Horoscop Urania, 19 – 24 februarie

Horoscop Urania, 19 – 24 februarie, iată de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

Între 22 februarie, după ora 7:14, și 24 februarie dimineața, grație celor doi Benefici, în conjuncție în sectorul vieții personale, susținuți de Lună, nativii se vor bucura de o perioadă agreabilă, relaxată și vor fi plini de încredere în propriile forțe. Din 24 februarie, după ora 10:29, calcule menite să le ofere o soluție de stabilizare financiară.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 18 – 24 februarie 2023

TAUR

Între 20 februarie, după ora 6:56, și 22 februarie dimineața, posibilă modificare de atitudine a unui nativ față de unul sau mai mulți apropiați de-ai lui pe fondul forței pe care o va exercita Luna Nouă în Pești, din 20 februarie, asupra universului lor interior (suflet, spirit, mental superior).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 18 – 24 februarie 2023

GEMENI

Gemenii vor încerca să rezolve această sintagmă cu mijloacele clasice: glumă, ironie, minimalizare, detașare, abordare superficială, abordare derizorie, eschivare, dar asta nu înseamnă că respectivul context sau noianul de știri cu care se vor fi confruntat nu-i va fi tulburat. Pe 19 februarie, Soarele va intra în zodia Peștilor și, până pe 20 martie, va străbate casa a X-a a carierei, a succesului, a afirmării și a relațiilor cu publicul, fiind un factor de atenuare a asperităților, de cooperare, de simpatie, de căldură umană prin diplomație în gândire și suplețe în comportament.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 18 – 24 februarie 2023

RAC

Pe 19 februarie, Soarele va intra în zodia Peștilor și va străbate sectorul conștiinței, al convingerilor și al atașamentelor ideologice, culturale, spirituale, religioase, intensificând dorința multora dintre nativi spre elevare, inițiere, înțelegere, progres personal, descoperire de sine. O primă impresie va fi posibilă între 20 februarie, după ora 6:56, și 22 februarie dimineața, când, sub influența Lunii Noi în Pești, din 20 februarie, Racii vor simți suflul unei noi atitudini față de lume, de viață și de locul lor în universul valorilor fundamentale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 18 – 24 februarie 2023

LEU

Între 22 februarie, după ora 7:14, și 24 februarie dimineața, puternice motivații interioare (alte idealuri, alte speranțe) îi vor îndemna pe cei încă tineri sau în preajma vârstei de 48 de ani să-și dorească schimbarea unui statut personal și să înceapă să facă demersuri în acest sens. Din 24 februarie, după ora 10:29, efort de a rămâne pe baricadele unor confruntări profesionale sau ideologice.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 18 – 24 februarie 2023

FECIOARA

Nota generală va fi de intensificare a proceselor care țin de aceste segmente anatomo-fiziologice și de o funcționare inegală, în directă legătură cu vârsta, cu tabloul afecțiunilor și cu tipul de activitate profesională desfășurată de către nativi. Posibile secvențe inedite la locul de muncă, dialoguri pe o temă incitantă, o ședință furtunoasă, vești contradictorii.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 18 – 24 februarie 2023

BALANȚA

Pe 20 februarie, planeta Venus va intra în zodia Berbecului și va tranzita sectorul relațiilor parteneriale, pe care le va dinamiza, introducând accente utile, cu aer de „noroc', deși nota generală va fi de reevaluare a tuturor relațiilor, proiectelor și atitudinii nativilor față de cei cu care se regăsesc pe coordonatele unor preocupări și activități comune. Între 22 februarie, după ora 7:14, și 24 februarie dimineața, solicitări oficiale cu privire la înțelegeri, contracte, cooperare. Din 24 februarie, după ora 10:29, interese materiale ce trebuie soluționate.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 18 – 24 februarie 2023

SCORPION

Între 20 februarie, după ora 6:56, și 22 februarie dimineața, răstimp marcat de forța Lunii Noi în Pești, din 20 februarie, care va genera un răstimp plin de miez în ceea ce privește atașamentele, speranțele, trăirile interioare, visurile, dar și visele, la propriu, conturând un context de viață plin de sensibilitate, de empatie, de intuiție și de corespondență sufletească.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 18 – 24 februarie 2023

SĂGETĂTOR

Între 20 februarie, după ora 6:56, și 22 februarie dimineața, perioadă plină de calm, liniște și răbdare, instaurată de Luna Nouă în Pești, din 20 februarie, care va deschide drumul unor viitoare modificări de atitudine și comportament atât din partea nativilor, cât și din partea rudelor. Pe 20 februarie, planeta Venus va intra în zodia Berbecului și, până pe 17 martie, va dinamiza casa relațiilor sentimentale și a inițiativelor menite să dea glas sentimentelor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 18 – 24 februarie 2023

CAPRICORN

Evenimentele care se vor produce între 20 februarie, după ora 6:56, și 22 februarie dimineața vor sta sub influența Lunii Noi în Pești, din 20 februarie, care le poate consolida unora, mai ales celor între 30 și 40 de ani, o dorință căreia vor avea curajul și determinarea să-i dea curs. În aceeași dimineață, planeta Venus va intra în zodia Berbecului și, până pe 17 martie, va spori dinamismul unor relații deja inflamate cu una sau mai multe persoane în vârstă din familie (părinți?).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 18 – 24 februarie 2023

VĂRSĂTOR

Între 22 februarie, după ora 7:14, și 24 februarie dimineața, unii nativi pot participa la ședințe și dezbateri care se pot transforma într-un spațiu al disputelor și al conflictelor. Sunt de evitat controversele, subiectele spinoase și persoanele dificile. Pentru siguranță însă, nativii trebuie să se înarmeze cu răbdare și argumente potrivite care să-i convingă și să nu-i irite pe preopinenți. Din 24 februarie, după ora 10:29, solicitări domestice.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 18 – 24 februarie 2023

PEȘTI

Între 22 februarie, după ora 7:14, și 24 februarie dimineața, conjunctură favorabilă pentru un demers financiar (dar nu pentru începerea unei afaceri!). Din 24 februarie, după ora 10:29, nevoia de stabilitate prin cât mai multă informație sigură și corectă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 18 – 24 februarie 2023

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop