Horoscop Urania, 12 – 17 februarie

Horoscop Urania, 12 – 17 februarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului. Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

Între 11 februarie, după ora 20:35, și începutul zilei de 14 februarie, posibile destabilizări, nedumeriri într-un domeniu de interes financiar sau patrimonial; sfaturi de la prieteni pe teme financiare ori avertismente cu privire la riscul unui demers. Ar putea fi vorba și de o situație incomodă, provocată de felul în care un apropiat de-al Berbecului va formula o pretenție sau o rugăminte în care va fi vorba despre un câștig, un favor nu lipsit de risc; ipostaze imprevizibile pentru care nativii nu vor avea întotdeauna răspunsul potrivit.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 11 – 17 februarie 2023

TAUR

În ziua de 11 februarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 3 martie, va traversa sectorul carierei, fiind, până la un punct, un ajutor astral necesar pentru cei născuți în zodia Taurului în ceea ce privește comunicarea și relațiile acestora cu publicul, prestațiile lor oficiale și mai ales capacitatea de a se descurca în chip ingenios în cazul unor decizii dificile.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 11 – 17 februarie 2023

GEMENI

Gemenii vor dori să respire aerul libertății și pentru asta nu vor ezita să amâne acele activități curente care pot aștepta câteva zile până la rezolvarea lor; Gemenii vor avea chef să râdă, să glumească, să se joace la propriu, așa… ca în copilărie (dacă se vor afla într-un parc, ei nu vor pregeta să se dea în leagăne, să se implice în jocuri colective sau concursuri).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 11 – 17 februarie 2023

RAC

În ziua de 11 februarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 3 martie, va străbate sectorul chestiunilor financiare sau patrimoniale importante care trebuie să fie rezolvate pe cale oficială, legală. Mercur poate oferi, în aceste douăzeci de zile, o idee nouă, o viziune nouă asupra evoluției respectivei situații, un plus de intuiție ori de inteligență speculativă, care le va fi de folos în demersurile lor stăruitoare.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 11 – 17 februarie 2023

LEU

În ziua de 11 februarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 3 martie, va tranzita casa a VII-a a relațiilor parteneriale, introducând o notă aparte întâlnirilor și dialogurilor pe teme de interes comun (afaceri, litigii, procese, dezbateri, decizii, lansare a unor proiecte sau viața în doi) și permițând speculații inteligente, intuiții, idei salvatoare, soluții ingenioase.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 11 – 17 februarie 2023

FECIOARA

În ziua de 11 februarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 3 martie, va traversa sectorul muncii și al activității profesionale curente, permițându-le nativilor abordări inteligente, bazate pe intuiția momentului potrivit sau a unei abordări inspirate, atunci când va fi vorba de negocierea unui contract, de ajustarea unei forme de plată pentru munca efectuată sau cu privire la competența și la locul nativului într-un colectiv.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 11 – 17 februarie 2023

BALANȚA

În ziua de 11 februarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 3 martie, va tranzita sectorul vieții afective și al creativității, introducând o binevenită notă de curiozitate, de spontaneitate, de viziune proaspătă tinerească, de curaj, de dorință de a înnoi o modalitate de exprimare în plan artistic, fie el creativ sau interpretativ, de a se prezenta într-o ipostază nouă în fața publicului.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 11 – 17 februarie 2023

SCORPION

Între 11 februarie, după ora 20:35, și începutul zilei de 14 februarie, Luna se va afla în tranzit prin zodia Scorpionului și le va da celor care s-au născut în acest semn multe calități trăite și manifestate la cote maxime: voință, ambiție, subtilitate, tenacitate. Doar că, alături de planetele din Vărsător și Taur, ea va crea și numeroase motive de alarmă, de enervare și de amărăciune dacă nativii vor constata că se află în fața unor blocaje și limitări sau interdicții pe care nu le pot înlătura.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 11 – 17 februarie 2023

SĂGETĂTOR

În ziua de 11 februarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 3 martie, va străbate sectorul comunicării, plasându-se într-un registru armonic cu natura lui intrinsecă: circulație a ideilor, vești, deplasări, învățare. Mercur îi va ajuta pe nativi să comunice mai bine sau chiar excelent, să vorbească în public, să facă o impresie bună în mediul profesional din care fac parte, să-și mărească cercul de cunoștințe, să călătorească și să-și lărgească orizontul de cunoaștere.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 11 – 17 februarie 2023

CAPRICORN

În ziua de 11 februarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 3 martie, va introduce, în sectorul ce controlează banii obținuți prin muncă și efort personal, o notă de îndrăzneală, de curaj, de inițiativă, de viziune nouă, modificată în funcție de provocările de la locul de muncă sau impuse de specificul meseriei pe care o desfășoară. Mercur le va da liber-profesioniștilor sugestii și idei noi cu privire la un mai bun plasament al activității lor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 11 – 17 februarie 2023

VĂRSĂTOR

Pe 11 februarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 3 martie, va străbate casa I a acestor nativi. Va fi un tranzit minunat, binevenit, pentru că, alături de Soare, el le va da Vărsătorilor posibilitatea să renască (mental și intelectual) prin regăsirea unei vocații pierdute (abandonate), prin revenirea la o formă fizică și psihică și care să le permită să facă un efort special de creație, de cercetare, de elaborare a unei (unor) lucrări originale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 11 – 17 februarie 2023

PEȘTI

Peștii vor fi, de la caz la caz, impresionați, tulburați sau marcați de ceea ce vor afla sau vor descoperi; drept urmare, își vor modifica părerea despre un om sau opinia despre un eveniment în așa fel încât să alunge iluzia sau confuzia în care a trăit până acum. Perioadă importantă pentru cunoașterea cu metode și pe căi neconvenționale, unele cultivate sistematic: meditație, interogație interioară, sondare a universului interior.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 11 – 17 februarie 2023

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop