unor relații deteriorate, conturării unor alternative utile în planul cooperării chiar dacă, pentru asta, ei vor fi nevoiți să fac niște concesii, să se controleze, să se abțină de la deciziile radicale sau de la replicile care pot amplifica un conflict (așa cum au făcut până acum).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 23 – 29 septembrie 2023

TAUR

Pe 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și, până pe 23 octombrie, va influența în chip pozitiv casa a VI-a a sănătății, dar și a activității profesionale (munca de fiecare zi). Secvența le va aduce nativilor șansa de a remedia o disfuncție printr-o atitudine conciliantă, prin capacitatea de a se adapta sau rezista la stres timp de o lună, cât va dura acest tranzit.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 23 – 29 septembrie 2023

GEMENI

Între 25 septembrie, după ora 2:30, și noaptea de 27 septembrie, conflicte interioare născute din contradicția între informațiile și evenimentele curente și convingerile ori preocupările lor care să impună problema renunțării sau a schimbării viziunii despre acea problemă ori a atitudinii lor față de tema de viață pusă într-o ecuație radicală de cursul evenimentelor. Între 27 septembrie, după ora 3:18, și începutul zilei de 29 septembrie, amestec delicat al treburilor profesionale (oficiale, publice) cu cele de familie; gestionare stângace a unor priorități sau a unor ipostaze flatante ori atrăgătoare pentru care nativul acceptă să amâne ori chiar să sacrifice niște treburi de familie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 23 – 29 septembrie 2023

RAC

Între 27 septembrie, după ora 3:18, și începutul zilei de 29 septembrie, nativii for face efortul de a rămâne lucizi și pragmatici în fața unor oscilații de opinie sau a unor dorințe, planuri și intenții insuficient limpezite ori tulburate de evenimentele neînțelese corect de către cei născuți în zodia Racului. Cei tineri vor trăi o perioadă de dezorientare în planul pregătirii lor profesionale, pe de o parte, fiind dezamăgiți de parcursul lor de până acum, pe de altă parte, neidentificând o variantă potrivită cu structura și intențiile lor de viitor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 23 – 29 septembrie 2023

LEU

Din 29 septembrie, după ora 3:18, universul informațional, pregătirea profesională și călătoriile vor fi influențate de Luna Plină în Berbec, din 29 septembrie, care va răscoli niște sensibilități (dorințe, idealuri, planuri de viitor) asupra cărora va începe să planeze îndoiala posibilității punerii lor în aplicare.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 23 – 29 septembrie 2023

FECIOARA

Pe 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și, până pe 23 octombrie, va influența în chip pozitiv casa a II-a a banilor câștigați prin efort personal. Fără a reprezenta motorul unor mari schimbări, acest context astral le va da nativilor suplețea necesară unor abordări flexibile ori a acceptării concesiilor necesare implicării lor în activități ce vor fi retribuite, poate nu spectaculos, dar onorabil la capitolul raport muncă/efort/ valoare/experiență/beneficiu.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 23 – 29 septembrie 2023

BALANȚA

Fără a fi niște rebeli, cei născuți în Balanță se vor purta cu detașare față de niște repere sociale pe care le vor găsi neplăcute și pe care le vor respinge, privindu-le ca pe un amestec în treburile personale. Între 27 septembrie, după ora 3:18, și începutul zilei de 29 septembrie, stare psihică difuză, neatenție, incapacitatea de a se concentra pe activitățile profesionale curente, fugă de idei, evadare într-o lume de gânduri și activități plăcute care să le ofere satisfacția relaxării.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 23 – 29 septembrie 2023

SCORPION

Cea mai afectată va fi casa a VI-a a sănătății curente, unde nativii se vor putea confrunta cu o nervozitate accentuată, cu stres greu de controlat, cu agitație, cu insomnie sau, mai ales dacă sunt în vârstă, cu o serie de afecțiuni legate de funcțiile cerebrale. Unii nativi pot avea la locul de muncă izbucniri nervoase, disproporționate față de motivul care le-a generat.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 23 – 29 septembrie 2023

SĂGETĂTOR

Din 29 septembrie, după ora 3:18, sectorul vieții afective va fi răscolit de Luna Plină în Berbec, din 29 septembrie, care va pune accente intense, uneori „fierbinți', în relațiile de dragoste, în sectoarele de viață în care emoțiile își vor spune cuvântul ori în relația nativilor, în postură de părinți, cu copiii lor. Nu va fi tocmai ușor, tocmai din cauza acestei intensități („înflăcărări') care poate conduce la excese, la supraevaluări, la abordări greșite și la decizii luate sub imperiul acestor factori subiectivi. Va fi nevoie de stăpânire de sine.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 23 – 29 septembrie 2023

CAPRICORN

Pe 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și, până pe 23 octombrie, va influența în chip pozitiv casa a X-a a carierei, a succesului, a exercitării unor funcții. Nota generală va fi de diplomație și de reținere, de subtilitate și de capacitate de a amâna ori de a aștepta, ceea ce nu înseamnă însă nici cedare, nici renunțare, nici slăbiciune, ci doar o abilă formă de a „vâna' momentul potrivit pentru acțiune.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 23 – 29 septembrie 2023

VĂRSĂTOR

Din 29 septembrie, după ora 3:18, cele două case ale informațiilor, învățăturii, contactelor umane și călătoriilor vor evolua sub influența Lunii Pline în Berbec, din 29 septembrie, care va introduce multă vervă, dar și multă instabilitate, agitație, nervozitate și atitudine critică, ceea ce îi va împinge, mai ales pe cei tineri, într-un mod total dezavantajos, să intre în dispute inutile. Sunt de evitat confruntările în medii oficiale (întruniri, conferințe, ședințe importante) pentru că, de cele mai multe ori, adevăratele premise vor fi greșit înțelese de către Vărsători.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 23 – 29 septembrie 2023

PEȘTI

Din 29 septembrie, după ora 3:18, cele două case ale banilor și ale bunurilor se vor afla sub influența energică a Lunii Pline în Berbec, din 29 septembrie, care îi va scoate pe cei născuți în Pești din ritmul lor normal. Aceștia se vor alarma, se vor mobiliza, vor discuta, vor acționa sau vor încerca să găsească soluții din categoria „rezolvărilor de moment'.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 23 – 29 septembrie 2023

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop