Horoscop Urania, 21 – 26 august

Horoscop Urania, 21 – 26 august, iată ce evenimente pot să apară săptămâna care urmează și de ce trebuie să te ferești.

BERBEC

Între 22 august, după ora 3:20, și după-amiaza zilei de 24 august, sentimente trăite intens, uneori chiar răscolitoare. Cei tineri se vor lăsa cuprinși (conduși) de valul emoțiilor și al plăcerilor, de patima unor jocuri sau de deliciile dragostei.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 20 – 26 august 2022

TAUR

Nevoie de (re)construcție personală prin cultivarea unor relații afective bazate pe sentimente oneste, pe stabilitate și pe cooperare umană, pe echilibru emoțional. Între 24 august, după ora 16:09, și 26 august, armonie în familie, stare de spirit favorabilă șederii într-un spațiu care să le redea nativilor mulțumirea și liniștea sufletească.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 20 – 26 august 2022

GEMENI

Între 22 august, după ora 3:20, și după-amiaza zilei de 24 august, posibilă încurcătură financiară de valoare modestă. În ziua de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei și va tranzita casa a IV-a a relațiilor de familie și a treburilor domestice, instaurând o perioadă favorabilă stabilizării relațiilor cu părinții sau cu rudele în vârstă, precum și șansa de a progresa în repararea, reconstrucția sau modernizarea unei locuințe.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 20 – 26 august 2022

RAC

Între 22 august, după ora 3:20, și după-amiaza zilei de 24 august, manifestare a calităților mentale, spirituale, sufletești, precum și a vocațiilor specifice zodiei: protecția maternă, grija pentru familie, pentru educarea copiilor, cultivarea valorilor religioase. În ziua de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei şi, fără a fi spectaculos, va contribui la asimilarea temeinică a unor cunoștințe, la desfășurarea unor activități practice care să le consolideze pregătirea teoretică.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 20 – 26 august 2022

LEU

În ziua de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei și va tranzita sectorul banilor câștigați printr-un efort personal de valorificare a disponibilităților profesionale altele decât cele salarizate în mod curent. Soarele va da energie, răbdare, hărnicie, dedicare respectivei activități, ceea ce îi va face eficienți.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 20 – 26 august 2022

FECIOARA

În ziua de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei și va tranzita casa I a acestor nativi, dându-le un important suport astral; mai întâi energetic, apoi ca metodă: Fecioarele vor fi harnice și concentrate pe tema importantă de viață cu care se confruntă. Între 24 august, după ora 16:09, și 26 august, solicitare a axei cardio-vasculare; e nevoie de odihnă; evitați riscurile inutile, distracția fără măsură, enervările, munca fără repaus, conflictele.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 20 – 26 august 2022

BALANȚA

În ziua de 20 august, Marte va intra în zodia Gemenilor și, până pe 25 martie 2023, își va exercita influența în sectorul conștiinței și al aspirațiilor înalte. El se va manifesta prin impulsul nativilor de toate vârstele de a se afirma în plan socio-profesional, drept care vor deveni (mai) activi, (mai) combativi, (mai) motivați să ia decizii esențiale, nu odată cu aer de aventură sau de experiment.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 20 – 26 august 2022

SCORPION

Între 22 august, după ora 3:20, și după-amiaza zilei de 24 august, posibilă dezamăgire provocată de eșecul unui proiect, de derapajul de gândire sau de comportament al unei persoane pe care nativul o admira sau o respecta și în care avea încredere. Reticență în fața unor planuri sau oferte născute din informațiile de ultimă oră care nu-l încurajează pe nativ să continue demersurile în acea direcție.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 20 – 26 august 2022

SĂGETĂTOR

Între 24 august, după ora 16:09, și 26 august, posibilă afirmare într-un mediu universitar, academic, științific, de interes public, nu însă și politic; numire în foruri importante unde se iau decizii cu privire la învățământ, cultură, societate, religie, dar și posibile dispute de idei, divergențe majore de opinie, confruntări cu situații speciale care cer autoritate, experiență, competență și curaj al deciziilor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 20 – 26 august 2022

CAPRICORN

Între 22 august, după ora 3:20, și după-amiaza zilei de 24 august, întâmplare neprevăzută cu impact negativ asupra unei relații parteneriale, a unei întâlniri de afaceri, a dezbaterii unui contract; uneori, tensiunea poate crește între partenerii de dialog care nu vor reuși să depășească impactul negativ al detaliilor dezagreabile.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 20 – 26 august 2022

VĂRSĂTOR

Între 22 august, după ora 3:20, și după-amiaza zilei de 24 august, nu va fi un răstimp echilibrat pentru sănătate. Fără a fi vorba de riscul unor accidente sau disfuncții majore, starea de spirit și funcționarea organismului nu vor fi la cote normale. Vărsătorii se vor plânge mereu că „îi deranjează' ceva, imprecis, dar enervant.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 20 – 26 august 2022

PEȘTI

Între 24 august, după ora 16:09, și 26 august, din nou, axa cardio-vasculară va fi tranzitată de mai multe planete care vor stârni, prin contradicția lor, mici disfuncții organice. În plan profesional, același tranzit, limitat strict la specificul zodiei Leu, le poate aduce un succes, un progres, o izbândă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 20 – 26 august 2022

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop