Horoscop Urania, 16 – 21 aprilie

Horoscop Urania 16 – 21 aprilie, iată de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

Ținând cont de faptul că planeta Jupiter va părăsi zodia Berbecului pe 16 mai, nativii nu au mult timp la dispoziție ca să rezolve demersurile importante personale (condiția fizică, postura socială și toate mecanismele vieții exterioare în care ei trebuie să se integreze). Și pentru că cel mai importat susținător al lor, în acest moment, Jupiter, este plasat în casa I și el nu va reveni aici decât peste 12 ani, Berbecii trebuie să speculeze la maximum potențialul acestui protector și Mare benefic.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 15 – 21 aprilie 2023

TAUR

Între 20 aprilie și 21 mai, Soarele, alături de celelalte posturi astrale în tranzit prin zodia Taurului, va ridica probleme de echilibru personal și de reașezare într-un context de viață solid, fără riscuri care să le dea siguranță și posibilitatea de a evolua normal.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 15 – 21 aprilie 2023

GEMENI

Între 18 aprilie, după ora 3:10, și dimineața zilei de 20 aprilie, Luna va traversa casa a XII-a a lucrurilor tăinuite, a bolilor lungi și se va afla, pe 20 aprilie, pentru a doua oară în ultimele 30 de zile, în ipostaza de Lună Nouă în Berbec, sporită în efectele ei de o eclipsă de Soare care se va reflecta asupra vieții interioare (psihism tulburat, subconștient).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 15 – 21 aprilie 2023

RAC

Între 20 aprilie, după ora 6:30, și 21 aprilie, posibilă acceptare, invitare sau primire a unui nativ într-o structură organizată (fundație, asociație, grup de inițiativă, club) în care acesta va putea desfășura o activitate care să-i permită să-și etaleze și să-și valorifice calitățile; contextul va fi posibil și va fi susținut grație intrării Soarelui în zodia Taurului, care controlează sectorul relațiilor de prietenie și care va rămâne activ până pe 21 mai.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 15 – 21 aprilie 2023

LEU

Între 18 aprilie, după ora 3:10, și 20 aprilie, universul convingerilor înalte, al aspirațiilor și al pregătirii profesionale la un nivel superior va fi pus la încercare de Luna Nouă în Berbec, din 20 aprilie, care se va asocia cu o eclipsă de Soare și care ar putea să le încurce nativilor ideile și opțiunile, punându-i în dificultate prin ceea ce vor afla sau la ceea ce vor asista într-un domeniu de interes, obligându-i să-și schimbe impresia, părerea și, implicit, deciziile.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 15 – 21 aprilie 2023

FECIOARA

Între 18 aprilie, după ora 3:10, și dimineața zilei de 20 aprilie, sectorul beneficiilor materiale facilitate sau aprobate de către persoane particulare ori instituții, prin reprezentanții ei, va evolua sub semnul Lunii Noi în Berbec, din 20 aprilie, care se va asocia cu o eclipsă de Soare, ceea ce va intensifica efectele ei asupra mentalității și a deciziilor nativilor sau a părților cu care aceștia se află în dialog (dispută, proces, litigiu).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 15 – 21 aprilie 2023

BALANȚA

Între 18 aprilie, după ora 3:10, și dimineața zilei de 20 aprilie, relațiile parteneriale se vor afla pe un butoi cu pulbere din cauza Lunii Noi în Berbec, din 20 aprilie, care va prelua ceea ce a declanșat prima Lună Nouă în Berbec, care a avut loc pe 20 martie și care a ridicat cota de alarmă în cadrul relațiilor parteneriale șubrede sau cu probleme complicate (procese, anchete, litigii cu multiple ramificații). De astă-dată însă, efectele Lunii Noi vor fi intensificate și de o eclipsă de Soare.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 15 – 21 aprilie 2023

SCORPION

Între 18 aprilie, după ora 3:10, și dimineața zilei de 20 aprilie, casa a VI-a a sănătății curente va sta sub semnul dinamic al Lunii Noi în Berbec, din 20 aprilie, asociată cu o eclipsă de Soare, care, din punct de vedere energetic, va avea impact asupra tuturor nativilor, mai ales în ceea ce privește fiziologia creierului (activitate cerebrală) și a organelor de simț localizate în acest sector anatomic, precum și asupra comportamentului (agitație, migrene, insomnii, nervozitate, grabă, neatenție, concentrare dificilă, exprimare incorectă, inexactă, neatenție la detalii).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 15 – 21 aprilie 2023

SĂGETĂTOR

Perioadă în care multe cupluri se pot certa sau chiar se pot despărți dacă, la un moment dat, rațiunea și logica nu vor interveni pentru a le tempera reacțiile pătimașe. Între 20 aprilie, după ora 6:30, și 21 aprilie, casa a VI-a a sănătății de fiecare zi va beneficia de un plus de energie și de ajutor din astral, din 20 aprilie, când Soarele își va începe tranzitul prin acest sector.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 15 – 21 aprilie 2023

CAPRICORN

Între 18 aprilie, după ora 3:10, și dimineața zilei de 20 aprilie, relațiile de familie și treburile domestice vor avea, pentru destul de mult lume născută în acest semn zodiacal, o vocație greu de acceptat și de ținut sub control sub impactul efectelor produse de energica (violenta?) Lună Nouă în Berbec, din 20 aprilie, care va prelua și va dezvolta sau va diversifica și consecințele declanșate de prima Lună Nouă în Berbec, din acest an, din 20 martie; în plus, pe 20 aprilie, această fază a Lunii se va asocia cu o eclipsă de Soare.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 15 – 21 aprilie 2023

VĂRSĂTOR

Pe 20 aprilie se va produce Luna Nouă în Berbec; va fi pentru a doua oară în ultimele 30 de zile, dar, spre deosebire de faza din 20 martie, cea de-a doua va fi însoțită de o eclipsă de Soare care va complica și mai tare lucrurile. Firește, conflictele și neînțelegerile vor evolua obositor și uneori fără un motiv logic, fiind stârnite de o stare generală de suprasolicitare și nervozitate chiar dacă, la o analiză atentă, motivele nu vor fi atât de grave sau greu de soluționat.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 15 – 21 aprilie 2023

PEȘTI

Între 18 aprilie, după ora 3:10, și dimineața zilei de 20 aprilie, o temă bănească (fiscală, salarială) poate căpăta datele unei situații ieșite din comun. Viață dezorganizată de „preaplinul' Lunii Noi în Berbec, din 20 aprilie, care va reedita și va dezvolta evenimentele declanșate de faza similară, petrecută pe 20 martie, cu deosebirea că aceea de acum va fi însoțită de o eclipsă de Soare, care va complica datele problemei cu un plus de „foc', de patimă, de trăiri intense, dar și de acutizare a unor adversități.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 15 – 21 aprilie 2023

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop saptamanal