Horoscop Urania, 20 – 26 mai

Horoscop Urania 20 – 26 mai. Soarele va intra în zodia Gemenilor. Marte va intra în zodia Leului. Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

Între 24 mai, după ora 17:35, și 26 mai, sectorul relațiilor sentimentale se va colora și se va „încălzi' în urma intrării planetei Marte în zodia Leului, care, până pe 10 iulie, va introduce o stare de efervescență emoțională și de disponibilitate spre reacții rapide, energice, mai puțin controlate, dar ale căror spontaneitate și sinceritate îi poate deranja pe cei dragi lui sau poate prejudicia relația însăși cu aceia.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 20 – 26 mai 2023

TAUR

Între 24 mai, după ora 17:35, și 26 mai, viața de familie va începe să se complice, pentru că se vor acutiza disputele în care orgoliul, mândria și nevoia Taurilor de a menține un ascendent asupra rudelor vor deveni, din 20 mai, când planeta Marte va intra în zodia Leului, tot mai evidente, ceea ce va stârni, cum e de așteptat, replici drastice, pe măsură, din partea celor vizați.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 20 – 26 mai 2023

GEMENI

Între 24 mai, după ora 17:35, și 26 mai, sectorul comunicării se va colora cu nuanța disputelor pe fondul intrării planetei Marte, în ziua de 20 mai, în zodia Leului; până pe 10 iulie, el va crea premise pentru o dinamică specială în regimul știrilor și al informațiilor care va influența multe dintre reprezentările de până acum ale nativilor ce se vor confrunta fie cu realitatea însăși, care va pune în evidență niște adevăruri, fie cu opiniile unor preopinenți cu care Gemenii nu vor pregeta să se confrunte verbal destul de sonor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 20 – 26 mai 2023

RAC

Între 24 mai, după ora 17:35, și 26 mai, turnură conflictuală a unei chestiuni financiare sau evoluție alarmantă, ultimativă a unui context relațional în care banii joacă un rol important (presiuni pentru a se face o plată, somații, urgențe) pe fondul intrării planetei Marte, în ziua de 20 mai, în zodia Leului, dar și a opoziției pe care Pluton o va face cu Marte la 0°.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 20 – 26 mai 2023

LEU

Între 24 mai, după ora 17:35, și 26 mai, răstimp al energiei, al motivației și al regrupării nativilor în jurul unor teme de viață personală posibile, ca efect al intrării planetei Marte în zodia Leului, în ziua de 20 mai, și care, până pe 10 iulie, le va oferi entuziasmul și dedicarea necesare rezolvării unor chestiuni pe care le-au amânat sau pentru care nu au avut până acum tragere de inimă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 20 – 26 mai 2023

FECIOARA

Între 24 mai, după ora 17:35, și 26 mai, solicitare a celor două case ale sănătății ca o consecință a intrării planetei Marte, pe 20 mai, în zodia Leului și care, până pe 10 iulie, cât va traversa casa a XII-a, va răscoli afecțiunile mai vechi, va accentua unele disfuncții organice care privesc inima, coloana vertebrală, văzul.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 20 – 26 mai 2023

BALANȚA

Între 24 mai, după ora 17:35, și 26 mai, relațiile de prietenie vor deveni mai dinamice, mai „aprinse', mai conflictuale; între nativi și prietenii lor pot apărea divergențe ideologice, de gust și stil de viață, de muncă, de gestionare a veniturilor. Posibilă despărțire furtunoasă de un apropiat, dar și tulburări în grupul din care nativul face parte, care pot dura din 20 mai, când planeta Marte va intra în zodia Leului, până pe 10 iulie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 20 – 26 mai 2023

SCORPION

Între 24 mai, după ora 17:35, și 26 mai, sectorul carierei se va transforma în locul „fierbinte' al cerului lor de naștere. Pe 20 mai după-amiaza, planeta Marte va intra în zodia Leului și, până pe 10 iulie, va introduce accente de mare intensitate în tot ceea ce presupune exercitarea meseriei, competență, afirmare, contestări și succes.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 20 – 26 mai 2023

SĂGETĂTOR

Între 20 mai seara și 22 mai, planeta Pluton se va afla în opoziție cu Marte la 0°; ambele vor face două cuadraturi cu Jupiter, la 0° și, respectiv, 1°, între 22 și 25 mai, și toate trei vor face aspecte cu Nodurile Lunare (la 2°) pe 25 și 26 mai, ceea ce presupune o comunicare viciată de antipatii și interese personale, care s-ar putea reflecta în climatul de la locul de muncă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 20 – 26 mai 2023

CAPRICORN

Nevoie de informare cu privire la o afecțiune, o medicație, o intervenție chirurgicală sau o alternativă terapeutică înaintea unei decizii finale. Între 22 mai, după ora 6:29, și după-amiaza zilei de 24 mai, relațiile parteneriale vor evolua într-un climat anevoios, concretizat printr-o atitudine retractilă față de propunerile și soluțiile oferite de un partener de dialog într-o negociere, într-un conflict sau într-o asociere.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 20 – 26 mai 2023

VĂRSĂTOR

Între 24 mai, după ora 17:35, și 26 mai, relațiile parteneriale se vor complica din 20 mai, când planeta Marte va intra în zodia Leului, cu fiecare zi, până pe 10 iulie, când aceasta își va termina tranzitul prin casa a VII-a. E de luat în calcul acutizarea unor conflicte nerezolvate de mult timp, complicarea unor proceduri juridice sau legale (oficiale) de orice tip sau ostilitatea părții adverse manifestate nedrept, nejustificat și sugerând sau chiar fiind o strategie a șicanelor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 20 – 26 mai 2023

PEȘTI

Între 20 mai seara și 22 mai, planeta Pluton se va afla în opoziție cu Marte la 0°; ambele vor face două cuadraturi cu Jupiter, la 0° și, respectiv, 1°, între 22 și 25 mai, și toate trei vor face aspecte cu Nodurile Lunare (la 2°) pe 25 și 26 mai, angajând casa comunicării, a deplasărilor, a studiului și a examenelor, precum și casa relațiilor cu frații și vecinii, vulnerabilizându-le pe toate. Atenție la tot ce privește sectorul muncii, atât sub aspectul relațiilor interumane, cât și al unor negocieri care se poartă „peste capul' angajaților. Nu neglijați informațiile care circulă în aceste zile cu privire la viitorul instituției.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 20 – 26 mai 2023


Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop