Horoscop Urania 14 – 19 mai

Horoscop Urania, 14 -19 mai, iată de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

Pe 16 mai, Jupiter va intra în zodia Taurului și, până pe 26 mai 2024, va străbate sectorul banilor câștigați prin efort personal; Marele Benefic le va oferi situații favorabile, soluții oneste, dar și voința necesară pentru a valorifica un talent sau o competență care le-ar asigura un venit suplimentar constant sau ocazional, dar le va da și plăcerea de a cheltui, de a face cadouri ori disponibilitatea de a-i ajuta pe cei care au nevoie de o susținere financiară.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 13 – 19 mai 2023

TAUR

Între 17 mai, după ora 15:28, și 19 mai, casa I a personalității va fi străbătută de un mănunchi important de influențe astrale profitabile. Pe 16 mai, Mercur va reveni la mersul direct, ceea ce va influența în chip pozitiv capacitatea nativilor de a gândi și de a se exprima (spor de logică și luciditate); în aceeași zi, planeta Jupiter va intra în zodia Taurului și, până pe 26 mai 2024, le va oferi nativilor o susținere majoră în plan personal, dându-le vigoare, (mai multă) sănătate, capacitate de a rezista la eforturi semnificative în plan personal sau profesional și protecție pentru corpul fizic (va îndepărta accidentele și bolile în postura de Mare Benefic și protector).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 13 – 19 mai 2023

GEMENI

Între 15 mai, după ora 10:56, și 17 mai după-amiaza, posibile tensiuni între un nativ și un apropiat de-al său pe fondul unor derapaje de comportament, de limbaj sau de opinie față de o temă de interes comun. Între 17 mai, după ora 15:28, și 19 mai, casa a XII-a a sănătății va fi străbătută de cinci planete care vor crea un set de influențe astrale profitabile pentru trup, minte și spirit.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 13 – 19 mai 2023

RAC

Între 15 mai, după ora 10:56, și 17 mai, după ora prânzului, provocări profesionale cu risc sporit dacă se desfășoară în prezența unei asistențe de specialitate sau a publicului larg (risc de stricare a imaginii prin controverse, dezbateri care deviază de la subiect, puncte de vedere susținute arbitrar și nepoliticos).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 13 – 19 mai 2023

LEU

Pe 16 mai, Jupiter va intra în zodia Taurului și, până pe 26 mai 2024, va străbate sectorul valorificării superioare a meseriei, al carierei și al autorității și le va permite celor despre care vorbim acum să-și consolideze statutul profesional, să urce treptele unei ierarhii (sociale, politice), să se bucure de simpatie, de încredere și de prețuirea unui colectiv, a specialiștilor din domeniul în care își desfășoară activitatea sau a publicului larg care le urmărește evoluția.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 13 – 19 mai 2023

FECIOARA

Pe 16 mai, Jupiter va intra în zodia Taurului și va străbate sectorul formării profesionale prin studii înalte și experiențe de viață bogate în semnificații; Marele Benefic le va deschide porțile acelor instituții unde aceste dorințe pot fi puse în aplicare dacă dorința de progres a nativilor este reală și va fi susținută de un efort personal; altă categorie de persoane poate face una sau mai multe experiențe de viață interesante prin intermediul unor călătorii (excursii, vizite, studii, stagii de pregătire) sau chiar în cadrul strămutării lor pe timp îndelungat într-o țară străină, unde pot pune în practică un nou plan de viață.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 13 – 19 mai 2023

BALANȚA

Pe 16 mai, Jupiter va intra în zodia Taurului și, până pe 26 mai 2024, va străbate sectorul preocupărilor materiale și patrimoniale, introducând o notă de dreptate, de abordare corectă, în spiritul legii sau al criteriilor morale de referință într-o procedură; demersurile astrale ale acestei planete vor fi susținute, în următoarele săptămâni, de Mercur care, tot pe 16 mai, va reveni la mersul direct și va avea un rol pozitiv în atitudinea cu care Balanțele vor aborda interesele materiale, introducând un pragmatism temperat și o logică simplă, dar eficientă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 13 – 19 mai 2023

SCORPION

Pe 16 mai, Jupiter va intra în zodia Taurului și, până pe 26 mai 2024, va străbate sectorul relațiilor parteneriale, unde, cu intensități diferite, va crea un cadru de abordare a problemelor, mai mult sau mai puțin litigioase, de pe principii corecte, legale și constructive care este bine să fie conturate sau chiar finalizate până la începutul lunii septembrie, când Marele Benefic va intra în mișcare aparent retrogradă și nu va mai fi la fel de eficient.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 13 – 19 mai 2023

SĂGETĂTOR

Pe 16 mai, Jupiter va intra în zodia Taurului și, până pe 26 mai 2024, va străbate casa a VI-a a sănătății, unde va instaura un regim de stabilitate organică, permițând vindecări, ameliorări ale unor suferințe, recuperări după boli, accidente, operații, tratamente dureroase. În planul muncii, Jupiter îi va susține pe Săgetători ori de câte ori aceștia vor face demersuri pentru a-și apăra drepturile conform prevederilor legale ori pentru a-și consolida statutul la locul de muncă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 13 – 19 mai 2023

CAPRICORN

Pe 16 mai, Jupiter va intra în zodia Taurului și, până pe 26 mai 2024, va străbate sectorul relațiilor sentimentale, ceea ce pentru foarte multă lume va fi un bun prilej de stabilizare a unei relații și de lămurire personală. În general, Jupiter îi va ajuta pe cei maturi care ridică pretenții sau au reticențe explicabile prin experiența de viață.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 13 – 19 mai 2023

VĂRSĂTOR

Pe 16 mai, Mercur va intra în mișcare directă și le va da posibilitatea să discute cu o rudă, poate nu neapărat cu calm și prudență, dar eficient, pe marginea unei teme domestice ce trebuie soluționată.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 13 – 19 mai 2023

PEȘTI

Pe 16 mai, Jupiter va intra în zodia Taurului și, până pe 26 mai 2024, va străbate sectorul informațiilor, al cunoașterii, al învățării, al școlarității, dar și al conversațiilor sau al deplasărilor. Va fi un factor de protecție pentru toate aceste ipostaze și un factor de creștere și dezvoltare, insuflând seriozitate și simț al datoriei. Celor tineri le va consolida nevoia de pregătire pentru viață și pentru o profesie, conștientizându-le niște repere majore bazate pe morală, pe cinste, pe respectul legii, pe onoare.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 13 – 19 mai 2023

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Horoscop