Horoscop de weekend: 19 – 20 martie, a sosit vremea unor noi începuturi

Horoscop de weekend: 19 – 20 martie, intrăm într-un an nou astronomic. Schimbare, noi începuturi, acțiune, șanse noi. Punem preț, în sfârșit, pe sinele nostru. Pe 20 martie setați intenții și dorințe în univers.

BERBEC

Duminică sunteți vedetele… Se schimbă energia vieții voastre. Încercați un exercițiu nou: iubirea de sine. Setați-vă drept obiectiv să reușiți să vă împliniți visurile, o nouă destinație. Este un moment pozitiv. Vă eliberați de ceva, nu veți porni în noul tur zodiacal cu aceeași probleme.

TAUR

Aveți un trac, un sentiment ciudat că ceva urmează să se întâmple în viața voastră. Este un semnal de alarmă, ca un Ro alert. Se naște acum un fel de nerăbdare să vedeți ce vă așteaptă. Există și un dram de nesiguranță, dar dorinaț voastră de schimbare este atât de mare încât aveți emoții mari.

GEMENI

Vreți mai mult, mai bun, mai altfel. Vă faceți planuri pentru perioada următoare, vă așteaptă un drum lung pentru îndeplinirea visurilor pe care vi le puneți. Nu este un simplu vis, este o dorință imensă în care vă implicați enorm.

RAC

E vremea să vă afirmați, să dați din coate, mai ales în zona socio-profesională. Vreți să vă auto-perfecționați, să fiți mai bine pregătit. Atenție cui îi spuneți planurile voastre, se pot naște dispute între orgolii. Se naște o mare ambiție în sufletul vostru.

LEU

Veți primi un boost de energie într-o zonă în care aveați mare nevoie. Nu mai este cazul să fiți rezervat și temător pentru că veți căpăta curaj și veți regăsi echilibru, starea de bine ca să începeți acțiuni noi. Bateria voastră era descărcată…. până acum.

FECIOARA

Acest echinocțiu o să vă aducă niște răspunsuri. În viața voastră erau multe întrebări și îndoieli. Erau mai multe opțiuni. Veți avea curajul să alegeți una și bună, ieșiți din zona confuză, a venit vremea alegerii finale. Nu mai cântăriți, alegeți!

BALANȚĂ

Se clarifică o situație incertă. Nu vă plăcea situația în care ați fost, vedeați doar jumătatea goală a paharului. Primiți un boost de optimism, veți vedea altfel lucrurile, deși aveți ceva regrete și dubii pentru un eveniment întâmplat în viața voastră. O decepție se va risipi, veți uita tristețea…

SCORPION

Foarte posibil începând cu acest weekend să vă gândiți să schimbați ceva în plan profesional. Puteți începe o nouă specializare, dorința de schimbare este atât de mare încât la sfârșitul anului veți fi în altă poziție. Doriți mai mult de atât…

SĂGETĂTOR

Începe o nouă poveste de dragoste, se naște o idilă, sperați la ea și o manifestați. Deocamdată sunteți la faza de iluzie. Din păcate condițiile nu vă sunt favorabile, dar voi mergeți mai departe. Nu vreți să renunțați la acest vis, chiar dacă vă dați seama că sunteți pe un drum greșit.

CAPRICORN

Aveți o stare de emotivitate foarte puternică. Ceva moare și altceva se naște în drumul vieții voastre. Nu este ușor, de aceea sunteți confuz, pendulați între trecut și viitor. După acest weekend s-ar putea să se domolească niște furtuni din interior.

VĂRSĂTOR

Se schimbă ceva în viața voastră, vreți să comunicați, să vorbiți, vreți să vă faceți prieteni noi, se deschid noi oportunități. Veți face cumpărături în acest weekend, totul penru imaginea voastră. Vreți să vă schimbați garderoba, look-ul. Este un moment de noi începuturi.

PEȘTI

Vreți să ieșiți dintr-o relație pentru a intra în alta, lăsați în urmă ceva care nu vă mulțumea, nu vă făcea fericit, nu erați prețuit așa cum doreați. Vreți să începeți o etapă nouă. S-ar putea să fie vorba de iubire. Este o atmosferă foarte ciudată în jurul vostru.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop