Horoscop Urania 14 – 19 august, iată de ce anume să te ferești săptămâna aceasta

Horoscop Urania 14 – 19 august: iată de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

Berbecii ar putea reacţiona negativ la unele sugestii, rugăminţi, indicaţii sau observaţii care le vor fi adresate, interpretând totul în mod subiectiv, ca și cum ar fi vorba despre niște critici nedrepte sau despre nişte jigniri. Soarele va deforma comportamentul sau felul de a înţelege niște situaţii speciale, ca și cum ar fi vorba de interdicţii care le îngrădesc libertatea trăirilor, a sentimentelor și a emoțiilor, ceea ce va fi o percepţie exagerată, dar nu întru totul greşită sau lipsită de temei.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 13 – 19 august 2022

TAUR

Între 15 și 17 august, dimineaţa, motivații interioare care reflectă niște nemulțumiri mai vechi de ale căror consecinţe nativii nu pot să scape. Îi urmăresc amintirile, dar îi preocupă și felul în care ar putea să se eliberez de ele, ceea ce va genera momente de stres interior.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 13 – 19 august 2022

GEMENI

Între 15 și 17 august, dimineața, relații intense (discuții, întâlniri, cooperare, consultare, confruntare de idei și viziuni asupra unor proiecte comune) din care disputele nu vor lipsi; stare de spirit iritată, mai puțin tolerantă față de felul de a fi, a vorbi, a munci, a trăi și a acționa al unor persoane apropiate Gemenilor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 13 – 19 august 2022

RAC

Între 15 și 17 august dimineața, stres în contextul desfășurării unor activități în care nativii sunt angajați prin funcția pe care o exercită și pentru care sunt responsabili. Aceștia se vor confrunta cu rezistența unui grup de colaboratori, de colegi sau de opoziția fățișă a unor subalterni față de măsurile luate de către un Rac.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 13 – 19 august 2022

LEU

Între 15 și 17 august, dimineața, în unele medii profesionale (școli, universități, unități de cercetare, instituții de prim rang, mediu academic) pot circula idei și inițiative care nu-i vor încânta și nu-i vor interesa pe cei născuți în zodia Leului.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 13 – 19 august 2022

FECIOARA

Între 17 august, după ora 5:23, și 19 august după-amiaza, în funcție de vârstă, evoluția unor evenimente, dar și a unor reacții personale va privi mecanismele instituționale cărora nativul li se adresează pentru a soluționa o chestiune școlară, universitară, de calificare sau de perfecționare profesională.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 13 – 19 august 2022

BALANȚA

Între 15 și 17 august dimineața, divergențe, dizarmonie, subiectivism, altercații, reacții nervoase în plan partenerial, forma și intensitatea lor de manifestare depinzând și de locul, și de natura relației nativului cu persoana implicată.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 13 – 19 august 2022

SCORPION

Între 17 august, după ora 5:23, și 19 august după-amiaza, relațiile parteneriale vor juca un rol important, pentru că vor introduce un accent esențial în consolidarea unor relații, mai bune sau mai rele, dar pline de neprevăzut și care vor introduce constrângeri pe care Scorpionii nu vor avea cum să le respingă sau să le ocolească.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 13 – 19 august 2022

SĂGETĂTOR

Între 17 august, după ora 5:23, și 19 august după-amiaza, casa a VI-a a sănătăţii de fiecare zi va fi consolidată de prezența mai multor planete în zona Taurului, care pot face, în funcție de tabloul clinic general și de contextul medical, în particular, două lucruri: să consolideze o disfuncție, făcând-o mai greu de temperat în formele de manifestare sau să genereze un accident care să angajeze zona musculaturii cefei și fiziologia sistemului osos aferent.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 13 – 19 august 2022

CAPRICORN

Din 19 august, după ora 15:06, Luna își va începe tranzitul prin sectorul sănătății curente, unde nu va avea un cuvânt greu de spus, în schimb, tranzitul va fi favorabil discuţiilor de principiu, explicațiilor necesare ori abordării unor responsabili din instituția în care lucrează Capricornii cu privire la o neregulă în acte sau în aplicarea clauzelor unui contract. Atenție, întreaga săptămână, la toate aspectele (fiscale, legale, juridice, economice, profesionale) relației nativilor cu banii și beneficiile materiale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 13 – 19 august 2022

VĂRSĂTOR

Între 17 august, după ora 5:23, și 19 august după-amiaza, în cazul unor persoane, casa, locuința, statutul domiciliului, relația cu instituțiile administrative în soluționarea unei cauze se îngreunează sub povara unui context astral care ridică bariere, pune condiții greu de rezolvat; neînțelegeri pe tema valorificării unor bunuri sau produse agricole cu unul sau mai mulți membri de familie (în cazul celor care au pământ dat în arendă sau care trăiesc din exploatarea bunurilor agricole).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 13 – 19 august 2022

PEȘTI

Între 17 august, după ora 5:23, și 19 august după-amiaza, posibile dialoguri esențiale pe teme importate pentru un Pește, în funcție de vârsta, statutul profesional, locul și rolul lui în societate. Posibile informații care le vor parveni nativilor sub forma unor documentații sau sub forma coerentă, organizată a unor cursuri, lecții, consultații predate de o persoană competentă în domeniul lui de interes. Din 19 august, după ora 15:06, întâlniri de familie, dialoguri curente, vești de departe.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 13 – 19 august 2022

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop