HOROSCOPUL DE ECHINOCȚIU, 23 – 24 septembrie

Horoscopul de echinocțiu, 23 – 24 septembrie: se restabilește echilibrul pe un plan al vieții noastre. Soarele iese din Fecioară și intră în Balanță. Intrăm în curând în luna eclipselor. Este vizată viața de cuplu. Folosiți această perioadă ca să manifestați un nou început. Balanța pune preț pe reciprocitate, relații, cuplu. Este momentul ideal să trimiteți în univers intențiile. Aprindeți o lumânare și spuneți-vă dorința.

BERBEC

Viața în doi se activează, probabil puneți țara la cale împreună cu partenerul. Faceți planuri, nu luați decizii de unul singur. Începeți ceva în doi. Este o bună conexiune între parteneri, formați un tandem foarte bun. Partenerul vă susține și vă competează, iar voi aveți nevoie de părerea lui. Ambele energii funcționează. Vă sfătuiți cu jumătatea voastră. Ieșiti din weekend cu un plan. O să vă lege foare tare.

TAUR

Vă preocupă o sarcină nouă, o activitate în care depuneți pasiune și multă plăcere. Porniți nesigur în acest drum, aveți emoții. Vă temeți puțin de eșec, parcă așteptați de undeva motivație, un susținător, partenerul care să vă îndemne. Aveți nevoie de cineva care să vă confirme și să vă dea curaj.

GEMENI

Vă preocupă iubirea, prindeți curaj într-o relație, până acum doar tatonați. Primiți un feedback foarte bun din partea celuilalt, partenerul vă dă semnale frumoase. Se leagă lucrurile foarte armonios. Sunteți trup și suflet pentru cineva, începeți să înțelegeți ceva foarte clar. E nevoie să vă deschideți sufletul.

RAC

Se activează casa sufletului vostru, vă puneți mari speranțe în ceva. Sperați ca cineva să vină în viața voastră, vreți să fiți cu cineva față în față. Vreți să fiți aproape de o persoană, v-a fost dor de o acest om. Norocul sau șansa vă aduce ceea ce vă doriți.

LEU

Sunteți foarte motivați de un personaj din preajma voastră, cineva care are un rol stimulator. Este o persoană care are încredere în voi, se sacrifică pentru voi. Vă recunoaște supremația și vă susține orice-ar fi, primiți semnale de dragoste de afecțiune, de prietenie. Primiți un gest de iubire adevărată. Se poate ca cineva drag să se sacrifice pentru voi. Arătați foarte bine, străluciți, atrageți atenția asupra voastră. Vă remarcă cineva.

FECIOARA

Este pace și liniște la voi. Din fericire aveți planuri noi pentru următoarea perioadă. Ați tot amânat să faceți ceva, dar iată a sosit timpul să puneți în aplicare ceva ce vă doreați demult. Lucrurile încep să funcționeze.

BALANȚA

Sunteți nesigur de ceva. Din cauza unor piedici care tot vin în drumul vostru. Sunteți energic, optimist și încrezător, dar cineva din preajmă nu vă vrea binele, vă destabilizează, Este un om toxic în viața voastră. Poate fi invidie și ciudă.

SCORPION

Aveți gânduri mărețe, multe lucruri vreți să faceți doar că cineva n-are încredere în voi, vă influențează și vă pune piedică. Vă dezechilibrează planurile. N-ar strica să ascutați și părerea acestui om, momentan sunteți doi cai care trag în direcții diferite. Nu ați găsit o cale bună.

SĂGETĂTOR

Aveți o acțiune pe care vreți s-o începeți doar că nu aveți o viziune clară asupra lucrurilor. Vă ajută cineva, este aproape de voi, preia toate treburile de care nu vă puteți voi ocupa. Este aproape de voi și eforturile voastre nu se simt atât de greu.

CAPRICORN

Vă remarcați de la o poștă. Trebuie să profitați de această șansă. Din păcate acest reflector care este pus pe voi vă dezechilibrează, parcă vă e jenă de ceva. Aveți o mare dilemă. Vă lipsește curajul și e păcate să pierdeși această șansă. Nu vin foarte des aceste momente de glorie cum este acesta. Sunteți pe val.

VĂRSĂTOR

E posibil să faceți un plan, sunteți plini de idei și dorința de a vă bucura de viață. Din păcate anturajul nu e la cotele de energie de care aveți nevoie, Se creează conflicte, distracția se transformă în circ, apar frustrările, supărările, nervii. Apar competițiile.

PEȘTI

Vă întâlniți cu cineva din trecut, sau aveți o obsesie pentru ceva din trecut. E posibil și să treceți printr-o situația de odinioară. Acest Echinocțiu vă aduce ceva lăsat în urmă, poate fi o dispută neterminată. Sau o relație care nu s-a încheiat. Era ceva dor și durere acolo…

Horoscopul lunii SEPTEMBRIE 2023

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop